- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.861
Test yaptinmiIğne etkisiymişdemekki benim bünye 12. Gün atıyo etkiyi zaten sabah bi gogus ve kasik agrisiyla uyandim bugun yarin hastada olurum hayirlisi bakalim önümüzdeki maçlara bakicüzzzz durrmak yok yola devam bgm21 Magnifiaque
Valla bende şasirdim bu ay igne gunumu saymadan 12. Gunde bile cizgi vardi gozle gorulur onceki aylarda igne gunu dahil saydigimda 11. Gunde falan gidiyoduTest yaptinmi
Oyy nasil bu kadar uzun olur ya
Ama bugun test yaptigin negatifmi yoksa agrilarin icinmi boyle dedinValla bende şasirdim bu ay igne gunumu saymadan 12. Gunde bile cizgi vardi gozle gorulur onceki aylarda igne gunu dahil saydigimda 11. Gunde falan gidiyoduhayirlisi ya cikmadik candan umut kesilmez diyelim
Negatif kuzum esim erken gebelik testi almış bide olsa cikardi benceAma bugun test yaptigin negatifmi yoksa agrilarin icinmi boyle dedin
Yaaa bende belirtilerden yola cikarak soyluyorsun sandimNegatif kuzum esim erken gebelik testi almış bide olsa cikardi bence
Canım ben hala senin negatif çıktığına inanamıyorum çizgilerin çok net belli oluyorduNegatif kuzum esim erken gebelik testi almış bide olsa cikardi bence
Valla bende şok oldum sabah silikte olsa bisey bekliyodum ama nasipCanım ben hala senin negatif çıktığına inanamıyorum çizgilerin çok net belli oluyorduinşallah pozitife döner
Insaplah kuzum yaaYaaa bende belirtilerden yola cikarak soyluyorsun sandim
Nasil olur ya 12. Gune kadar Of insallah pozitife doner
Ilacin etkisi bugun gittiysr geriye donecekmi diye beklemek kaliyor Ay ins doner pozitife
Kzsin sonuc zaten 14. Gun umudunu kesmeInsaplah kuzum yaa
Kuzum gunaydin naptn kan testi verdinmiEvet ama iğne etkiside olabilir bazen 13 14 gune kadar igne etkisi kalabiliyormusbakalim ya pazartesi kan vericem kesin sonuç çıkar o zaman
Yok dün testim negatif cikti o yuzden vermeyi düşünmüyorumKuzum gunaydin naptn kan testi verdinmi
Çıldıracağım iğnenin 14. Günü ne gitmez biseymisKzsin sonuc zaten 14. Gun umudunu kesmeInsallah vardir ya
Böyle olup bebek olma ihtimali yokmu kuzum belki bebektendirÇıldıracağım iğnenin 14. Günü ne gitmez biseymisbakalim yarin sabah kan vereceğim en azindan icim rahatlar bgm21
Yok msj attik ama sanirim pzrtsi yogunlugu geri dönüş yapmadi dahaYok dün testim negatif cikti o yuzden vermeyi düşünmüyorumbakalim bu hafta adet olmazam verebilirim belki siz naptiniz doktorla konusabildiniz mi
Ihtimal var bakalim yarin belli olurda insallah şu yüzümüz gülerBöyle olup bebek olma ihtimali yokmu kuzum belki bebektendir
Bugunde gidebilirsin aslında kontrol olduğu için gün fark etmiyoYok msj attik ama sanirim pzrtsi yogunlugu geri dönüş yapmadi dahaZaten yarin kontrolum var 4. Günüm artik ne olacak bakalim
Ay insallahIhtimal var bakalim yarin belli olurda insallah şu yüzümüz güler
Bugunde gidebilirsin aslında kontrol olduğu için gün fark etmiyo
Aman iyi bari sevindim gitmene bile gerek kalmadiAy insallahguzel sonuclar al bizede guzel sonuclar yaz kuzum simdi haber geldi ilac reçete edecekmis ogleden sonra msj aticm demis eşime ilaç bittiginde gelin demis
Kız var sende birşeylerÇıldıracağım iğnenin 14. Günü ne gitmez biseymisbakalim yarin sabah kan vereceğim en azindan icim rahatlar bgm21
Ya noldu biliyo musun aslinda almicaktm test ama benim dün sabah yaptigim test erken gebelik testiydi ben sabah 7de falan yaptim uyku sersemi hic gormedim cizgi direk banyo dolabinin ustune koydum yattim sonra misafir falan geldi orda kalmisKız var sende birşeylerhemen kan ver bizde rahatlayalım
Canım bu kadar iğne etkisi uzun sürmezdi diye düşünüyorum inşallah güzel haberleri ver kan sonucunda etiketle beni mutlakaYa noldu biliyo musun aslinda almicaktm test ama benim dün sabah yaptigim test erken gebelik testiydi ben sabah 7de falan yaptim uyku sersemi hic gormedim cizgi direk banyo dolabinin ustune koydum yattim sonra misafir falan geldi orda kalmisbu sabah aklima geldi baktim ama ustunde seffaf plastik vardi onu kaldirdim bi baktim baya bi belirgin cizgi var bu sabahta dayanamadim yine ucuz testlerden aldim orda da yine var gozle gorunur baya hayalet cizgi degil yani evirip cevirmeden gorunuyo yarin sabah direk aile hekimine kan vericem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?