- 28 Ocak 2021
- 2.138
- 1.362
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.261
Korkma kuzum hadi hayırlısıJajjaja dur bir denerim bunu
Doktor yolu gozuktu bana korkarak gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma kuzum hadi hayırlısıJajjaja dur bir denerim bunu
Doktor yolu gozuktu bana korkarak gidiyorum
Insallah iyi gecer tablosum korkudan uyuyamadim tum gece ne kadar stresli bir gunKorkma kuzum hadi hayırlısı
Bebisi etkiler yapma kuzum,sana diyen ben sanki az stresliyimInsallah iyi gecer tablosum korkudan uyuyamadim tum gece ne kadar stresli bir gun
Stres yapmamak elde olsa keske cicegim inanilmaz geriliyorum ya hayirlisiyla bitseydi insallah iyi cikarBebisi etkiler yapma kuzum,sana diyen ben sanki az stresliyim
Cikar cikar bizi de bilgilendir amaStres yapmamak elde olsa keske cicegim inanilmaz geriliyorum ya hayirlisiyla bitseydi insallah iyi cikar
Senin kanama ne durumda
Tuh masallah de insallah birdaha gelmezCikar cikar bizi de bilgilendir ama
Gelmiyor sabahtan beri hic gelmedi
ben böyle diyorum ama sonra geliveriyor
Diyorum diyorumTuh masallah de insallah birdaha gelmez
Ayy suan valla kaygidan gidecegim bir girseydim iceri
Hayir biri girdi sanki odada doguracak cikmadi gittiDiyorum diyorum
Sira gelmedi mi
HahahhahaHayir biri girdi sanki odada doguracak cikmadi gitti
Ayy cikti ben gidiyorum hadi bakalimHahahhaha
Doktorun ilgiliyse demek ki
Ayyyy hadi bakalımAyy cikti ben gidiyorum hadi bakalim
hadi inşallah iyi olur sonucunAyy cikti ben gidiyorum hadi bakalim
yani bir sıkıntı yok değil miKizlar cok kucuk bir kese gorunfu icinde bebek daha gorunmedi dedi cok yeni bisey demek icin erken beta icin kan ver
Kesin konusmak icin cok erken dedi daha yeni oldugu icin bisey demek zor o yuzden beklemeliyiz bir bugun birde sali kan var sonraki hafta bakariz dedi haftaya burda degilmisyani bir sıkıntı yok değil mi
canım biliyorum çok stresli bir süreç ama kendini başka şeylere mi yönlendirsen bir uğraş bul kötü birşey söylememiş çünkü her şeyden önce nasip biraz içini ferahlat eşinle bir şeyler yapın aktiviteKesin konusmak icin cok erken dedi daha yeni oldugu icin bisey demek zor o yuzden beklemeliyiz bir bugun birde sali kan var sonraki hafta bakariz dedi haftaya burda degilmis
Bilmiyorum Kuzum ya hani olumlu olumsuz konusmadi Evet ama iste icime dustu o suphe hayirlisi napalim insallah kan iyi cikarcanım biliyorum çok stresli bir süreç ama kendini başka şeylere mi yönlendirsen bir uğraş bul kötü birşey söylememiş çünkü her şeyden önce nasip biraz içini ferahlat eşinle bir şeyler yapın aktivite
canım doktorlar net konuşmazlar bilimde biliyorsun hata payı var net birşey de yok bebiş daha küçük o yüzden iyi kötü cevap vermezler içinde bi kuruntuyla yaşama keyfine bak bebek gelince bu rahat yattığın zamanları özleyeceksinBilmiyorum Kuzum ya hani olumlu olumsuz konusmadi Evet ama iste icime dustu o suphe hayirlisi napalim insallah kan iyi cikar
Haklisin sanirim stres daha cok etkiliyor zor sahip olunca korku elden gitmiyor daha az dusunmeye calisiyorum insallah kan iyi cikar insallah gelsin de tek izleyimcanım doktorlar net konuşmazlar bilimde biliyorsun hata payı var net birşey de yok bebiş daha küçük o yüzden iyi kötü cevap vermezler içinde bi kuruntuyla yaşama keyfine bak bebek gelince bu rahat yattığın zamanları özleyeceksin
Tablosum ilk gittiginde senin de cok kucuk demistin demi ? Simdi kan vercem insallah iyi cikarKan iyi cikar korkma sen takipte kal kanini,gebelik testiyle de evde takip et kuzum stres nooooooo