- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Demekki yumurtalar buyumemis yumurtanin cok olmais guzel seyKız inşallah ay bide dediki 4 tanede küçük yumurtan var dedim tövbe estagfirullah iyimi bisimi kötümü dedim yok iyi dedi
Hosgeldin pozitifi gorursun umarimKızlar hepinize merhab aranıza yeni katıldım pazar günü ovitrelle oldumm hayırlısı inşallah hepimiz için :)
Ben de usuttum o yuzden saniyordumIgnenin etkisiyle gaz problemi yasayan var mi5 gunum 2 gundur asiri gaz skışması oluyor igneden mi yoksa ayaktan üşüttüm mu anlamadim valla
Ay kiyamam sana neden bu kadar hizli oldu ki ? Hazir adet olmusken tedaviye bari baslasa progesteron dusme sebebi adetten de olabilir amaYazdım azonce daha gormedi bakalım ne dicek
Ben de usuttum o yuzden saniyordum
3.günü canımValla sıcağı hiiiç sevmem ama ayağımda çorap patik pandufla duruyorum ama uinede buz gibielim ayagım hep soguktur cocuklugumdan beri
He sende siskinlikte var bende o yok da gaz var sadecedemekki ignedenmis onu anladım ignenin kacinci gunu ?
Ne tedavisine ilaç iğneyle diyosan geçen ay kist yapti için bu ay boş gecicezDemekki yumurtalar buyumemis yumurtanin cok olmais guzel sey
Hosgeldin pozitifi gorursun umarim
Ay kiyamam sana neden bu kadar hizli oldu ki ? Hazir adet olmusken tedaviye bari baslasa progesteron dusme sebebi adetten de olabilir ama
İnşallah canım hepimiz görelim :)Demekki yumurtalar buyumemis yumurtanin cok olmais guzel sey
Hosgeldin pozitifi gorursun umarim
Ay kiyamam sana neden bu kadar hizli oldu ki ? Hazir adet olmusken tedaviye bari baslasa progesteron dusme sebebi adetten de olabilir ama
Ovülasyon ile takip et canım kisti olup hamile kalan çok var bende bu ay öyle yapıcamNe tedavisine ilaç iğneyle diyosan geçen ay kist yapti için bu ay boş gecicez
Oda bende ayrı Bi sitres yapıyor ya ne denesem bos onuda denedimOvülasyon ile takip et canım kisti olup hamile kalan çok var bende bu ay öyle yapıcamkanamanın gelmesini bekliyorum
sabah esim dalga geciyodu dedim usutmusum ne dalga geciyosun aksam gelsin igneden dugunu soylim hemen
Aynen varya kistin yaninda hamile kalan da birsuru insan var aslinda sadece kist gitsin diye beklemek istersen bekle ama kist zaten kuculmeye baslamis demi harika buOvülasyon ile takip et canım kisti olup hamile kalan çok var bende bu ay öyle yapıcamkanamanın gelmesini bekliyorum
Ay dur onu deneyim Kuzum nasil yapiliyor bir bakim basaKuzu ya tablo yapabiliyorsan yapsana güzel sonuçlarıda eklersin hemMagnifiaque
birde ovulasyon testi de yapmasan olur stres yapma yeter ki onun yerine zaten sen kendi vucudunu taniyorsun ki belirtileri gozden gecirirsinOda bende ayrı Bi sitres yapıyor ya ne denesem bos onuda denedim
Valla ben sana dedimde bende nasıl yapıldığını bilmiyorum
Ya sen ikinci sirada olmayi hakediyorsun amaValla ben sana dedimde bende nasıl yapıldığını bilmiyorumama benim durumum belli değil kanamam gelmedi daha beni sona ekle
İnşallah canım benim yaYa sen ikinci sirada olmayi hakediyorsun amasenin su beta sifirlansin adet ol sonra ocakta seni ekliycem hamile diye
Ayy hamile kalmani engelleyen ne varsa aksin gitsinİnşallah canım benim yavalla bir akıntım var ki adet oluyorum sanıyorum boş dönüyorum valla durumu bilmesem hamile diye gezmeye devam ederdim
Kac gun gecikti Peki ?Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra hamilelik oluşmazsa adet gecikmesi yaşayan oldu mu acaba?
Valla benim adetim geçmişti canım öyle öğrenmiştim hamileliğimi 21 Aralıktı bat ama doktorum dün 1 hafta 10 gün içinde kanaman başlar demişti bekliyorum bakalımAyy hamile kalmani engelleyen ne varsa aksin gitsinbat ne zaman Peki
Ben listeyi nereden görücemKac gun gecikti Peki ?
Kizlar ben liste yaptim
Of baya zormuseklemedigim varsa bana
Soyleyin lutfenbirde catlatma ignesi kullandiginiz tarihleri yazarmisiniz
malesef hamile değilmişim adetimin 3. günü bugün bu ay femara verdi bu ilaç daha etkili dedi biraz moralim bozuk bu ilaç ile ikinci denemem olacakKac gun gecikti Peki ?
Kizlar ben liste yaptim
Of baya zormuseklemedigim varsa bana
Soyleyin lutfenbirde catlatma ignesi kullandiginiz tarihleri yazarmisiniz
Ikinci denemede moral bozulurmu hic daha yeni hemen birakma bak bizleremalesef hamile değilmişim adetimin 3. günü bugün bu ay femara verdi bu ilaç daha etkili dedi biraz moralim bozuk bu ilaç ile ikinci denemem olacak
Ay hesaplamisim dogru hesaplamisimBen listeyi nereden görücem
18 Aralık iğne tarihim
Daha önce klomen mi kullanmıştın canımmalesef hamile değilmişim adetimin 3. günü bugün bu ay femara verdi bu ilaç daha etkili dedi biraz moralim bozuk bu ilaç ile ikinci denemem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?