- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.001
Rica ederim guzel haberlerini bekliyoruzTa canım benim inşallah öyledir çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim guzel haberlerini bekliyoruzTa canım benim inşallah öyledir çok teşekkür ederim
Beklemedeyim kuzum Test sipariş vermiştim Pazartesi inşallah gelince test yapıcam en son çatlatma iğnemde 18.gün adet olmuştum o yüzden erken davranmak istemiyorum. Birde malum bir kimyasalım varbgm21 naptin canimmmm
Tamam kuzum haber ver bizedeBeklemedeyim kuzum Test sipariş vermiştim Pazartesi inşallah gelince test yapıcam en son çatlatma iğnemde 18.gün adet olmuştum o yüzden erken davranmak istemiyorum. Birde malum bir kimyasalım var
Tamam canımTamam kuzum haber ver bizede
Canım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktı inşallah sağlıkla ilerlerbgm21 naptin canimmmm
Kese kalp tekme sonra saglikla kucagina alma da nasip olsun begumum hamdolsunCanım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Aminn kuzum Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKese kalp tekme sonra saglikla kucagina alma da nasip olsun begumum hamdolsun
Burda kalan butun arkadaslara darisi
Yaaaaaa çok sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insallaaaahhhhCanım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim canım benim Tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallahYaaaaaa çok sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insallaaaahhhh
insallah canimmm simdi senin bir arkadaşla konuşmanı okuyorum da sende jel mi kullanmıştınÇok teşekkür ederim canım benim Tez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah
Evet kuzum ben burada birinden okudum jeli femara başladığımda sipariş verdim iğne vurulduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu her ilişkide kullandım vesile olduğunu düşünüyorum çok inanarak almıştıminsallah canimmm simdi senin bir arkadaşla konuşmanı okuyorum da sende jel mi kullanmıştın
AminnnSevm57 darisi basina
Yaaa nasil denk geldi bende onu arastiriyodum biliyo musun sonra da dedim ama ne ise yaricak sanki diye adı neydi adini unuttum bende alim yaaEvet kuzum ben burada birinden okudum jeli femara başladığımda sipariş verdim iğne vurulduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu her ilişkide kullandım vesile olduğunu düşünüyorum çok inanarak almıştım
Amiiiin magnisim durmak pes etmek yok yola devam bakalim klomen kullaniyorum pazar gunu yumurtaya bakicaklar gecen ay gibi olursa sali carsamba asilama olur heralde haftayaSevm57 darisi basina
Gynoseed jel kuzum Trendyol dan almıştım ben aldığımda 160 ti şimdi 280 olmuş sanırım Biraz popüler olunca hemen zam yapmışlarYaaa nasil denk geldi bende onu arastiriyodum biliyo musun sonra da dedim ama ne ise yaricak sanki diye adı neydi adini unuttum bende alim yaa
Hiç şaşırmıyorum artik valla olmuştur doğruGynoseed jel kuzum Trendyol dan almıştım ben aldığımda 160 ti şimdi 280 olmuş sanırım Biraz popüler olunca hemen zam yapmışlar
Ayy insallah bu defa hayirlisiyla guzel gecer ol der ve olurAmiiiin magnisim durmak pes etmek yok yola devam bakalim klomen kullaniyorum pazar gunu yumurtaya bakicaklar gecen ay gibi olursa sali carsamba asilama olur heralde haftaya