- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.161
Kac kez denediniz4 ay denedim ovitrelle..olmadı bendeİn şa Allah sizlerde olur
Mfk daha berbat ovitrelle e inanmak daha mantikli maalesefNedense bu ovitrelle bende inam yok..bıraktım ben.Mfk ürünlerini denemeye başladım
Ovitrelle hepsinden iyi aslindaOvitrelle bana da tuhaf geldi ya daha önce pregnly olmuştum nefese ona daha bı tatmin
Etkisi gitmis iki gune cikar bence sizinkiKızlar günaydın
Test yaptım sabah hali ile de anlayan bakabılırmı gene iki tane olan dün
Tek olan sabah yaptım
İğnenın 10 Cu günü
4 defa denedim..yok ovitrelle etrafımda edenler var..hepsi boş çıkti..boşuna hormonal kullanmış olduq.Hem bir doktordan duydum..ovitrelle yumurtalıkları tembel ediyormuş.Mfk en azından doğal..denemek olurKac kez denediniz
Mfk daha berbat ovitrelle e inanmak daha mantikli maalesef
Ovitrelle hepsinden iyi aslinda
Etkisi gitmis iki gune cikar bence sizinki
Kuzu hele başlığın sonuna bak bi ben yprum yazdım testler de çizgiler cıkmısKac kez denediniz
Bende 4 defa denedim sonuc hamdolsun oldu birakmayin4 defa denedim..yok ovitrelle etrafımda edenler var..hepsi boş çıkti..boşuna hormonal kullanmış olduq.Hem bir doktordan duydum..ovitrelle yumurtalıkları tembel ediyormuş.Mfk en azından doğal..denemek olur
Onlar dunki degilmi amaKuzu hele başlığın sonuna bak bi ben yprum yazdım testler de çizgiler cıkmıs
En üstteki sabahOnlar dunki degilmi ama
Yok ben birde denemem..hormon yeter bana..zaten doktorlar boşunamı diyor 3 defa yeter.Mfk evet duydum geciktiriyormuş adeti...ama onunda sebebini söyledi.Doğal olduğu için denemek istedim.İn şa Allah mfk ürünlerıni kullanan kızlar..bende daxil..boşuna kullanmayız.Bende 4 defa denedim sonuc hamdolsun oldu birakmayin
Mfk dogal diyorlar ama kac kisinin adet duzeni bozuldu
Ben dogal diye clife yemistim de adet kesildi menopoz sandilar
O zaman en erken 14. Gun yapman lazim testiEn üstteki sabah
Alttakiler dün akşam
Pembe olan erken gebelik
Nasil isterseniz deneyip gormek bedava insallah da size olumlu gelirYok ben birde denemem..hormon yeter bana..zaten doktorlar boşunamı diyor 3 defa yeter.Mfk evet duydum geciktiriyormuş adeti...ama onunda sebebini söyledi.Doğal olduğu için denemek istedim.İn şa Allah mfk ürünlerıni kullanan kızlar..bende daxil..boşuna kullanmayız.
Test var evde 1 tane olmadı sabah yaparım kız bakarız geneO zaman en erken 14. Gun yapman lazim testi
Ahhahah bende test fobisi var yapana helal olsunTest var evde 1 tane olmadı sabah yaparım kız bakarız geneheyecan olsun
Denedim kuzum denedim..4 yeter artık.İn şa AllahNasil isterseniz deneyip gormek bedava insallah da size olumlu gelir
Kız bende yapmıyordum bende yapana da cok kızıyorum bu dün bana bısı oldu öyle aldırdım yaptık yeminle sana bakAhhahah bende test fobisi var yapana helal olsun
Ovitrelin etkisi çok uzun sürüyor benim pregnly üçüncü gün komple gitmişti o yuzd n şaşırdımKac kez denediniz
Canim sabah ise gitmeden ilk idrarla beraber yapalimTest var evde 1 tane olmadı sabah yaparım kız bakarız geneheyecan olsun
Kuzum senin kacinci gunun ben bu ara iyi degilim ama ikinizde aklimdasiniz
Magnisim 6. gunume girdim bakalim bu sefer 14. Gune kadar test yapmicam arife gunu direk kan vericem varsada yoksada cikarKuzum senin kacinci gunun ben bu ara iyi degilim ama ikinizde aklimdasiniz
Ah insallah bu dega hayirlisiyla olmus olsun lutfenMagnisim 6. gunume girdim bakalim bu sefer 14. Gune kadar test yapmicam arife gunu direk kan vericem varsada yoksada cikarsenin neyin var canimm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?