- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.641
Amin canım senin güzel kalbini yerim yaa benInsallah bende oyle hissediyorum olacak ah tum kalbimle de olsjn insallah yarabbim
Siradaki gebos sen ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım senin güzel kalbini yerim yaa benInsallah bende oyle hissediyorum olacak ah tum kalbimle de olsjn insallah yarabbim
Siradaki gebos sen ol
Aynen kuzum vitamin eksikliği de zorlarAllah razi olsun insallah
Bazi vitaminlerim eksik sanirim kan verip baktircam
Cansin sen dualarimdasin tek tek hepimiz gorecegiz o guzel gunleri ben inaniyorumAmin canım senin güzel kalbini yerim yaa ben
Sanirim hep boyle bas donmesi kalp carpintisi felan anlamadim ne oldugunuAynen kuzum vitamin eksikliği de zorlar
Canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor Bu ay hiç bsey kullanmadım 2 gün önce silik cizgi cıktı gebelikte kan verdim ama negatif dünde ovülasyon yaptım böyle ben bu hormonlardan hiçbsey anlamadım kuzum böyle dönüp dolasıp aynı yerdeym işte..Kizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
@mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
@Insolsun
Rosegold0
@Ema20
E L B A
inşaALLAH canım benımmucizelereinann kuzum seni etiketliyorum buraya ugur getirsin sana da
Kuzum iyim cok sukur ay sok oldum ya bu testler niye bu kadar GerizekaliCanımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor Bu ay hiç bsey kullanmadım 2 gün önce silik cizgi cıktı gebelikte kan verdim ama negatif dünde ovülasyon yaptım böyle ben bu hormonlardan hiçbsey anlamadım kuzum böyle dönüp dolasıp aynı yerdeym işte..
Bu sefer pozitifi gor sendeinşaALLAH canım benım
hayırlısıylaa çokkk aminnnnnBu sefer pozitifi gor sende
Insallah bu ay hepinizden guzel haberler alalimhayırlısıylaa çokkk aminnnnn
Canim soyle anlatim normalde 10. Gun cok riskli oladabilir olmayadaHeryere yaziyorum uzuntuden
Otrivelleden 10 gun sonra kanda hcg 4.4 cikti.boyle olup sonra yukselen duydunuz mu yasadiniz mi hic?
Oyy Rabbim su mubarek cuma gununun hurmetine gelsin o ikizler kuzucum cok guzel buyumus masallahKuzumm Magnifiaque ben bugün yine yeniden çatlatma iğnesi oldum Perşembe kontrole gittiğimde sağ tarafımda 2 adet 20 mm lık yumurta oluşmuştu bugün vurulmam için çatlatma iğnesi verdi doktorum saat 13:00 da kocacım iğnemi vurdu en kötü yumurtalar 22 mm olmuştur diye düşünüyorum gelir mi ikiz acaba ? Birde ateşli gecelere başlıyorum doktor iğne günü dahil 4 gün dedi
İnşallah bitanem ya eşimin Haziranda doğum günü ve tam o güne denk geliyor süprizim şimdiden hazır ben çok inanıyorum hiç vazgeçmedim biliyorsunOyy Rabbim su mubarek cuma gununun hurmetine gelsin o ikizler kuzucum cok guzel buyumus masallah
Evet durmak yok bêle kuvvet dok ortaya gecelik mecelik ne varsa
Cok sevindim begumum ya insallah bu defa simsiki tutunur biliyorum her sureci biliyorsun ama yat gerekirse sabaha kadzr kalkma
Smdi gördüm etiketi bitiğim nasıl olayım işte çabala çabala boşa Bi arpa boyu yol alamadimKizlar Kizlar nasilsiniz can Kizlar
@mutlutablo
bgm21
Papatyamveben-Mavi
@Insolsun
Rosegold0
@Ema20
E L B A
Evet sen cok guclusun bunun sonucunuda rabbim mutlaka verecek ben inaniyorum Ay insallah dogum gunune pozitif testiyle cik karsisina Kuzum ya geriye 14 gun beklemek kaldiİnşallah bitanem ya eşimin Haziranda doğum günü ve tam o güne denk geliyor süprizim şimdiden hazır ben çok inanıyorum hiç vazgeçmedim biliyorsun
Yaa kiyamam ben sana ama umut kaybetmek yok oyle dusunme cicegimSmdi gördüm etiketi bitiğim nasıl olayım işte çabala çabala boşa Bi arpa boyu yol alamadim