- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
- Konu Sahibi Magnifiaque
Korkuyorum ya acaba pzrtesi Salı çatladı kaçırdım mı diye catladiktan sonra nekadar duruyor acabaİnşallah okur canım benim gece çatladı sanırım baya hissettim akıntımda yoğunlaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum ya acaba pzrtesi Salı çatladı kaçırdım mı diye catladiktan sonra nekadar duruyor acabaİnşallah okur canım benim gece çatladı sanırım baya hissettim akıntımda yoğunlaştı
24 saat ama 3 tane varmış denemeye devam et Allahtan Ümit kesilmez.Korkuyorum ya acaba pzrtesi Salı çatladı kaçırdım mı diye catladiktan sonra nekadar duruyor acaba
Kız yok Bi tane var benim bu ay geçen ay 2 taneydi24 saat ama 3 tane varmış denemeye devam et Allahtan Ümit kesilmez.
Benim de gecikti ama oldum sonundaKızlar femara ve çatlatma iğnesi olup adeti geciken var mı?
Senin kaç gün gecikti canım ?Benim de gecikti ama oldum sonunda
Hii ayy kusura bakma canım yanlış hatırladım o zamanKız yok Bi tane var benim bu ay geçen ay 2 taneydi
4 -5 gunSenin kaç gün gecikti canım ?
Ben hamileyim galiba4 -5 gun
Ay ayyyy Ay cok sevindim Evet sen hamilesin gene kan verdinmi
Yok canım kan vermeye gidemedim. 21 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu olmadım hiç belirtim yok ilk idrarla bile yapmadım erken gebelik pozitif çıkınca şoke oldum yarın kan vericem inşallah güzel bir değer çıkar Allah size isteyen herkese nasip etsin inşallahAy ayyyy Ay cok sevindim Evet sen hamilesin gene kan verdinmi
Demekki gec dollenme oldu
Insallah yaz bize bekliyorum insallah guzel cikzr ama bence hamilesin artik bu kadar gunden sonra hemde iki testte cikmis ya insallah grubum ilk hamilesi olacaksin sonra bize de sans getirYok canım kan vermeye gidemedim. 21 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu olmadım hiç belirtim yok ilk idrarla bile yapmadım erken gebelik pozitif çıkınca şoke oldum yarın kan vericem inşallah güzel bir değer çıkar Allah size isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sonuç çıkar çıkmaz yazıcam kuzum inşallah hepiniz arkamdan gelirsinizInsallah yaz bize bekliyorum insallah guzel cikzr ama bence hamilesin artik bu kadar gunden sonra hemde iki testte cikmis ya insallah grubum ilk hamilesi olacaksin sonra bize de sans getir
Smdiden gözün aydın inşallah hamilesindirSonuç çıkar çıkmaz yazıcam kuzum inşallah hepiniz arkamdan gelirsiniz
İnşallah canım çok teşekkür ederimSmdiden gözün aydın inşallah hamilesindir
Insallah ya umut olursun bizeSonuç çıkar çıkmaz yazıcam kuzum inşallah hepiniz arkamdan gelirsiniz
Geldim betüşcüm küçük bir banlanma yaşadık ama sana baktım pasifdin sende geri gelmişinTinimimihanim sen nerelerdesin hesabi niye kaptmistin
Ahh inşAllah Magnişimm inşAllahInsallah tinnim sonra anneler topigi acariz
Ne guzel olur
Benim kafa bazen gidiyo herseyden uzaklaşmak istiyorum sonra fabrika ayarlarima geri dönüyorum bebis olana kadar aklımı kaybetmesem bariGeldim betüşcüm küçük bir banlanma yaşadık ama sana baktım pasifdin sende geri gelmişin