- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.561
Ilaclar cok hizli buyutuyorinşallah kuzummmm, amınnn
Allah razı olsun
Bana da pholicaps verdi doktor iyi geldimi sizwYa bende polikistik over görüntüsü yok dedi ilk ultrasyonda sonradan kan degerime bakti dedi senin yumurtan catlamiyor Buda pko dan kaynaklı dedi bide unsulin direncin olduğu için sana heralde oyuzden ilaç etki etmedi dedi pholicaps verdi pkolarin kullandığı bunu kullanıp hamile kalan çok var dedi bende 1 ay oldu kullanıyorum bakalım inşallah ise yarar hamile kalamasam bile pko ya iyi gelsin
sagol canım benımm, gece basladım hapıma bakalım bu ay neler beklıyor beniIlaclar cok hizli buyutuyorheyecanla bekliyorum kuzum
Kac gun oldu Peki vurulali insallah pozitifi gorursunuzSelam kızlar bende bu ay tedaviye başladım evleneli 4 yıl oluyor Rabbim henüz nasip etmedi bebek. Klomen kullandım bu ay bugün de çatlama iğnesini vuruldum. İnşallah hepimiz hayırlısı ile anne oluruz
Insallah bu ay pozitif bekler Kuzum yasagol canım benımm, gece basladım hapıma bakalım bu ay neler beklıyor beni
amın kuzummmm ınsallahhhh,Kac gun oldu Peki vurulali insallah pozitifi gorursunuz
Insallah bu ay pozitif bekler Kuzum ya
İnşallah canım dün vuruldum çatlatma iğnesini rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinKac gun oldu Peki vurulali insallah pozitifi gorursunuz
Insallah bu ay pozitif bekler Kuzum ya
Bende iyim sukur canim bebis de bilmiyorumamın kuzummmm ınsallahhhh,
sen naptın bebiş nasıl
Ayy hadi iki haftaya sonuc alirizda pozitif olur insallahİnşallah canım dün vuruldum çatlatma iğnesini rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
ınsallah canım benımmm, mutlaka haberleselımBende iyim sukur canim bebis de bilmiyorumhala randevum icin gun sayiyorum insallah iyi olur hersey
Ayy hadi iki haftaya sonuc alirizda pozitif olur insallah
Haberleselim tabiınsallah canım benımmm, mutlaka haberleselım
Bende dün sabah onda vuruldum iğnemiİnşallah canım dün vuruldum çatlatma iğnesini rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Bende iyim sukur canim bebis de bilmiyorumhala randevum icin gun sayiyorum insallah iyi olur hersey
Ayy hadi iki haftaya sonuc alirizda pozitif olur insallah
Ayy inşallah kızlar yaaa ❤Bende dün sabah onda vuruldum iğnemi
Bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorus
Güzel haberler veririz insallah
Insallah tutunur ya pozitif gorursunAyy inşallah kızlar yaaa ❤benim de bugün ki görev tamam
İnşallah canım yaa bu mübarek günlerin hürmetineInsallah tutunur ya pozitif gorursun
Aminİnşallah canım yaa bu mübarek günlerin hürmetine
İnşallah canımAminBol bol dua edelim
Magnisim nasılsın?AminBol bol dua edelim
Cicegim nerelerdesin iyim sukur sen nasilsinMagnisim nasılsın?
Bebiskoyu gördün mü?
kuzummmm,Cicegim nerelerdesin iyim sukur sen nasilsin
Yok daha iki haftam var
Kuzu kaçıncı günde kaç yumurtan oluştu?kuzummmm,
ben bu ay femara kullandım yıne, 17 sınde ıgnemı oldum.
dua et bana magnimmm , inşallah bu sefer olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?