- 28 Aralık 2021
- 35
- 30
- 3
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Vesveselere gelme sakın canım benim hani bu konuda haliyle tedirginiz ya çok düşününce iyice sarıyoruz sıkma canını olumsuz olma :)Kizlar ya Ilk baslarken Koca bir umutla basliyorum daha sonra icime bir korku dusuyor delircem artik
Off insallah takmayim felan diyorum ama ben basaramiyorum bu isiVesveselere gelme sakın canım benim hani bu konuda haliyle tedirginiz ya çok düşününce iyice sarıyoruz sıkma canını olumsuz olma :)
Heyyyyyy toparlan birakma kendiniKizlar ya Ilk baslarken Koca bir umutla basliyorum daha sonra icime bir korku dusuyor delircem artik
Heyyyyyy toparlan birakma kendini
Hormonal değişimler kuzum,sakin kendine stres yapma. Kafana takma belirti arama. İçini ferah tutAyy mutlaka bu son olacak demi Allah yardimcimiz olsun birakmiyorum gece bir ruya gordum guzel bir ruyaydi onu bile tersi deyip ceviriyorum Benim bu beynim ne boyle
InsallahHormonal değişimler kuzum,sakin kendine stres yapma. Kafana takma belirti arama. İçini ferah tuther sey çok güzel olsun
Kasım ayında öyle stres yaşadım ki bide yumurtaligim çok küçüktü umudum sıfırdı (18-15 mm di) bu ay 8.gunden itibaren test yaptım iğne etkim 9.gunun aksami gitti 11.gun hafif geldi aşırı yoğun akinti yaşadım 2 gün. Kendimi umutsuz görüyordum,hala hamile miyim emin olamiyorumInsallahsen bir umut oldun ya hayirlisi ya napalim haklisin sanirim benim vesveselerim bunlar biseylerle ugrasim
Oh tek ben degilsem’mutlu oldumKasım ayında öyle stres yaşadım ki bide yumurtaligim çok küçüktü umudum sıfırdı (18-15 mm di) bu ay 8.gunden itibaren test yaptım iğne etkim 9.gunun aksami gitti 11.gun hafif geldi aşırı yoğun akinti yaşadım 2 gün. Kendimi umutsuz görüyordum,hala hamile miyim emin olamiyorumbak ben de vesvese yapıyorum,kendimize yazık boşver sil gitsin aklindan sen durumlari degerlendir
Hayırlısını dile kendine uğraş bul bebegimOh tek ben degilsem’mutlu oldumya varya ilk kez bu kadar hizli buyudu umudum vardi ama iste dusunmekten insan mahvoluyor boyle hayat gecmez ki daha 5. Ci gun sende haklisin sakin kalmak icin elimden geleni yapcam gerci olacaksa herturlu
Allah seni netmeye
Ay napıyım Ocak ayım boş geçmesin diye test aldımAllah seni netmeyeben bunlarla daha çok sitresleniyorum
Yani aslinda olacaksa herturlu biliyorumHayırlısını dile kendine uğraş bul bebegim
Haydi bismillah
Rabbim utandırmasın güzellik
GeçecekYani aslinda olacaksa herturlu biliyorumzor be bu donemler
Haydi bismillah
Insallah gecer yaRabbim utandırmasın güzellik
Geçecek
Amin canım benimRabbim utandırmasın güzellik
Geçecek
Dustumu aceba daha sifir olmamistir betanAmin canım benimkanamam gelmiyor ısrarla ya
Canım valla en son 33 den 2 gün sonra 13 e düşmüştü en son kan verdiğimin üstünden 2 gün daha geçti yine kaset test yaptım silikte olsa çizgi çıkmadıDustumu aceba daha sifir olmamistir betan
Ah demekki tum bitti ama duzenin degistigi icin hemen adet olman zor sanirim olursun da baslarsin bir an onceCanım valla en son 33 den 2 gün sonra 13 e düşmüştü en son kan verdiğimin üstünden 2 gün daha geçti yine kaset test yaptım silikte olsa çizgi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?