- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.641
Amin canımInsallahbende oyle hissediyorum olacak ah tum kalbimle de olsjn insallah yarabbim
Siradaki gebos sen ol
Aynen kuzum vitamin eksikliği de zorlarAllah razi olsun insallah
Bazi vitaminlerim eksik sanirim kan verip baktircam
Cansin sen dualarimdasinAmin canımsenin güzel kalbini yerim yaa ben
Sanirim hep boyle bas donmesi kalp carpintisi felan anlamadim ne oldugunuAynen kuzum vitamin eksikliği de zorlar
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorKizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
@mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
@Insolsun
Rosegold0
@Ema20
E L B A
inşaALLAH canım benım
Kuzum iyim cok sukur ay sok oldum ya bu testler niye bu kadar GerizekaliCanımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorBu ay hiç bsey kullanmadım 2 gün önce silik cizgi cıktı gebelikte kan verdim ama negatif dünde ovülasyon yaptım böyle ben bu hormonlardan hiçbsey anlamadım kuzum böyle dönüp dolasıp aynı yerdeym işte..
hayırlısıylaa çokkk aminnnnnBu sefer pozitifi gor sende
Insallah bu ay hepinizden guzel haberler alalimhayırlısıylaa çokkk aminnnnn
Canim soyle anlatim normalde 10. Gun cok riskli oladabilir olmayadaHeryere yaziyorum uzuntuden
Otrivelleden 10 gun sonra kanda hcg 4.4 cikti.boyle olup sonra yukselen duydunuz mu yasadiniz mi hic?
Oyy Rabbim su mubarek cuma gununun hurmetine gelsin o ikizlerKuzummMagnifiaque ben bugün yine yeniden çatlatma iğnesi oldum Perşembe kontrole gittiğimde sağ tarafımda 2 adet 20 mm lık yumurta oluşmuştu bugün vurulmam için çatlatma iğnesi verdi doktorum saat 13:00 da kocacım iğnemi vurdu en kötü yumurtalar 22 mm olmuştur diye düşünüyorum gelir mi ikiz acaba ? Birde ateşli gecelere başlıyorum doktor iğne günü dahil 4 gün dedi
İnşallah bitanem yaOyy Rabbim su mubarek cuma gununun hurmetine gelsin o ikizlerkuzucum cok guzel buyumus masallah
Evet durmak yok bêle kuvvet dok ortaya gecelik mecelik ne varsa
Cok sevindim begumum ya insallah bu defa simsiki tutunur biliyorum her sureci biliyorsun ama yat gerekirse sabaha kadzr kalkma
Smdi gördüm etiketi bitiğim nasıl olayım işteKizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
@mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
@Insolsun
Rosegold0
@Ema20
E L B A
Evet sen cok guclusun bunun sonucunuda rabbim mutlaka verecek ben inaniyorum Ay insallah dogum gunune pozitif testiyle cik karsisina Kuzum yaİnşallah bitanem yaeşimin Haziranda doğum günü ve tam o güne denk geliyor süprizim şimdiden hazır ben çok inanıyorum hiç vazgeçmedim biliyorsun
Yaa kiyamam ben sanaSmdi gördüm etiketi bitiğim nasıl olayım işteçabala çabala boşa Bi arpa boyu yol alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?