- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.901
Allah razı olsun valla canim benim cok moral veriyosun olsa da olmasa da bu hakkini unutmam ❤Valla bende umutlandim az degil 14. Gun Begumunde az kaldi insallah sizde betayi gorun bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun valla canim benim cok moral veriyosun olsa da olmasa da bu hakkini unutmam ❤Valla bende umutlandim az degil 14. Gun Begumunde az kaldi insallah sizde betayi gorun bu ay
Valla anlmadim bisey yarin olmazsa bende gideyim doktora sabahtan eşimle bi sorayim inanirmisin sanirim şu doktor işi yoracak beni yasadigim sehirde adam akilli güvenebilecegim özel de bi doktor yok Arastirma hastanesinde var onada muayne olmak icin saatlerce bekliyorum üst üste insanlar Eşim iletişime geciyor oda anlamadimi tam olarak ne dedi bilmiyorum sureklide arayip rahatsiz etmek istemiyorum doktoruBende klomen kullandim ilk kullandigim zamanlar gunde 2 defa 5 gun kullandim ama bu ay gunde 1 defa 5 gun kullandim benim bildigim 5 gunden uzun kullanilmiyo 5 gun kullanilip sonra takip yapiyolar onu sorun siz 10 gun uzun cunku 10 gune yumurta bile catlayabilir
Ben yazi okudum bugun igneden sonra negatif görüp daha sonra pozitif e dönenler bence sen hic negatif gormeden pozitif sin insallahAllah razı olsun valla canim benim cok moral veriyosun olsa da olmasa da bu hakkini unutmam ❤
Yemin ederim dua hakkim olsa hamile kalin diye kullanmak isterim oyle heyecanla bekliyorum ne demek yeterki betada pozitif gor insallah da mutlu olacagimiz bir haber olurAllah razı olsun valla canim benim cok moral veriyosun olsa da olmasa da bu hakkini unutmam ❤
Ama sen gene bugunden basla kullanmaya istersen yarin sorarsinValla anlmadim bisey yarin olmazsa bende gideyim doktora sabahtan eşimle bi sorayim inanirmisin sanirim şu doktor işi yoracak beni yasadigim sehirde adam akilli güvenebilecegim özel de bi doktor yok Arastirma hastanesinde var onada muayne olmak icin saatlerce bekliyorum üst üste insanlar Eşim iletişime geciyor oda anlamadimi tam olarak ne dedi bilmiyorum sureklide arayip rahatsiz etmek istemiyorum doktoru
Doktor işi gerçekten zor devlet hastaneleri psikolojiyi yoruyor sinir stres yapiyor ozel hastaneler keseyi yoruyo iki ucu kötü değnek valla Rabbim kimseyi düşürmesinValla anlmadim bisey yarin olmazsa bende gideyim doktora sabahtan eşimle bi sorayim inanirmisin sanirim şu doktor işi yoracak beni yasadigim sehirde adam akilli güvenebilecegim özel de bi doktor yok Arastirma hastanesinde var onada muayne olmak icin saatlerce bekliyorum üst üste insanlar Eşim iletişime geciyor oda anlamadimi tam olarak ne dedi bilmiyorum sureklide arayip rahatsiz etmek istemiyorum doktoru
Aminn gerckten öyleDoktor işi gerçekten zor devlet hastaneleri psikolojiyi yoruyor sinir stres yapiyor ozel hastaneler keseyi yoruyo iki ucu kötü değnek valla Rabbim kimseyi düşürmesin
Basladim kuzum 7 gibi ictim bitaneAma sen gene bugunden basla kullanmaya istersen yarin sorarsin
Sifa olsuninsallah iki uc yumurta buyurBasladim kuzum 7 gibi ictim bitane
Gunaydin bugun boyleyse etki takip etmeni tavsiye ederim 9 veya 10. Gunde normalde etkisi gitmeli ve sonra yeniden cifte donecekmi onu goruruzGünaydın kızlarr ovitrelle sonrası 7. Gün testim böyle İğne etkisi de olsa pozitif gördüm sonunda allahım çok yaklaştım hissediyorum inşallah kalır böyle dua edin :) bir de iğnenin etkisi ne zaman geçer acaba ya 12 den önce geçmez mi
Kan verdim kuzum sonuc bekliyorumSevm57 naptin
Ayy cok heyecanli Hadi bismillahKan verdim kuzum sonuc bekliyorum
Ciktimi sonuc’kuzuKan verdim kuzum sonuc bekliyorum
Yok canum yaa 10 dkda bi bakiyorum 5 e kadar cikiyo bakalim kaldi 2 saatCiktimi sonuc’kuzu
Off hadi insallah Insallah beta guzel cikar yaYok canum yaa 10 dkda bi bakiyorum 5 e kadar cikiyo bakalim kaldi 2 saat
Yok kuzum yarın yapmıcam Cuma günü yaparım eğer adet gelmezsebgm21 sende yarin yapacakmisîn testi
Hadi insallah o zaman bekleyelimYok kuzum yarın yapmıcam Cuma günü yaparım eğer adet gelmezse