Aminnn inşallahEn kısa zamanda sağlıkla sana nasip etsin canım
İyi bir doktora gelmek büyuk şans gerçektenBen ilk defa olduğu için bilmiyordum burda okudum çoğu şeyi açıkçası tedaviler hakkında pek bilgim yoktu olur diye bekliyordum hep
Ben burda 3-4 doktora gittim hepsi bir problem yok dedi sadece iki doktor polistik over olduğumu söyledi onlarda çok ilgilenmedi devamındaİyi bir doktora gelmek büyuk şans gerçekten
Pcos artık herkeste olduğu için pek üstünde mi durmadı acaba bilemedimBen burda 3-4 doktora gittim hepsi bir problem yok dedi sadece iki doktor polistik over olduğumu söyledi onlarda çok ilgilenmedi devamında
Sadece burda fakültede doçent baktı oda bana işte bu tedaviye başlattı rahim filmi falan çekmedenPcos artık herkeste olduğu için pek üstünde mi durmadı acaba bilemedim
Üniversite hastanesinden ben hiç memnun kalmamıştım ama doktorun umarım iyidirSadece burda fakültede doçent baktı oda bana işte bu tedaviye başlattı rahim filmi falan çekmeden
Bugün regl oldum bende çok memnun değilim ara vericem gitmeyi düşünmüyorum artıkÜniversite hastanesinden ben hiç memnun kalmamıştım ama doktorun umarım iyidir
Kac aydır deniyordunuz bebegiBugün regl oldum bende çok memnun değilim ara vericem gitmeyi düşünmüyorum artık
1 yıl oldu evleneli evlendiğimizden beriKac aydır deniyordunuz bebegi
Sıkıntı etmeyin olur illaki vaktini beklemek gerek1 yıl oldu evleneli evlendiğimizden beri
İnşallah öyle umut ediyorum bu ay gitmek istemiyorum doktora ama bilemedimSıkıntı etmeyin olur illaki vaktini beklemek gerek
1 yıl oldu evleneli evlendiğimizden
Sıkıntı etmeyin olur illaki vaktini beklemek gerek Hamile olduğumu öğrendimSıkıntı etmeyin olur illaki vaktini beklemek gerek