Merhaba canim ovitrelle kullanmiyorum klomen tedavisi gördüm ara verdim , polikistik over var bende insulin direnci, kilo , sivilcelenme eeeen büyük derdimde adet düzensizligiydi .. senede bir yada 6 ayda bir adet gören biriydim ve bir docent doktora görünmeye karar vermistim
15 kilo aldim artik igrenc bir görüntüm olmustu o docent doktorum bana 2 tane vitamin yazdi ve inanilmaz iyi geldi bana sivilcelenmelerim yok oldu yagli cildim artik yok ve adetim düzene girdi 3-4 aydir günü gününe adet oluyorum hatta her ay yumurtlamam oluyo artik.. vitaminin adi Ilunga-F fiyati biraz tuzlu olsada değer. Muadilleride var inofolic kombi kapsül veya prowoman saşe suyun icinde eritiliyor toz halinde.
Inositol iceren bir takviye aslinda ve cogu tüp bebek merkezleride buna benzer vitaminler veriyor. KoenzimQ10 var icinde ve bu yumurta kalitesi hatta sperm kalitesini artiriyor hücre yeniliyici etkisi var koenzimQ10 ayrica kadinlarin omega3 kapsül vitamin kullanmasinda fayda var. Adetim düzene girdi sayilir sirada kilo vermekde artik kilo verincede olmazsa tüp merkezine bas vurcagiz
sana bütün bunlari yazmamin sebebi hem benle ayni sorunu yasayan görsün hemde tiroid hastasiyim hipofiz bezinin calismadigini belirtmissin.. ayrica kizlar su icmek en büyük ilac su yumurtaliklari caliştriyor unutmayin..
Seviliyorsnuz uzun oldu affedin
❤