- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
Adet günün geçti mi canım ?Sağol canım inşallah,carsamba dedi doktorum ama ben pazar tekrar kan vericem kurtluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün geçti mi canım ?Sağol canım inşallah,carsamba dedi doktorum ama ben pazar tekrar kan vericem kurtluyum
Ay bosver bekle nasip buymus demek olsun tek pozitif olsun da ne kaldi surda pazartesineYok canım hastanede yaparlar aslında ama ben sağlık ocağına gittim normalde yapıyorlardı bu hafta yapmıyoruz kan almaya gelmiyorlar dedi köy burası ya resmen Bodrum'da yaşıyorum lanet olsun yazın iyi güzel kışın resmen terk edilmiş köy hastane de şehir içinde zaten neyse gitmicem ya pazartesi gidip vericem 14.gun oluyor yani daha iyi olur
Ayy insallahİnşallah bebeğim,sirada siz varsınız
Ah daha cok erken 10. Gun hic bisey iki gun sonra yapsan10 olacaktı kuzum valla bilmiyorum.. inşallah
Hayır canım takvime göre 2 gün varAdet günün geçti mi canım ?
Yarin tamamen gecicek demek ki etkisi. Etki gecince yap bide. Sonra bekle kuzumAy bosver bekle nasip buymus demek olsun tek pozitif olsun da ne kaldi surda pazartesine
Ayy insallah
Ah daha cok erken 10. Gun hic bisey iki gun sonra yapsan
Kizlar ben dayanamadim sabah test yaptim asiri asiri silik bir cizgi gostersem gorunmez o derece 6. Gunde boylemi olur aceba
Of Insallah iyi biseydir hamile olarak ardindan gelebilirimHayır canım takvime göre 2 gün var
Yarin tamamen gecicek demek ki etkisi. Etki gecince yap bide. Sonra bekle kuzum
İğne etkisidir kuzum o geçmek üzere demek ki 10. Gün tekrar yaparsınAy bosver bekle nasip buymus demek olsun tek pozitif olsun da ne kaldi surda pazartesine
Ayy insallah
Ah daha cok erken 10. Gun hic bisey iki gun sonra yapsan
Kizlar ben dayanamadim sabah test yaptim asiri asiri silik bir cizgi gostersem gorunmez o derece 6. Gunde boylemi olur aceba
Takvimi boşver iğne tarihinin üstüne 15 gün koy bat günün oHayır canım takvime göre 2 gün var
Yarin tamamen gecicek demek ki etkisi. Etki gecince yap bide. Sonra bekle kuzum
Insallah oyledir bu ay bir hamile kalirsam rahat ederim Beyin olarakİğne etkisidir kuzum o geçmek üzere demek ki 10. Gün tekrar yaparsın
İnşallah pozitif sonucu alırsın canım bu ay almazsan da yine buradayız hep birlikteInsallah oyledir bu ay bir hamile kalirsam rahat ederim Beyin olarak
Oyle yapcak baska biseyimiz yok test yapmaktan nefret ediyorum y’a burda bile cift goremedim mutlaka hamilelikte gorurum Allah’imİnşallah pozitif sonucu alırsın canım bu ay almazsan da yine buradayız hep birlikte
O zaman bugun ne değişik bir sey ya gebeliği de adet başlangıç tarihinden tutuyorlar. Öyle olsa 4.haftaya girmiş olcak bu sıpa error veriyorumTakvimi boşver iğne tarihinin üstüne 15 gün koy bat günün o
Seni ve bgmu de alacagimOf Insallah iyi biseydir hamile olarak ardindan gelebilirim
Evrene pozitif enerji yolla kuzum ben buna çok inanıyorum. Ben ilaç kullanmaya başladığımda hep hamile kalacağıma emin gibiydim eşime nasıl söyleyeceğime kadar planladım. Hiç gebelik testi almazdım ilk defa bu ay erken gebelik testi siparişi falan vermiştim hatta bebeğe ilk adım ayakkabısı bile aldım düşün artık sonra rüyamda hamile olduğumu gördüm kan vermişim sonuç kağıdında beta 20 yazıyordu ve gerçekten hamile kaldım yine aynı düşüncelere devam ediyorum ama bu sefer sağlıklı olması için dua ediyorumOyle yapcak baska biseyimiz yok test yapmaktan nefret ediyorum y’a burda bile cift goremedim mutlaka hamilelikte gorurum Allah’im
Kuzum valla senin doktorun ne dedi bilmiyorum ama benim doktorum iğne günümde adetin 15 gün sonra olacak o zaman test yap demiştiO zaman bugun ne değişik bir sey ya gebeliği de adet başlangıç tarihinden tutuyorlar. Öyle olsa 4.haftaya girmiş olcak bu sıpa error veriyorum
Al beeenniiSeni ve bgmu de alacagim
Aynısını dedi kuzum ama ben 12.gun pazartesi akşam öğrendim carsamba gel sabirsizsin duramazsin dedi doktorum hatta ben pazar yine kan vericem. Senin adetin gelmedi mi henüz?Kuzum valla senin doktorun ne dedi bilmiyorum ama benim doktorum iğne günümde adetin 15 gün sonra olacak o zaman test yap demişti
Yok kuzum ya hala gelmedi bekliyorum. Millet kimyasalda hemen adet olmuş benim beden inat ediyor herhaldeAynısını dedi kuzum ama ben 12.gun pazartesi akşam öğrendim carsamba gel sabirsizsin duramazsin dedi doktorum hatta ben pazar yine kan vericem. Senin adetin gelmedi mi henüz?
Stres yaşadın ya biraz canim o da etkilemistir,keske söktürücü verseydi doktor. Ben adet olamayinca (kist varken) alistigimdan tarlusal aliyordum ilac bitmeden geliyordu. Mecburen iciyordumYok kuzum ya hala gelmedi bekliyorum. Millet kimyasalda hemen adet olmuş benim beden inat ediyor herhalde
Doktor ile en son Pazartesi görüştüm 1 hafta 10 gün sonra kanaman gelir dedi beklicem 1 haftam dolsun yine gelmez ise doktoruma yazarım. Herhalde doktor doğal yoldan kanama gelsin diye vermedi ilaç ile ilgili hiçbir şey demedi çünküStres yaşadın ya biraz canim o da etkilemistir,keske söktürücü verseydi doktor. Ben adet olamayinca (kist varken) alistigimdan tarlusal aliyordum ilac bitmeden geliyordu. Mecburen iciyordum
Olabilir canim,ufakta olsa bu ilaclar bile kiste çeviriyor. Adet gelsinde tekrar umut isigimiz parlasinDoktor ile en son Pazartesi görüştüm 1 hafta 10 gün sonra kanaman gelir dedi beklicem 1 haftam dolsun yine gelmez ise doktoruma yazarım. Herhalde doktor doğal yoldan kanama gelsin diye vermedi ilaç ile ilgili hiçbir şey demedi çünkü
Bende bir an önce gelsin diye bekliyorum o kadar test aldım yaniOlabilir canim,ufakta olsa bu ilaclar bile kiste çeviriyor. Adet gelsinde tekrar umut isigimiz parlasin