- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Daha az olmus arayi sogut ozleyin birbiriniziAyyyy hadi inşallah
Belirti mi bu bilmiyorum akıntı,akinti içinde afedersin canim hafif pembe kan halsizlik vardi. Arada bir hafif kasik batmasi ama ben gribim 1 haftadir halsizligimi falan gribe bağladımdünden beri de uyuma isteği ama uyuyamamak belirti aramadım hiç,arama sen de sal gitsin. Bizim en son birliktelikten 6 gün geçmiş bile,istememe durumum var
Valla kuzum iğneni oldun,zaten 36 saat sonra birliktelik olsa ertesi gün boş sonra birliktelik mi nasıl yaptin bilmiyorum ama iğneden sonra en önemlisi 3-4 defa birliktelik diyor doktorlar ben bu defa 4 defa yaşadımDaha az olmus arayi sogut ozleyin birbiriniziben bu ay cidden biktim birakiyorum nirvana da
Kuzum bende boyle dusunuyorum belirti beni cok yipratiyor hic takmamaya caliscam insallah
Nasil ya Vallah biseyler yaptim umarim mutlakaValla kuzum iğneni oldun,zaten 36 saat sonra birliktelik olsa ertesi gün boş sonra birliktelik mi nasıl yaptin bilmiyorum ama iğneden sonra en önemlisi 3-4 defa birliktelik diyor doktorlar ben bu defa 4 defa yaşadım2 gün aralıkli ilişki sperm kalitesi açısından da cok iyiymiş
Bence gayet güzelNasil ya Vallah biseyler yaptim umarim mutlakaartik nasip
Simdi ben naptim persembe iliski cuma igne cumartesi sabah 12. Saat iliski
Pazar 36. Saat iliski
Ve son bugun
Bu ay biraz degisik oldu
Normalde ben hergun yapardim hayirlisi artik napalim
Senin prgstrn 48 çıkmıştı dimi dün biraz araştırdım bu hormonuda hamilelerin öyle yüksek çıkıyormuş yoksam bizim nazlı geliyormu meroNasil ya Vallah biseyler yaptim umarim mutlakaartik nasip
Simdi ben naptim persembe iliski cuma igne cumartesi sabah 12. Saat iliski
Pazar 36. Saat iliski
Ve son bugun
Bu ay biraz degisik oldu
Normalde ben hergun yapardim hayirlisi artik napalim
Geliyor gelmekte olanSenin prgstrn 48 çıkmıştı dimi dün biraz araştırdım bu hormonuda hamilelerin öyle yüksek çıkıyormuş yoksam bizim nazlı geliyormu mero
Ah be betus agzin bal yesin keskeSenin prgstrn 48 çıkmıştı dimi dün biraz araştırdım bu hormonuda hamilelerin öyle yüksek çıkıyormuş yoksam bizim nazlı geliyormu mero
Ay verdinmi kan kistin kuculmesi harika bisey Allah’im mutlaka catlama olmusturKızlar smdi doktorum ultrasyonda bakti kist 4 tu 2 buçuk olmuş yumurtladiginida kandaki değerde anlicaz dedi 3 üstüyse yumustlqmissin demektir dedi
Kız inşallah ay bide dediki 4 tanede küçük yumurtan var dedim tövbe estagfirullah iyimi bisimi kötümü dedim yok iyi dediAh be betus agzin bal yesin keskeEn buyuk mucize olur valla bana
Ay verdinmi kan kistin kuculmesi harika bisey Allah’im mutlaka catlama olmustur
Hoşgeldin,hayirli haberler alacagin bir ay olsunKızlar hepinize merhab aranıza yeni katıldım pazar günü ovitrelle oldumm hayırlısı inşallah hepimiz için :)
AaaAdet oldum ben şok daha 20 ci günüm ben yumurtlama olmuş mu diye bakmaya giderken adet oldum geldimniye bukadar erken oldu anlamadım
Ben ilk günler yaşamıştım canım ama ayağınıda sıcak tut ben iki çorap panduf ile geziyordumIgnenin etkisiyle gaz problemi yasayan var mi5 gunum 2 gundur asiri gaz skışması oluyor igneden mi yoksa ayaktan üşüttüm mu anlamadim valla
Yalnız değilsin canım vallaIgnenin etkisiyle gaz problemi yasayan var mi5 gunum 2 gundur asiri gaz skışması oluyor igneden mi yoksa ayaktan üşüttüm mu anlamadim valla
Valla sıcağı hiiiç sevmem ama ayağımda çorap patik pandufla duruyorum ama uinede buz gibiBen ilk günler yaşamıştım canım ama ayağınıda sıcak tut ben iki çorap panduf ile geziyordum
He sende siskinlikte var bende o yok da gaz var sadeceYalnız değilsin canım vallabende öyleyim karnım çok şişti bu sefer benim geçen ay bu kadar olmamıştı
Ama sen adet oldun ondan düşük çıkmasıda normal değil mi? Doktoruna sordun mu ?Prgesteron 0.50 çıkmış yani catlamamis oluyor sanırım yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?