- 26 Eylül 2019
- 388
- 435
- 103
- 25
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Hala ayni görünüyorEvet canım iğne etkisi negatife dönüyor genelik olunca tekrar pozitif oluyor ama son yaptığın testi tekrar atarmısın çok yeni yapıp atmışsın çizgi net çıkmamış
Ah bak burayi kacirmisim mutlutabloda da negatiften pozitifz dondu ama kacinci gundeydi hatirlamiyorum olabilirHala ayni görünüyorbeni şu an tek umutlandıran şey ilk iğne denememde 10.gun negatifti ve 14.gun regl oldum zaten kist olmus o ay tedaviye ara verdik rahim filmi çektik bu ay tekrar klomen ve ovitralle ama çizgi negatif olup tekrar belli olmaya basladi
Valla yılbaşı ağacına patik asıcam sürpriz yapicam bu acelem ondanAh bak burayi kacirmisim mutlutabloda da negatiften pozitifz dondu ama kacinci gundeydi hatirlamiyorum olabilir
Ayy kiyamam umarim hayalini yasarsin yaValla yılbaşı ağacına patik asıcam sürpriz yapicam bu acelem ondanhayallerim suya düşmezse tabi
Valla yesinler ya biz neler çekiyoruz bide nazlanıyorlarO konuda sansliyim kendi yiyor kuruyemislerini bebek icin deyince hic bir sekilde bisey yemiyor
Ben 12. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı bir daha adet zamanına kadar yapmamıştım bir gün geçikince pozitifi görmüştüm10-11.ci gunde negatif olup geri varsa tekrar negatife donuyor demiAyy rabbim goster bize pozitifi
İnşallah sağlıklı gebelik olur canımHala ayni görünüyorbeni şu an tek umutlandıran şey ilk iğne denememde 10.gun negatifti ve 14.gun regl oldum zaten kist olmus o ay tedaviye ara verdik rahim filmi çektik bu ay tekrar klomen ve ovitralle ama çizgi negatif olup tekrar belli olmaya basladi
Zaten bu ay oyle cok nazlandi ki bogmak istedim benimkiniValla yesinler ya biz neler çekiyoruz bide nazlanıyorlar
seninki kesin gec dollenmeydiBen 12. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı bir daha adet zamanına kadar yapmamıştım bir gün geçikince pozitifi görmüştüm
İnşallah bir gebelik varsa sağlıklı olurİnşallah sağlıklı gebelik olur canım
Butun nazlilar bizdeİnşallah bir gebelik varsa sağlıklı olurçok naz yaptı gelmiyor bebeğim kız olursa kesin nazlı olucak ismi kesin yani
Canım iğne kaçıncı gün? Ben her seyi unutuyorum ya vallahiKizlar sizce bir daha progestéron testi yaptirsammi anlamiyorum da ne ise yariyor
Off birde bacagim kotu kimse de bilmiyor bu durumu esimde calisiyor nasil gidecegimi de bilmiyorum
Evet ya bende geç döllenme diye düşünüyorum değişik bir şey olduZaten bu ay oyle cok nazlandi ki bogmak istedim benimkini
seninki kesin gec dollenmeydi
Sağlıklı olsunlarda kuzum biraz daha beklerizİnşallah bir gebelik varsa sağlıklı olurçok naz yaptı gelmiyor bebeğim kız olursa kesin nazlı olucak ismi kesin yani
Gaz sancısı olabilir mi? Evin icerisinde yürüyün biraz, ıhlamur için baska bitki çayı kullanmayin. Ben ikk ignemde yaşadım bunu gaz sıkışmışKızlar ben 8 gün günde 2 tane femera kullandım ve yedi gün önce ovitrelle iğnesi yaptım. Ama bugün ilişki sırasında ve sonrasında da hala devam eden inanılmaz bir alt karin ağrısı yanma ve batma var. Ağrı öyle şiddetli ki nefesim kesiliyor, bıçak saplaniyor sanki... Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Neden olabilir bir fikriniz var mi? Bir de bende her ay yumurtlama dönemi yumurta akı gibi akıntı gelirdi ama bu ay gelmedi. Alt karında yanma ve batmalar oldu ama
Progestoron ne ben ilk defa duyuyorum yarın sağlık ocağında söylesem ona da bakarlar miCanım iğne kaçıncı gün? Ben her seyi unutuyorum ya vallahi
Progestron yanlış hatirlamiyorsam gebelik olusmaya basladiysa değer düşmemesi gerekiyorben hic baktirmadim,doktorum beta ile aynı kendini yorma öyle dedi
Off belirti bende aramamaya calisiyorum aslinda belirti diye bisey yok yaBenim geçen ay kist vardı normalde kist adet gecikmesi yaparmış ben 3 gün önceden adet oldum iğneden sonra da 14.gun adet görmüştüm ki zaten anlıyorum adet oncesi benim göğüslerim çok ağrıyor ve çok sinirli oluyorumyarın 4 gün kalmış olucak hiç belirti yok şaşkınım
5.ci gunum bugun kuzum ya ben bu progestrôn ne pek anlamiyorum acikcasi ama iste elim bos biseyler den bulmaya calisiyorumCanım iğne kaçıncı gün? Ben her seyi unutuyorum ya vallahi
Progestron yanlış hatirlamiyorsam gebelik olusmaya basladiysa değer düşmemesi gerekiyorben hic baktirmadim,doktorum beta ile aynı kendini yorma öyle dedi
Hah iste valla oyle zamanli iliskide bir gorevmis gibi oldugu icin asiri kasiliyor insan eh diger turlu de yokEvet ya bende geç döllenme diye düşünüyorum değişik bir şey oldukuzum böyle zamanlı ilişki gerçekten zor oluyor bizim zamanlı ilişkide tutmuyor serbest bıraksak hiç hamile kalamayız artık bu şekilde adamları kaçırmadan değerlendirelim ben inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsam 9 ay ne yapacağımı biliyorum
Kısaca döllenmiş yumurta değeri diyeyim canimProgestoron ne ben ilk defa duyuyorum yarın sağlık ocağında söylesem ona da bakarlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?