- 30 Ağustos 2021
- 160
- 203
- 33
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Adetinin 20 veya 21 günü yapılıyor canım sen kaçıncı gündesin yada başka bir sebep için mi yaptırıyorsunKizlar sizce bir daha progestéron testi yaptirsammi anlamiyorum da ne ise yariyor
Off birde bacagim kotu kimse de bilmiyor bu durumu esimde calisiyor nasil gidecegimi de bilmiyorum
Evet canım bence beta sıfırlandı inşallah kanamam bir kaç güne gelir böyle beklemekte çok sıkıcı yaAh demekki tum bitti ama duzenin degistigi icin hemen adet olman zor sanirim olursun da baslarsin bir an once
İğne gününü saymadan 7. Gün yaptırabilirsin bende 7.gün yaptırmıştımKizlar sizce bir daha progestéron testi yaptirsammi anlamiyorum da ne ise yariyor
Off birde bacagim kotu kimse de bilmiyor bu durumu esimde calisiyor nasil gidecegimi de bilmiyorum
Yok benim doktor istedigim icin yaptirdim simdi sirf merak yaniAdetinin 20 veya 21 günü yapılıyor canım sen kaçıncı gündesin yada başka bir sebep için mi yaptırıyorsun
Demi beklemek ne kadar zor yaEvet canım bence beta sıfırlandı inşallah kanamam bir kaç güne gelir böyle beklemekte çok sıkıcı ya
Bugun besinci gun iki gune iyi olursam yaptirim bir yukseldimi merak ediyorumİğne gününü saymadan 7. Gün yaptırabilirsin bende 7.gün yaptırmıştım
Kız senin değerin daha ne kadar yükseldin 48 çıkmamışmıydı zaten benim 23 dü hamile kaldımYok benim doktor istedigim icin yaptirdim simdi sirf merak yani
Demi beklemek ne kadar zor yahemen olsan bari
Bugun besinci gun iki gune iyi olursam yaptirim bir yukseldimi merak ediyorum
Of boyle konusmaya dévam edersen gelip bulup sana sarilmak istiyorumKız senin değerin daha ne kadar yükseldin 48 çıkmamışmıydı zaten benim 23 dü hamile kaldımsenin kaç yumurtan vardı bu ay
Of boyle konusmaya dévam edersen gelip bulup sana sarilmak istiyorum
Bu ay 4 yumurtadan ikisi cok buyuktu 16-17 tahmini olmustu sanirim diger ikisi bundan daha kucuktu
mutlaka dedigin gibi olur da hamile kalirimkalbim agzimda yasiyorum 8 gun kaldi
Oh baya iyi buyutmussun 25 e kadar beklemiyor benim doktor bazen az diye dusunuyorim 16-17 felanbenim 2 yumurtam vardı 25 ve 17 idi valla sanki güzel haberi vericekmişsin inanıyorum test yapıyor musun iğne etkisine bakmak için
Benim ilaça hemen yanıt veriyor 25 olan 18 iken kontrole gittim doktor kendi çatlar diye iğne yapmadı sonra baktık ki çatlamamış ve 25 mm olmuş o gün iğne vurdum. Benimde test hobilerim arasında artıkOh baya iyi buyutmussun 25 e kadar beklemiyor benim doktor bazen az diye dusunuyorim 16-17 felan
Korkuyorum test fobim var benim
Oh masallah benimde tam tersine buyumuyor bu ay nasil buyudu saskinim gecen ay 1.5 ay icin de buyudu resmenBenim ilaça hemen yanıt veriyor 25 olan 18 iken kontrole gittim doktor kendi çatlar diye iğne yapmadı sonra baktık ki çatlamamış ve 25 mm olmuş o gün iğne vurdum. Benimde test hobilerim arasında artık
Canim ben eczaci arkadasima sordum igne progesteron hormonunuda etkiliyormus o yuzden o yaniltir seni bosuna stres yapma demistiKizlar sizce bir daha progestéron testi yaptirsammi anlamiyorum da ne ise yariyor
Aynisini yasamisiz seninle bende doktora gittim 16mmdi 3gun sinra gittigimde bi anda 26 mm olmus ama doktor catlamak uzere diye igne vermemisti o ay kimyasalla sonuclandi benimdeBenim ilaça hemen yanıt veriyor 25 olan 18 iken kontrole gittim doktor kendi çatlar diye iğne yapmadı sonra baktık ki çatlamamış ve 25 mm olmuş o gün iğne vurdum. Benimde test hobilerim arasında artık
Aynen benim doktor 16-20 mm arasi demistiAynisini yasamisiz seninle bende doktora gittim 16mmdi 3gun sinra gittigimde bi anda 26 mm olmus ama doktor catlamak uzere diye igne vermemisti o ay kimyasalla sonuclandi benimdeyumurtadan kaunakli mi oluyor kimyasallar acaba buyuk diye bu sefer gittigim doktor 26ya coook buyuk bir yumurta demisti
hayir yaCanim ben eczaci arkadasima sordum igne progesteron hormonunuda etkiliyormus o yuzden o yaniltir seni bosuna stres yapma demisti
Moral dusurmek yooooookhayir yaOf buda cikis yolu degil demek
Ayy insallahMoral dusurmek yooooookprogrsteron 10 15 ken gebe kalanda cok 30 40ken kalamayan da o yuzden ona cok guvenmemek lazimmis bende yaomak istiyodum ama arkadasim sag olsn anlatti hem az kaldi test zamanimiza inanaiyorum bu ay pozitif gorecegiz
Evet yaa en zoru beklemek oluyo zatenAyy insallahhadi bakalim sana 7 bana 8 gun bismillah
Umarim goruruz ya cok zor belirti aramadan beklemekevde olursam daha kolay olur sanmistim olmadi
Umarim bekledigimize deger yoksa kocama sariyorum benEvet yaa en zoru beklemek oluyo zaten
Öyle valla adamlarinda suçu yok ama bize kum torbası lazimUmarim bekledigimize deger yoksa kocama sariyorum ben
Kimyasal gebelik sperm ya da yumurta sağlıklı değilse oluyormuş canım ama benim 17 lik yumurtam vardı birdeAynisini yasamisiz seninle bende doktora gittim 16mmdi 3gun sinra gittigimde bi anda 26 mm olmus ama doktor catlamak uzere diye igne vermemisti o ay kimyasalla sonuclandi benimdeyumurtadan kaunakli mi oluyor kimyasallar acaba buyuk diye bu sefer gittigim doktor 26ya coook buyuk bir yumurta demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?