- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.801
Insallah kuzum ya 2.5 seneden sonra sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olma düşüncesi bile içimi coşturuyo heralde gerçek olsa çıldırırımUmit felan diye dusunme ama regle bir hafta kala bu cizgi normal sonucta cok var daha
Off hadi insallah pazartesi beta guzel ciksin
Benim sana attigim dunki testte regle 5 gun vardi
Kuzum ben regl oldum en erken pazrtsi gidebilirim doktora yani reglin 3. Günü cok gecmi kalmis olurumAman bosver belirti felan olacaksa herturluSevm57 de belirti yok ama boyle belirtiler olmadan da olan var biliyorsun
Geç degil tam zamanı hatta 2 3 veya 4. Günü gidiliyor zatenKuzum ben regl oldum en erken pazrtsi gidebilirim doktora yani reglin 3. Günü cok gecmi kalmis olurum
Ya gercktenmi kuzum doktor reglin ilk gunu gel dedi benim randevum 7 sinde 6 sinda olurum dedim. Pzrtsi 3. Günü ozaman pazartsi ordaysa doktor kendimi araya sıkıstirtaym cokta kalabalik olur ama napalim olmadi arariz sabahtan tlfn numarasi var ilac kullanimina adetliyken basliyoruz demistiGeç degil tam zamanı hatta 2 3 veya 4. Günü gidiliyor zatencanınızı çok sıkmayın Rabbim vereceği zamanı bebişinizde geleceği zamani biliyordur
Ben bu ayla beraber 6 defa doktor kontrolunde ilacla ve igneyle yumurta takibimi yaptım hic 1. Günü almadı hep 2 3 4. Gunleri gel dedi ilaca da zaten o gunler baslatıyor mesela bu ay adetin 5. Gunu ilaca baslamistimYa gercktenmi kuzum doktor reglin ilk gunu gel dedi benim randevum 7 sinde 6 sinda olurum dedim. Pzrtsi 3. Günü ozaman pazartsi ordaysa doktor kendimi araya sıkıstirtaym cokta kalabalik olur ama napalim olmadi arariz sabahtan tlfn numarasi var ilac kullanimina adetliyken basliyoruz demistiMagnifiaque
Ozaman ben pazrtsi arattirayim eşime eğer hastanedeyse doktor cagirir yada yarin gelsende olur derBen bu ayla beraber 6 defa doktor kontrolunde ilacla ve igneyle yumurta takibimi yaptım hic 1. Günü almadı hep 2 3 4. Gunleri gel dedi ilaca da zaten o gunler baslatıyor mesela bu ay adetin 5. Gunu ilaca baslamistimgerci her doktor farkli ama 3 farkli hastanede 3 farkli doktora gittim heosi ayni zaman cagirmisti ama
Özel hastanelerde haftasonuda doktor oluyor isterseniz bir sorun belki baska bir doktora yonlendirir telefonu varsa tabiOzaman ben pazrtsi arattirayim eşime eğer hastanedeyse doktor cagirir yada yarin gelsende olur der
Benim doktorum arastirma hastanesinde prof bende özel muaynesine gitmistim aslinda ilk sonra tanış falan cikti doktor ve tuplerim kapaliymis meger rahim filmi cektirdim özel hastane 6 ay oyaladi beni ve aşılama yapicm dedi tuplerim kapaliymis soylememe ragmen rahim filmi istemedi benden. Ve benim 2 cocugum var sezeryandan dolayi karin ici yapisikligim var durumum farkli mesela baskasi 45 dkkada sezeryandan cikiyosa ben 1 bucuk 2 saatte cikiyorum tam teşekküllü bi hastane olmasi gerekli dogumum icin zor bi cerrahi müdahale gerekiyorÖzel hastanelerde haftasonuda doktor oluyor isterseniz bir sorun belki baska bir doktora yonlendirir telefonu varsa tabi
Zaten en iyi hastane eğitim ve araştırma hastaneleri bana göre de özel hastanelerin geneli bebektr veya annede riskli bir durum varsa bakmıyorBenim doktorum arastirma hastanesinde prof bende özel muaynesine gitmistim aslinda ilk sonra tanış falan cikti doktor ve tuplerim kapaliymis meger rahim filmi cektirdim özel hastane 6 ay oyaladi beni ve aşılama yapicm dedi tuplerim kapaliymis soylememe ragmen rahim filmi istemedi benden. Ve benim 2 cocugum var sezeryandan dolayi karin ici yapisikligim var durumum farkli mesela baskasi 45 dkkada sezeryandan cikiyosa ben 1 bucuk 2 saatte cikiyorum tam teşekküllü bi hastane olmasi gerekli dogumum icin zor bi cerrahi müdahale gerekiyorSimdiki doktorum senin dogumunu burda ben yaptircam dedi
