- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.621
Merhaba, tam olarak bilmiyorum sonradan büyüyüp çatladigini düşünüyorum ccunki sonradan çok agrim oldu ama Ramazan'a denk geldiği için degerlendiremedimmerhaba, bir gelisme oldu mu buyumeyle alakali bende pcosluyum buyumuyor o yuzden sordum.
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insalalhMerhaba, tam olarak bilmiyorum sonradan büyüyüp çatladigini düşünüyorum ccunki sonradan çok agrim oldu ama Ramazan'a denk geldiği için degerlendiremedim
Amin teşekkür ederim İnshaAllah cümlemize nasib olurRabbim en kisa zamanda nasip etsin insalalh
Çok iyim kuzum sen nasılsın ?Kizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
Insolsun
Rosegold0
Ema20
E L B A
Bebegimmm iyiyimm şükür sen nasılsın ❤Kizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
Insolsun
Rosegold0
Ema20
E L B A
Iyim sukur begum cicegim uzun zaman oldu dedim napiyorlarÇok iyim kuzum sen nasılsın ?
Bende iyim KuzumBebegimmm iyiyimm şükür sen nasılsın ❤
Canım valla hiç bir değişiklik yok bendeIyim sukur begum cicegim uzun zaman oldu dedim napiyorlar
İnşallah hiç gerek kalmaz kuzummxCanım valla hiç bir değişiklik yok bendeburalara giriyorum okuyup çıkıyorum genelde bu ay femaraya başladım yine umutsuz vaka olarak bakalım tüp bebek için para ayırıyoruz şu an inşallah gerek kalmaz sen napıyorsun bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu ?
Yerim seniBende iyim Kuzumyazin arada merak ediyorum
İnşallah canım benimİnşallah hiç gerek kalmaz kuzummx
Ah Kuzum ya insallah gerek kalmaz bu ay baslarken kafan rahat olsunCanım valla hiç bir değişiklik yok bendeburalara giriyorum okuyup çıkıyorum genelde bu ay femaraya başladım yine umutsuz vaka olarak bakalım tüp bebek için para ayırıyoruz şu an inşallah gerek kalmaz sen napıyorsun bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu ?
Bebisler de iyidir insallah teyzesiYerim seni
Bebisler nasıl
Oy Allah'ım kolaylık versin canım benimBebisler de iyidir insallah teyzesiBir ay sonra randevum var onu bekliyorum
Tansiyonum hic duzenli degil hep basim donuyor biraz zorlaniyorum bu aralar
Allah razi olsun insallahOy Allah'ım kolaylık versin canım benim
İnsallahh sağa Salim kavuşursun yavrularına
Ayy çok sevindim kuzum bi taşta iki kuşAh Kuzum ya insallah gerek kalmaz bu ay baslarken kafan rahat olsunStres yasak olsun sana umutsuz baslama ama mucizeler hep var
Kuzum cinsiyetleri belli bir kiz bir erkek insallah nasip olursa
Ay begusum rabbim sana ikiz ucuz versin insallah buyumustur yumoslar senkn bir kez oldu tabiki bir kez daha olurAyy çok sevindim kuzum bi taşta iki kuşSağlıkla kucağına al inşallah canım valla tüp bebeğe odaklandım maddi olarak kendimizi hazırlarken boş durmak istemedim femara başladım hayıt tohumu içiyorum her akşam Perşembe kontrol muayenem var büyük bir ihtimal Cumartesi çatlatma iğnesi olurum diye düşünüyorum inşallah 2-3 yumurtam olur ya
Amin canımmmAy begusum rabbim sana ikiz ucuz versin insallah buyumustur yumoslar senkn bir kez oldu tabiki bir kez daha olur
Hic gerek kalmasin o tup bebege de o parayi bebeklerin ihtiyaclari icin kullanin insallah yaiyi yapmissin bos birakmamakla bu sureci
InsallahAmin canımmmvalla bu ay umutluyum öyle hissediyorum inşallah güzel şeyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?