- 1 Nisan 2022
- 12.784
- 15.583
- 228
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.141
4 ay denedim ovitrelle..olmadı bendeİn şa Allah sizlerde olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende umutlu değilim canım başka problemlerde var yinede öyle kendime meşgale ariyorum4 ay denedim ovitrelle..olmadı bendeİn şa Allah sizlerde olur
Nedense bu ovitrelle bende inam yok..bıraktım ben.Mfk ürünlerini denemeye başladımBende umutlu değilim canım başka problemlerde var yinede öyle kendime meşgale ariyorum
YA :) beklemedesin ama sımdı dimiKistimi gorunce sıkma canini dedi doktor adetle atarsin vs, ben de ya hamissen suan bi bakalim test yapayim mi dedim. Bence gerek yok daha erken 14-15 de en erken yapalim dedi. Ben dayanamiyom diyince iyi hadi dedi
Sende gördün mü hadi ins kuzum benimErken gebelikte bende gördüm senin çizgini ya inşallah vardır bide yarın yap bakalim
Ovitrelle bana da tuhaf geldi ya daha önce pregnly olmuştum nefese ona daha bı tatminNedense bu ovitrelle bende inam yok..bıraktım ben.Mfk ürünlerini denemeye başladım
Bende 2 ci deyim kuzum aşılamaya başlasana4 ay denedim ovitrelle..olmadı bendeİn şa Allah sizlerde olur
Ovulasyon yaptın mı canmBende 2 ci deyim kuzum aşılamaya başlasana
Yok kuzu yapmadım bu ayOvulasyon yaptın mı canm
Aşılamaya kesinlikle inanmıyorum..ona verilmiş paralar boş..hormon ilaçlar..eğer eşinde sorun yoksa aşılama boşuna yapılacak..yok varsa sorun..o zaman umut varBende 2 ci deyim kuzum aşılamaya başlasana
Şimdi yapsaydın bı bakardık ay bende senin gibiyim ama cizgim kuruma çizgisi gibi o bile zor görülürYok kuzu yapmadım bu ay
Beklemedeyim aynen canim 2 gun sonra yine kan baktirin dedi doktorun sekreteri, ben yarin sabah idrariyla devam edeyim bakayim testlerime. Ignenin etkisi ne zaman gececek? Ya da biseyler var mi bilinmiyor. Beta bugun baktirdim 3 cikti. Aslinda negatif ana igne mi yoksa daha cok cok mu yeni bilmiyorumYA :) beklemedesin ama sımdı dimi
Canım iğne etkisi 3 olarak çıkmamıştir bence daha öne kimaysal gebelik gecirdin mi hicBeklemedeyim aynen canim 2 gun sonra yine kan baktirin dedi doktorun sekreteri, ben yarin sabah idrariyla devam edeyim bakayim testlerime. Ignenin etkisi ne zaman gececek? Ya da biseyler var mi bilinmiyor. Beta bugun baktirdim 3 cikti. Aslinda negatif ana igne mi yoksa daha cok cok mu yeni bilmiyorum
Yok hic gecirmedim, bu benim ilk catlatma ignem. 1 senedir klomen, femara vs ilac tedavileri gordum. En son doktorum sen en iyisi tup bebek yaptir bi merkez arastir dedi. Moralim bozuldu diyetisyene gittim. Mayis ayi zayifladim haziranda kendiliginden bi yumosum olmus. Doktorum gel ogne yapalim ihtimalini arttiralim dedi. Oyle yani. Insallah ignen etkisi degildir de deger git gide buyurCanım iğne etkisi 3 olarak çıkmamıştir bence daha öne kimaysal gebelik gecirdin mi hic
Hadi yAAşılamaya kesinlikle inanmıyorum..ona verilmiş paralar boş..hormon ilaçlar..eğer eşinde sorun yoksa aşılama boşuna yapılacak..yok varsa sorun..o zaman umut var
Ya kuzum bu benim kendi fikrim..ya eşinle ilişkiye girdim ya aşılapa yaptırdın..sorun yoksa eğer eşinde..aynı sonuç..düşün kendin aşılama kızlar diyor 10 15 dakika bile sürmüyor..çunki orda farklı bir şey olmuyor ki.Kızlarimiza yazık..o kadar ilaç yazıyorlar..Hadi yA
Evet haklısınnkuzumn ama vallla ben bazen diyorum ki yapamıyor muyuz olmayınca da insan kafasına takıyorYa kuzum bu benim kendi fikrim..ya eşinle ilişkiye girdim ya aşılapa yaptırdın..sorun yoksa eğer eşinde..aynı sonuç..düşün kendin aşılama kızlar diyor 10 15 dakika bile sürmüyor..çunki orda farklı bir şey olmuyor ki.Kızlarimiza yazık..o kadar ilaç yazıyorlar..
Normal gebelik testinde çizgi gözüküyor erken gebelikte goremedil canım benimki silinmiş bugün dün iğne etkisi varmış demekki seninki yarında çıkarsa kesin var inşallahKızlar günaydın
Test yaptım sabah hali ile de anlayan bakabılırmı gene iki tane olan dün
Tek olan sabah yaptım
İğnenın 10 Cu günü
Hadi şns kuzum benım rabbım gönlümüze göre versin tez vakitteNormal gebelik testinde çizgi gözüküyor erken gebelikte goremedil canım benimki silinmiş bugün dün iğne etkisi varmış demekki seninki yarında çıkarsa kesin var inşallah