- 28 Aralık 2021
- 35
- 30
- 3
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
İç kız iççTabiki ekliyorum hemen
Ay ben bu ara hic bisey yiyemiyorum
Kizlar igne etkisimi sizde oldumu
Of su cok onemli bende icem
Evet bende pko var kilo da var malesef bir ara salmıştım yine spora başlayacağımTabi ki ben mesela su bile zor içerdim şimdi en az 2 lt içiyorum bol yeşillik sebze ağırlıklı besleniyorum yürüyüş falan yapamıyorum çalışıp eve gelince yoruluyorum ama evde kendi kendime biraz egzersiz yapıyorum canım
Canım buarada pkolular için infolic combi öneriyorlar folik asit olarak ben bu ay onu kullanmıştım aklında olsunEvet bende pko var kilo da var malesef bir ara salmıştım yine spora başlayacağım
bulanti yok bende ama aksamlari bir problemim yok guzel yiyorum sabah hic istahim yokİç kız iççİştah bende de yok ama akşamları mutlaka salata yiyorum limonlu ya iyi geliyor ama gün içinde de mide bulantım oluyor benim ona çözüm bulamadım sizde de bulantı var mı
o zaman bende onu alayımCanım buarada pkolular için infolic combi öneriyorlar folik asit olarak ben bu ay onu kullanmıştım aklında olsun
Doktorunada danışabilirsin canım ben trendyoldan almıştım eczaneye göre daha uygun oluyor mavi paket olanı alacaksın bilgin olsuno zaman bende onu alayım
Daha msji görmedi Bende merak ediyorum ne dicekOff o cok kotu ya
Aynen varya kistin yaninda hamile kalan da birsuru insan var aslinda sadece kist gitsin diye beklemek istersen bekle ama kist zaten kuculmeye baslamis demi harika bu
Ay dur onu deneyim Kuzum nasil yapiliyor bir bakim basa @mutlutablo koyum
birde ovulasyon testi de yapmasan olur stres yapma yeter ki onun yerine zaten sen kendi vucudunu taniyorsun ki belirtileri gozden gecirirsinyeterki uzulme stres yapma doktor ne dedi ?
Ben bu ay iğne vurulmadim beni sakın atma guruptan başkanTabiki ekliyorum hemen
Ay ben bu ara hic bisey yiyemiyorum
Kizlar igne etkisimi sizde oldumu
Of su cok onemli bende icem
Aynen y’a bende merak ettim ne diyecek acebaDaha msji görmedi Bende merak ediyorum ne dicek
Ay olurmu senide bat tarihiyle ekledim igneleyle ignesiz kader arkadasim senin hamile oldugunu gormek isterimBen bu ay iğne vurulmadim beni sakın atma guruptan başkan
Smdi doktor yazdı bu ay yumurtlaman olmamış canım ama morel bozma yazmis adetin 5ci gun başla yine ilaca sonra kontrole gel iğne de vururuz dedi bide Bi takviye vitamin varmış pholicaps diye onu istersen al günde iki kez iç dedi yumurta gelişmesi içinAynen y’a bende merak ettim ne diyecek aceba
Ay olurmu senide bat tarihiyle ekledim igneleyle ignesiz kader arkadasim senin hamile oldugunu gormek isterim
İçim dışım ilaç oldu yaSmdi doktor yazdı bu ay yumurtlaman olmamış canım ama morel bozma yazmis adetin 5ci gun başla yine ilaca sonra kontrole gel iğne de vururuz dedi bide Bi takviye vitamin varmış pholicaps diye onu istersen al günde iki kez iç dedi yumurta gelişmesi için
Evet doktorla randevum var kendinsine sorarım oncesjnddDoktorunada danışabilirsin canım ben trendyoldan almıştım eczaneye göre daha uygun oluyor mavi paket olanı alacaksın bilgin olsun
Ayy Hadi bu sefer olsunSmdi doktor yazdı bu ay yumurtlaman olmamış canım ama morel bozma yazmis adetin 5ci gun başla yine ilaca sonra kontrole gel iğne de vururuz dedi bide Bi takviye vitamin varmış pholicaps diye onu istersen al günde iki kez iç dedi yumurta gelişmesi için
Ekliyorum hemen benden bir gun once yapmissin
Catlamamis dedi polikistik görünüm yok dedi yunurtaliklarda ama catlamamis yumurta tembelliği sanirimAyy Hadi bu sefer olsunkuzum sénde demi pro var
yumurtalar mi buyumemis catlamamis mi aceba folikasit gibi bisemi aceba
Ekliyorum hemen benden bir gun once yapmissin
OffCatlamamis dedi polikistik görünüm yok dedi yunurtaliklarda ama catlamamis yumurta tembelliği sanirim
Cnm 13.gun bugun igneyi vurunali test yptim negatif pozifit olurmu zamanlaSelam kaderdaslarim
Topik bize ugur getirsin
Umarim hic birimiz adet olmayiz
Belirtileri catlatma ignesi tarihlerini bati ve hamile kaldiktan sonra herseyi paylasalim
KULLANICI ADI Ovitrelle @mutlutablo 15.12.21 bgm21 Bat: Rosegold0 Bat: @Ema20 Bat: Magnifiaque 24.12.21 Sevm57 @Pamukseker38 26.12.21 @MiLissy 20.12.21 @dumansmom 24.12.21 @Hemsiree2e 18.12.21 @sutlaacc 23.12.21 @greengirl1 19.12.21 @Semsem21 23.12.21
Canim cok umitlenfirmek istemem amaCnm 13.gun bugun igneyi vurunali test yptim negatif pozifit olurmu zamanla
İnsallh canm yaa valla beklemek ayri stres negatifi gormek ayri stres hayrlsi olsn hakkmzda bakalmCanim cok umitlenfirmek istemem ama
adet olana kadar Umut var 15. Gunden sonra pozitifi gorenler var umarim olur
Aynen oyle valla insanin ruhu daraliyor hele de o negatifi gorunceİnsallh canm yaa valla beklemek ayri stres negatifi gormek ayri stres hayrlsi olsn hakkmzda bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?