- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.121
Saol canim son 1 saatim kaldi dua edin lütfen allahim hayirli guzel haberler verdir yarrabbimCanım 12.gun çıkan sonucun muhtemel doğrudur kan ver çıkar hayırlısı insallah
Ay hadi bakalım ya hayırlısı çok heyecanlı peki sen iğnenin 9.gun test yapmismiydinSaol canim son 1 saatim kaldi dua edin lütfen allahim hayirli guzel haberler verdir yarrabbim
Sadece idrar testi yaptim evde canim. Bugun kan verdim 3 çıkmış. Anlamadim hic negatif galibaAy hadi bakalım ya hayırlısı çok heyecanlı peki sen iğnenin 9.gun test yapmismiydin
Ah canım yukselir belki du bakalım yarina ne olacak testin pozitif miydi bugünSadece idrar testi yaptim evde canim. Bugun kan verdim 3 çıkmış. Anlamadim hic negatif galiba
Evet paylastigim gibi silik çıktı ikinci çizgiydi, ama kan böyle. Ben adet olana kadar idrar testlerine devam edeyim. Bu hafta olmazsam yine kan veririm galibaAh canım yukselir belki du bakalım yarina ne olacak testin pozitif miydi bugün
Ah be insallah yukselirBu arada kizlar sabah yaptigim testten sonra bir daha yaptim uzuntuden ilk 5 dk da silik cizgiyi yine gordum. Bir saat sonra iki teste de baktim ikisinde de silik cizgi vardi. Hala umut var galiba. Ne dersiniz aksama kan vermeye gideyim mi yoksa cok mu erken. Igne gunumu saymazsak bugun 12. Gunum
Kuzum cok erkenKizlar iğnenin 9.gunu ayın 17 sinde olmuştum HCG testi yaptım ama gözle zor görülecek bı çizgi çıktı benim gibi olan varmı
Sende belirti neydi kapalıydı dedin yA enfeksıyon akıntı felan varmıydıBenim kapaliydi kuzum acildi iki kez cekti ilaci 2. Kez verdiginde acildi. Anestezisiz cektirdim biraz agri vardi cekilirken sonrasi daha zor gecti ilac bana mide bulantisi yapti maalesef
Benim hic akintim yoktu belirtimde yoktu. Bebek olmadi bikac ay diye bakalım dedi doktor o sekilde çıktıSende belirti neydi kapalıydı dedin yA enfeksıyon akıntı felan varmıydı
Guzel haberler ver bizeİğne gününü saymazsak 9 bitecek
Kocam test almaya gitti merak dan
Ana cidden akıntı ilke de alakası yokmuş He dimi iyi ki çektirdin yA valllaBenim hic akintim yoktu belirtimde yoktu. Bebek olmadi bikac ay diye bakalım dedi doktor o sekilde çıktı
Yok canim akıntıyla falan alakasi yok. Enfeksiyondan kapanabiliyormus bazen atesli hastalik gecirdiginde kapanabiliyomusAna cidden akıntı ilke de alakası yokmuş He dimi iyi ki çektirdin yA vallla
Geçen sene ki doktor enfeksıyon tedavisi uyguladı bana bide hala ara ara tipte yanma var bende ondan da korkuyorumYok canim akıntıyla falan alakasi yok. Enfeksiyondan kapanabiliyormus bazen atesli hastalik gecirdiginde kapanabiliyomus
Canim fotoğraftan tam belli olmamis ama cizgi var mi? İyice bi kontrol et bakim. Eger yoksa evet ignenin etkisi gecmis, bebis icin ise cok erken. Bugun doktor bana da cok erken daha dedi 12. GuneEki Görüntüle 3089797
İğnenin 9/10 günü etkisi geçmiş normal ve. erken gebelik testi yaptım kızlar
Normal de yolda erken gebelik de sanki var gibi ama 12 güne bile erken mi dedi iyi bakalım bu hafta beklıcez o zaman hepimiz :)Canim fotoğraftan tam belli olmamis ama cizgi var mi? İyice bi kontrol et bakim. Eger yoksa evet ignenin etkisi gecmis, bebis icin ise cok erken. Bugun doktor bana da cok erken daha dedi 12. Gune
Kistimi gorunce sıkma canini dedi doktor adetle atarsin vs, ben de ya hamissen suan bi bakalim test yapayim mi dedim. Bence gerek yok daha erken 14-15 de en erken yapalim dedi. Ben dayanamiyom diyince iyi hadi dediNormal de yolda erken gebelik de sanki var gibi ama 12 güne bile erken mi dedi iyi bakalım bu hafta beklıcez o zaman hepimiz :)
Sali ya da carsamba adet olmazsak erkeb gebelik testi yapalim. Varsa cizdi gidip kan verelimNormal de yolda erken gebelik de sanki var gibi ama 12 güne bile erken mi dedi iyi bakalım bu hafta beklıcez o zaman hepimiz :)
Erken gebelikte bende gördüm senin çizgini ya inşallah vardır bide yarın yap bakalimNormal de yolda erken gebelik de sanki var gibi ama 12 güne bile erken mi dedi iyi bakalım bu hafta beklıcez o zaman hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?