Doktorumdan cok memnunum sagolsun. Zaten memnun kalmamis olsaydim simdi coktan yola düşmüştüm baska doktora adet oldum napalim diyeZaten en iyi hastane eğitim ve araştırma hastaneleri bana göre de özel hastanelerin geneli bebektr veya annede riskli bir durum varsa bakmıyortanışta çıkmışsiniz ne guzel daha da ilgilenir
Canım bence iğne etkisi değildir artıkIgne gününü saymadan 12. Gündüne göre koyulasma yok ama dünle aynı nerdeyse off o kadar çok gerçek olsun istiyorum ki insallah igne etkisi degildir Magnifiaque bgm21
Içimden bi ses öyle diyor diğer ses hic heveslenme yok diyor bakalim hangisi haklı çıkacakCanım bence iğne etkisi değildir artıkinşallah koyulaşarak devam eder
2 gün sonra tekrarla testi kuzum zaten 1 günde beta çok az arttığı için koyuluğu net anlayamayız şu an inşallah koyulaşır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınIçimden bi ses öyle diyor diğer ses hic heveslenme yok diyor bakalim hangisi haklı çıkacakburdaki mesajlarimdan 1 sene icinde yaptigim ignelerin fotolarina baktim 11. Günde hatalet cizgi 12. Günde de tamamen gitmis hepsinde bir umut bakalim sende durumlar nasil
Inşallaah yaa gerçekten kalpten istiyorum Rabbim ikimizede bütün isteyenlere çabalayanlara hak edenlere nasip etsin inşallahhhhh2 gün sonra tekrarla testi kuzum zaten 1 günde beta çok az arttığı için koyuluğu net anlayamayız şu an inşallah koyulaşır sağlıkla bebeğini kucağına alırsınbende durumlar aynı valla dün test yaptım iğne dahil 7.günde etkisi geçmemişti Pazartesi tekrar test yaparım diye düşünüyorum ama belirti falan hiç yok inşallah bende çift çizgiyi görürüm
Ama sizin testinizde bugunde cizgi varIçimden bi ses öyle diyor diğer ses hic heveslenme yok diyor bakalim hangisi haklı çıkacakburdaki mesajlarimdan 1 sene icinde yaptigim ignelerin fotolarina baktim 11. Günde hatalet cizgi 12. Günde de tamamen gitmis hepsinde bir umut bakalim sende durumlar nasil
Evet ama iğne etkiside olabilir bazen 13 14 gune kadar igne etkisi kalabiliyormusAma sizin testinizde bugunde cizgi var
İnşallah kuzumInşallaah yaa gerçekten kalpten istiyorum Rabbim ikimizede bütün isteyenlere çabalayanlara hak edenlere nasip etsin inşallahhhhheğer bu ay da olmazsa en zorlanacağım ay olacak bu ay çevremdeki herkes hamile ve 3 ü temmuz da doğum yapacak ve 3üde en yakınım kesin her gören konu komşu akraba kaç yıl oldu sizde yok mu siz düşünmüyo musunuz diye sorucak ♀
Ayy insallah betayi gor sevincten agla ciglik at dok dagitInsallah kuzum ya 2.5 seneden sonra sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olma düşüncesi bile içimi coşturuyo heralde gerçek olsa çıldırırım
Y’a o kadar farkmi oluyor demek cok zorVe hsg sonrasi ilk adetim cok kanama ve agrili
Hic korkma ben hic birinci gunu baslamadim tedaviye hep 2. Gunde ama bazen 3 de oldu tatil oldugu icinYa gercktenmi kuzum doktor reglin ilk gunu gel dedi benim randevum 7 sinde 6 sinda olurum dedim. Pzrtsi 3. Günü ozaman pazartsi ordaysa doktor kendimi araya sıkıstirtaym cokta kalabalik olur ama napalim olmadi arariz sabahtan tlfn numarasi var ilac kullanimina adetliyken basliyoruz demistiMagnifiaque
Yok kuuzm ya kalmaz bence 12 gun az degilEvet ama iğne etkiside olabilir bazen 13 14 gune kadar igne etkisi kalabiliyormusbakalim ya pazartesi kan vericem kesin sonuç çıkar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?