- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.781
Aa neden ? Birde nereden yumurtlarsak bebek o tarafamı yerleşiyor acabaBence de sen bakma on dakikasina felan sonra ilk cikan onemlisabaha erken kalk kalpten goturme bizi
Ama biliyormusun benim belirtim varmiydi a hatirlamiyorum bile sadece burnum kaniyordu
Gerçi benim ki 15 yada 16. Gün 33 çıkmıştı11. Gunu bulup atsam sana o daha silik seninki baya koyu insallah da vardir ya
Ah bak bu testi yaptim 12. Gun kan verdim beta 20 cikmisti sadece ne kadar azdi
Sanirim oyle varya benim bir sagda bir solda gerci ucuz nasil yerlesiyor buna gore cok karisikAa neden ? Birde nereden yumurtlarsak bebek o tarafamı yerleşiyor acaba
Gec dollenme oluyor demi bence oyleGerçi benim ki 15 yada 16. Gün 33 çıkmıştı
Benim kimyasalda iki yumurtam vardı bence sonradan biri döllendi çünkü 12.gün negatif çıkmıştı o zamanSanirim oyle varya benim bir sagda bir solda gerci ucuz nasil yerlesiyor buna gore cok karisik
Gec dollenme oluyor demi bence oyle
Valla Kuzum hic belli olmaz sag sol kalirmi onu hic bilmiyorum ama sonucta dusunursek bebekler tek tarafta dollense orda kalmiyor bu isler ne karisikBenim kimyasalda iki yumurtam vardı bence sonradan biri döllendi çünkü 12.gün negatif çıkmıştı o zamanbenim yumurtalarım bu ay sağda 2 tane 20 mm di ertesi gün iğne vuruldum tahminen en az 22 mm olmuştur diye düşünüyorum ama sol tarafımda biraz ağrı hissediyorum gibi oluyor
Ayy inşallah kuzum çook güzel bi ay bu hem eşimin doğum günü hem babalar günüValla Kuzum hic belli olmaz sag sol kalirmi onu hic bilmiyorum ama sonucta dusunursek bebekler tek tarafta dollense orda kalmiyor bu isler ne karisik
Masallah iyi buyumusler gelsin ikizler
Yaa varya cicegim insallah olur da senin icin unutulmayacak bir ay kalirAyy inşallah kuzum çook güzel bi ay bu hem eşimin doğum günü hem babalar günü
Aynen canim daha hassas bir test olmasina ragmen az gorunuyorEki Görüntüle 3078298
Kizlar 11.gune bakin
Cidden daha koyuSevm57 seninki benim 11. Gun begumun yedinci gun gibi sanki
umudunu kaybetme senAynen canim daha hassas bir test olmasina ragmen az gorunuyoray bakalim umutlandim simdi
Valla yaaumudunu kaybetme sennegatif dusunmek yok insallah ya Yarin bir olsaydi
Insallah ya gene ikinci cizgi vardir da kosarsin kan vermeyeValla yaaneyse dayanıcaz bakakim sabah test yapim olumlu veya olumsuz direk yazarim inşallah olumludur tabi
Sorma kız kurudum kaldım 1 buçuk yılda tek gebelik kimyasal üstüne kaç ay geçti hala tık yokYaa varya cicegim insallah olur da senin icin unutulmayacak bir ay kalir
Birde senden duysaydim guzel haber
Olsun umut kesmek yok bir oldu gene olacakSorma kız kurudum kaldım 1 buçuk yılda tek gebelik kimyasal üstüne kaç ay geçti hala tık yok
Keşke kuzum ya valla sabırla bekliyorum inşallah o ay bu ay olurOlsun umut kesmek yok bir oldu gene olacakcok zor Kuzum biliyorim ama keske hemen olsa hersey
Demi beklemek ne kadar sancili bir surecKeşke kuzum ya valla sabırla bekliyorum inşallah o ay bu ay olurkeşke içeride neler olduğunu görebilsek ya
12. Gunde igne etkisi kalmaz bence artik Kuzum yaIgne gününü saymadan 12. Gündüne göre koyulasma yok ama dünle aynı nerdeyse off o kadar çok gerçek olsun istiyorum ki insallah igne etkisi degildir Magnifiaque bgm21
Valla bakalim doktor ayın 8inde kan ver demisti ama pazartesi sabahtan baktiririm heralde12. Gunde igne etkisi kalmaz bence artik Kuzum yamasallah masallah
Cizgi olsun yeter 12.gunde az degilki simdi
Napcaksin beta ne zaman bakacaksin
Umit felan diye dusunme ama regle bir hafta kala bu cizgi normal sonucta cok var dahaValla bakalim doktor ayın 8inde kan ver demisti ama pazartesi sabahtan baktiririm heraldegerci daha regl gunumu de 1 hafta var ama bakalim ya bu günde cizgi gordum ya sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?