- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.741
Aceba 25i yumurtlama olabilirmiydi aceba o zamanSadece 25 inde test yapmadim 26-27 de tekrar yaptim onlar tamamen silik
Amaa hic belli olmaz sende sonucta ilacin etkisi gitti diye test yapmadin ama 11. Gun icin ilac etkisi kalmaz diye dusunuyorum insallah yarin da kalie o cizgi yaInsallah Magniscimmmhiç pozitif gibi hissetmiyorum ama bakalim Allahtan ümit kesilmez kimyasal gecirdigimde en azindan bi göğüs hassaslığı kasık batması falan olmustu simdi hiiiic bi şey yok hiç
Oh daha bitmemis etkisi cidden iki gune tekrarlasan Kuzum testi Ay cok heyecanliKuzumMagnifiaque güncelleme yapıyorum iğne gününü sayarsam 7.gün sabah hamilelik testi yaptım böyle çıktı etkisi geçmemiş
Eki Görüntüle 3078019
Bende öyle düşündüm aslinda cunku son yaptigim 24 unde yine yukselise gecmis lh dimi? 25 inden sonra yaptiklarim aşırı silikti. Yani ben yumurtlama olarak 25 inimi baz alsam kuzu ona göre mi gecikirsem test yapayimAceba 25i yumurtlama olabilirmiydi aceba o zaman
Karsima cikti dün belkide bu sayfada hatirlamiyorum sizin gibi baslamislar test yapmaya en son yaptiklari koyu pozitif silikten baslayipInsallah Magniscimmmhiç pozitif gibi hissetmiyorum ama bakalim Allahtan ümit kesilmez kimyasal gecirdigimde en azindan bi göğüs hassaslığı kasık batması falan olmustu simdi hiiiic bi şey yok hiç
Elimde çok test yok o yüzden haftaya Cuma tekrarlarım diye düşünüyorum kuzumOh daha bitmemis etkisi cidden iki gune tekrarlasan Kuzum testi Ay cok heyecanli
Bencede eger adetin gecikmezse 25i baz al Peki degerlendirdinmi o tarihleriBende öyle düşündüm aslinda cunku son yaptigim 24 unde yine yukselise gecmis lh dimi? 25 inden sonra yaptiklarim aşırı silikti. Yani ben yumurtlama olarak 25 inimi baz alsam kuzu ona göre mi gecikirsem test yapayim
Az kaldi bir haftacikElimde çok test yok o yüzden haftaya Cuma tekrarlarım diye düşünüyorum kuzum
İnşallah tekrar ikinci çizgiyi görürüm kuzumAz kaldi bir haftacikbu etki gecmeye baslar yavas yavas bekleriz cumaya
Evet degerlendirdim tabiikiBencede eger adetin gecikmezse 25i baz al Peki degerlendirdinmi o tarihleri
Ayy insallah yasarsin bu ruyayi tamda yapmak istedigin sey insallah gercek olur bu ruyaİnşallah tekrar ikinci çizgiyi görürüm kuzumeşim dün rüyasında hamile olduğumu görmüş küçük kutunun içinde çift çizgi olan testi koymuşsun bana veriyordun dedi inşallah içine doğmuştur
Zaten spermler yasiyorsa tutunma umidi var gec dollenme degilse adet olursun yoksa yeni baslangiclarEvet degerlendirdim tabiikiama 24 ve 26 degerlendirdim. Bi bakalim gecikirsem yaparim test hatta beklemem ben 2-3 gun sonra yaparim
İnşallah kuzumAyy insallah yasarsin bu ruyayi tamda yapmak istedigin sey insallah gercek olur bu ruya
Hayirlisi olsun bakalimZaten spermler yasiyorsa tutunma umidi var gec dollenme degilse adet olursun yoksa yeni baslangiclar
Aman bosver belirti felan olacaksa herturluİnşallah kuzumgüzel planlarım var inşallah bu ay gerçekleştirmek nasip olur hiç belirti birşey de yok biliyorsun musun sinir bozucu
Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla az kaldiHayirlisi olsun bakalim
Biliyorum kuzum kimyasalda hiç belirtim yoktu benimdeAman bosver belirti felan olacaksa herturluSevm57 de belirti yok ama boyle belirtiler olmadan da olan var biliyorsun
Kaderdaşımmm...Biliyorum kuzum kimyasalda hiç belirtim yoktu benimdeAma böylesi çok sıkıcı bi belirti ağrı sızı olsa ha tamam oldu dicem ama böyle zaman geçmiyor ki
Insallah valla Rabbimden tek isteğim buKarsima cikti dün belkide bu sayfada hatirlamiyorum sizin gibi baslamislar test yapmaya en son yaptiklari koyu pozitif silikten baslayipbence her gun tekrarlayin koyu pozitif e dogru gidecekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?