- 28 Ocak 2021
- 2.138
- 1.361
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.281
0,50 idi bebeğim bak,ertesi gün 0,84 olmuştuHaklisin sanirim stres daha cok etkiliyor zor sahip olunca korku elden gitmiyordaha az dusunmeye calisiyorum insallah kan iyi cikar insallah gelsin de tek izleyim
Tablosum ilk gittiginde senin de cok kucuk demistin demi ? Simdi kan vercem insallah iyi cikar
Allah’im ya0,50 idi bebeğim bak,ertesi gün 0,84 olmuştu
Görme zaten Allah korusunAllah’im yaDaha ben kanama felan gormedim dedigin gibi olabilir insallah iyidir
Ayy nasil buyudu oyle yaGörme zaten Allah korusun
Valla kesem düzgün çok şükür ama son durum ne 1 bucuk randevusunda gorecegim ve farklı hastane farkli doktora gidicemAyy nasil buyudu oyle yaiyidir demi tablosum
aaa çok iyi , bebişte görünür yakında utanıyordur annesiKizlar cok kucuk bir kese gorunfu icinde bebek daha gorunmedi dedi cok yeni bisey demek icin erken beta icin kan ver
Kuzum senin bugün kaçıncı gün tam olarak?Kizlar cok kucuk bir kese gorunfu icinde bebek daha gorunmedi dedi cok yeni bisey demek icin erken beta icin kan ver
Kuzum kan verdim sonuc bekliyorum sen bebegi gordun icin rahat etsinValla kesem düzgün çok şükür ama son durum ne 1 bucuk randevusunda gorecegim ve farklı hastane farkli doktora gidicem
Kan degerinde iyi cikar emin ol henüz yeni bebisko,benden daha fazla cikmisti senin
Ayy insallah dedigin gibi oluraaa çok iyi , bebişte görünür yakında utanıyordur annesi
22. Gunum canimKuzum senin bugün kaçıncı gün tam olarak?
Nasıl 22 kuzum anlamadım son adet tarihin ne zaman?Kuzum kan verdim sonuc bekliyorum sen bebegi gordun icin rahat etsin
Neden doktor degistiriyorsun Peki
Ayy insallah dedigin gibi olur
22. Gunum canim
Catlatma ignesinin 22. GunuNasıl 22 kuzum anlamadım son adet tarihin ne zaman?
Anladım canım, benim de 18. Günü bugün. Senin yapmış olduğun idrar testinin görüntüsü var mı? Varsa bana atabilir misin günümü de yazarakCatlatma ignesinin 22. Gunu
Yoksa bes haftalik
10.12 sat tarihi
dr. banuyu dinlemiştim bu konuda bir şey olmaz gidebilirsiniz demiştikızlar sizce lazer epilasyona gitsem sıkıntı olur mu genital bölge için?
teşekkür ederim yani zaten gebelik yok ama çatlatma iğnesi vuruldum iki gün önce yarın da gideceğim aklıma takıldı bende araştırdım birşey olmaz diyorlardr. banuyu dinlemiştim bu konuda bir şey olmaz gidebilirsiniz demişti
Kuzum bu 15. Gun testim baska ea yapmadimAnladım canım, benim de 18. Günü bugün. Senin yapmış olduğun idrar testinin görüntüsü var mı? Varsa bana atabilir misin günümü de yazarak
Doktorum git demisti bana Kuzumkızlar sizce lazer epilasyona gitsem sıkıntı olur mu genital bölge için?
Teşekkür ederim canımKuzum bu 15. Gun testim baska ea yapmadim
Doktorum git demisti bana Kuzum
Maalesef düşük,gitti bebeğim...Kuzum kan verdim sonuc bekliyorum sen bebegi gordun icin rahat etsin
Neden doktor degistiriyorsun Peki
Ayy insallah dedigin gibi olur
22. Gunum canim
Nasil neee Ahh tablosumMaalesef düşük,gitti bebeğim...