- 8 Aralık 2021
- 369
- 453
- 33
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
İğnenin etkisi geçince negatife döner sonra tekrar pozitif olmaz. Eğer olduysa bebiş vardırOvitralle iğne kullandıktan sonra test 1 hafta sonra negatife dönüp sonra iğne yüzünden tekrar pozitif olur mu yani gebelik olmasa bile
Bende öyle Biliyorum da biri öyle birşey dedi bende şaşırdım benim 5.gun negatife döndü diyebilirim sabah tekrar yapicam büyük ihtimal negatif cikicak yani bunun tekrar iğne yüzünden pozitif olması bence de saçma olurduİğnenin etkisi geçince negatife döner sonra tekrar pozitif olmaz. Eğer olduysa bebiş vardıriğne negatifse işi bitmiş demektir canım. Ben öyle biliyorum
Ay insallah,hepimiz mutlu mesut yılbaşı suprizi yapalim birbirimizeElinden geldigince hergun degerlendir hic fzrketmez umarim olur ya insallah
Ah insallah dort gune deger yukselirmi aceba
Bugun 10. Cu gunun yani daha erken insallah olacak
Hiç bilmiyorumama artacağını sanmıyorum canım internete o kadar çok araştırdım ki başta sağlıksız artış olunca maalesef dış gebelik deniyor
Ay kuzum sagliksiz olunca zaten soyluyor sende haklisin insallah daha guzel sonuclarin olurHiç bilmiyorumama artacağını sanmıyorum canım internete o kadar çok araştırdım ki başta sağlıksız artış olunca maalesef dış gebelik deniyor
Evet 13-14.gune kadar bu yuzden test yapma strese girersinOvitralle iğne kullandıktan sonra test 1 hafta sonra negatife dönüp sonra iğne yüzünden tekrar pozitif olur mu yani gebelik olmasa bile
Insallah ya valla bu ay d’un yapmadik ya benim umut dustu sankiAy insallah,hepimiz mutlu mesut yılbaşı suprizi yapalim birbirimize
Hsg cektirdin mi canim? Ya da herhangi bir sorun var mi?Bende öyle Biliyorum da biri öyle birşey dedi bende şaşırdım benim 5.gun negatife döndü diyebilirim sabah tekrar yapicam büyük ihtimal negatif cikicak yani bunun tekrar iğne yüzünden pozitif olması bence de saçma olurdu
Canım yarini degerlendir,bide sabah olan ilişki bebek düşünenler için daha etkili oluyormusInsallah ya valla bu ay d’un yapmadik ya benim umut dustu sanki
Dun 21.30 da igne olmustum kizlae buna gore 36 saat yarin Sabah 9.30 oluyor demi onu bari degerlendiriyim
Evet canım mutlaka değerlendir 48. Saatide unutmaInsallah ya valla bu ay d’un yapmadik ya benim umut dustu sanki
Dun 21.30 da igne olmustum kizlae buna gore 36 saat yarin Sabah 9.30 oluyor demi onu bari degerlendiriyim
Geçen ay hsg çektirdim bir sorum çıkmadı pko var sadece oda hafifHsg cektirdin mi canim? Ya da herhangi bir sorun var mi?
Yok canım neden strese giriyim her gün yapıyorum bu ay olmazsa diğer ay hangi gün yapmam gerektiğini bilicem işte herkesin bünyesi farklı 10.gun de öğrenenler var benim bu ay ki acelem yılbaşından dolayıAy kuzum sagliksiz olunca zaten soyluyor sende haklisin insallah daha guzel sonuclarin olur
Evet 13-14.gune kadar bu yuzden test yapma strese girersin
Ahahhaha alarmi 9a kuruyum gitsin o zamanCanım yarini degerlendir,bide sabah olan ilişki bebek düşünenler için daha etkili oluyormus
Dur onuda hesaplayim jajjajajajEvet canım mutlaka değerlendir 48. Saatide unutma
Allah affetsin guldumYok canım neden strese giriyim her gün yapıyorum bu ay olmazsa diğer ay hangi gün yapmam gerektiğini bilicem işte herkesin bünyesi farklı 10.gun de öğrenenler var benim bu ay ki acelem yılbaşından dolayıyılbaşında kesinleşse süper olucak
İnşallah senin de olurAhahhaha alarmi 9a kuruyum gitsin o zamanbenim doktor saat vermiyor ama bu sefer saatle yapim bakalim
Dur onuda hesaplayim jajjajajaj
Allah affetsin gulduminsallah olur da gerek kalmaz ya
AminnInsallaaaaah Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin anneligi babaligisizin surec nasil ne kadardir istiyorsunuz igneyle ilk deneme mi ?
Insallah ya bu ay da hepimize olsunİnşallah senin de olur
Bizde 2 senedir istiyoruz 1. Senede aşılama oldu tutmadı malesef eylulde tekrar klomen kullandim 26mm e kadar buyudu yumurta gebelik oldu ama kimyasaldi malesefAminnBizim 1 yılı gecti klomen denedik daha once olmadı bu sefer catlatma ignesi de yaptık aşılama olcaktım normalde olamadım
Sizin nasıl?
Canım baya erken geçmiş sende benim bugun 7. gün yapıcam birazdan. Dün 6. Baya koyu çıktı.Bende öyle Biliyorum da biri öyle birşey dedi bende şaşırdım benim 5.gun negatife döndü diyebilirim sabah tekrar yapicam büyük ihtimal negatif cikicak yani bunun tekrar iğne yüzünden pozitif olması bence de saçma olurdu
Buda bugün iğne gününü sayarsak 7.gün şu an aynı gün iğne olduğum biri var onunda bu şekilde çıkıyor senin net çıkmış takip edelim beraber bana da haber verCanım baya erken geçmiş sende benim bugun 7. gün yapıcam birazdan. Dün 6. Baya koyu çıktı.
Eşinizde yada sizde Bi sıkıntı varmiAminnBizim 1 yılı gecti klomen denedik daha once olmadı bu sefer catlatma ignesi de yaptık aşılama olcaktım normalde olamadım
Sizin nasıl?
20 aralıkta oldum iğneyi öğlen 12 de canım. Aynı gün sanırım ikimizde takip edelim birlikteeeBuda bugün iğne gününü sayarsak 7.gün şu an aynı gün iğne olduğum biri var onunda bu şekilde çıkıyor senin net çıkmış takip edelim beraber bana da haber verben sırf meraktan yarın kan vericem bir de 10.gun vericem yani iğne gününü sayarsak 11.gun olucak
10.gunle kıyaslamak için vericektim aslında dün gece kramp girdi bir kaç kez bu de uykumdan uyanıp tuvalete koşuyorum ki normalde deliksiz uyurum bir de gaz var ama tabi bunlar iğnenin etkisidir bu kadar erken belirti olmaz batma bana da oluyor ara ara başka bişey yok ben de 20 Aralık'ta 16.30 da vurdum hayırlısı bakalım20 aralıkta oldum iğneyi öğlen 12 de canım. Aynı gün sanırım ikimizde takip edelim birlikteeesenin ki baya azalmış ben sabah yaptım pembeydi geçmemiş daha.
Yarın erken canım 10. Gün ver bence daha iğne etkisi vardır.
Bir de bugün benim kaşıkta batmalar oluyor sende belirti var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?