- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.881
Inşallah öyledir yaaaCanım bu kadar iğne etkisi uzun sürmezdi diye düşünüyorum inşallah güzel haberleri ver kan sonucunda etiketle beni mutlaka
Kuzum madem dunde testte vzrdi bugun gidip kan verme durumun varmi Ayy cok heyecanli artik 14. Gunde de pozitif varsa bence TamamYok dün testim negatif cikti o yuzden vermeyi düşünmüyorumbakalim bu hafta adet olmazam verebilirim belki siz naptiniz doktorla konusabildiniz mi
Ayy canim kuzum insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsinKızlar herkese merhaba. Ben baya geride kalmışım tüm mesajları okuyamadım. Neler olup bittiğini bilmiyorum ama hepiniz için çok güzel sonuçlar diliyorumBen bu ay son olarak femara kullandım. Doktorum son denememiz bu da olmazsa aşılama yoluna gideceğiz dedi moralim baya bozuldu. Yarın regl günüm ama içimde garip bi his var. Bi yandan umutsuzum ama bi yandan olucak bu defa gibi hissediyorum. Diğer tedavilerden farklı durumlar gelişiyor. Normalde benim yumurtlamadan sonra yoğun bi şekilde akıntı yaşamam gerekiyo ama kupkuruyum. Bir diğer şüphem kasık ağrım hep olurdu ama ağrı bi girince 2 saat falan kalırdı günde 2 defa falan girerdi. Bu ay günde 5 6 defa giriyo ama önceki ağrılardan daha şiddetsiz ve en fazla 2dk falan devam ediyo. Göğüslerimde hiç ağrı sızı yok ama aşırı kaşınıyo göğüslerim. Birde çok agresifim. Ben farkında değilim ama eltim görümcem ve eşim öyle olduğumu söylüyorlar. Kızlar nolur dua edin benim için psikolojim yerle bir oldu resmen. Şu an eşimin bizlerle yaşıt 5 kuzeni bebek bekliyor. Eşim de çok üzülüyor olmuyo diye canım daha çok sıkılyor. Hep dua ettim eşime özel bi günde bu haberi vermek nasib olsun diye inşallah bu babalar gününde nasib olsun
Yaa bak demekki ilac tedavisi ne yazdi aceba ilac olarak hemen mi baslayacaksinAy insallahguzel sonuclar al bizede guzel sonuclar yaz kuzum simdi haber geldi ilac reçete edecekmis ogleden sonra msj aticm demis eşime ilaç bittiginde gelin demis
Valla dunku testi aksam gorseydim sabahtan direk kan verirdim ya ama bu sabah gordum aile hekimi 10a kadar kan aliyodu yakinimda da hastane yokKuzum madem dunde testte vzrdi bugun gidip kan verme durumun varmi Ayy cok heyecanli artik 14. Gunde de pozitif varsa bence Tamam
Ayy hadi insallah bekledigimize degsinValla dunku testi aksam gorseydim sabahtan direk kan verirdim ya ama bu sabah gordum aile hekimi 10a kadar kan aliyodu yakinimda da hastane yoksabaha randevum var aile hekiminde verecegim bakalim
Yaa aslında ben de test yapmak istiyorum. Hatta bugün anneme geldim eşim iş sebebiyle bu gece evde olmicak annemde kalıcam bugün gelirken test bile aldım ama annem kafamı karıştırdı daha günün bile gelmedi varsa bile çıkmaz boş yere canını sıkarsın desi bikaç gün daha bekle dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorumAyy canim kuzum insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin
Bir test yapsana bu kadar sey varsa
Ah Kuzum sonucta olmasa bile ilaca baslarsin sen hic korkma istersen yarini bekle istersen yapYaa aslında ben de test yapmak istiyorum. Hatta bugün anneme geldim eşim iş sebebiyle bu gece evde olmicak annemde kalıcam bugün gelirken test bile aldım ama annem kafamı karıştırdı daha günün bile gelmedi varsa bile çıkmaz boş yere canını sıkarsın desi bikaç gün daha bekle dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Yaaaaa inşallah magnişimAh Kuzum sonucta olmasa bile ilaca baslarsin sen hic korkma istersen yarini bekle istersen yapama adete cok az kalmis varsa cok cok az silik olma ihtimali var insallah bu ay guzel haber alirsin’ ya o adet gelmesin
Ögleden sonra aticam demiş msj olarak ama daha bisey gondermemis simdi konustuk eşimle ama bende cok merakliyimYaa bak demekki ilac tedavisi ne yazdi aceba ilac olarak hemen mi baslayacaksin
Insallah yaaa sabah cizgiyi gorunce bi tekrar umutlandim dünden sonraAyy hadi insallah bekledigimize degsin
Dualarimdasin Kuzum ya pozitifi gor insallah umutluyumYaaaaa inşallah magnişimsen hamişsin duan kabul olur banada dua et.
Ayy hadi insallah guzel sonuclar cikar problem olmazÖgleden sonra aticam demiş msj olarak ama daha bisey gondermemis simdi konustuk eşimle ama bende cok merakliyimYarinda sperm testi verecek eşim bakalim sonuclar nasil cikacak
Valla bende umutlandim az degil 14. GunInsallah yaaa sabah cizgiyi gorunce bi tekrar umutlandim dünden sonra
notmalde on gun bile surmuyor sanirim buyumesi arkadaslar iyi bilir ama yedi gunde oluyor yumurtalar hzraldeKizlar bana klomen yazmis doktor icinde 10 tane var ilac bitince gelin demis ama gunde bir yaziyor
Günde 1 yazıyosa ilacın 5 tanesini içmen gerekiyo kuzum. Yumurta geliştirici ilaçlar adetin 3. Günü başlanıp toplamda 5 gün kullanılır. Ama yine de doktoruna sor tabi ki emin ol öyle başla benceKizlar bana klomen yazmis doktor icinde 10 tane var ilac bitince gelin demis ama gunde bir yaziyor
Kuzum herkes gunde 2 tane kullanmis ama arastirma yaptigimda bende 1 yaziyor ve süre cok uzun degilmi 10 günDualarimdasin Kuzum ya pozitifi gor insallah umutluyum
Ayy hadi insallah guzel sonuclar cikar problem olmaz
Yarin sordurcm kuzum esim test vermeye gidecek zaten belki bende onla bir giderim sorarimGünde 1 yazıyosa ilacın 5 tanesini içmen gerekiyo kuzum. Yumurta geliştirici ilaçlar adetin 3. Günü başlanıp toplamda 5 gün kullanılır. Ama yine de doktoruna sor tabi ki emin ol öyle başla bence
Bende klomen kullandim ilk kullandigim zamanlar gunde 2 defa 5 gun kullandim ama bu ay gunde 1 defa 5 gun kullandim benim bildigim 5 gunden uzun kullanilmiyo 5 gun kullanilip sonra takip yapiyolar onu sorun siz 10 gun uzun cunku 10 gune yumurta bile catlayabilirKizlar bana klomen yazmis doktor icinde 10 tane var ilac bitince gelin demis ama gunde bir yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?