canım bunlar ilaçların yan etkileri.... gebelik belirtileri için çoook erken.... kafanı bunlara yönlendirme stresi azalt olacağına inan ve zamanını bekleMerhaba bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle vuruldum ve bugün 8. Günüm sanki regl olacak gibi kasık ağrım var geceleri ve şişkinlik var gaz var afedersiniz midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce belirti midir acaba yada erken mi
canım bunlar ilaçların yan etkileri.... gebelik belirtileri için çoook erken.... kafanı bunlara yönlendirme stresi azalt olacağına inan ve zamanını
Ben ilk defa vurulduğum için bilmiyorum çok kaçında test yapmam lazım ayın 8 inde regl olarak görünüyor olmazsam yapayım mı hemencanım bunlar ilaçların yan etkileri.... gebelik belirtileri için çoook erken.... kafanı bunlara yönlendirme stresi azalt olacağına inan ve zamanını bekle
adetin 8 inde ise o günü bekle 9 sabahı hemen ilk idrarın ile test yap. doktorum bana bu şekilde söyledi. bende az önce 3. ovitrelle iğnemi yaptım. 20 adet günüm 21 sabahı tahlil yapacağım.Ben ilk defa vurulduğum için bilmiyorum çok kaçında test yapmam lazım ayın 8 inde regl olarak görünüyor olmazsam yapayım mı hemen
Sizin bu 3. Tedaviniz mi acabao zaman birkaç gün daha bekle oyle yap....
İlaçlardan benimde aynı belirtiler vardı 15. günde adet oldum.insallah sende vardır gebelik.Merhaba bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle vuruldum ve bugün 8. Günüm sanki regl olacak gibi kasık ağrım var geceleri ve şişkinlik var gaz var afedersiniz midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce belirti midir acaba yada erken mi
Çok ümidim yok ama inşallah sadece geceleri ve bazen göbek etrafım ve karnımın Altı ağrıyo kasılıyo sanki her an regl olucam ama normalde böyle olmaz regl gününde bu ağrıyı çekerim o gün olur inşallah olur sizinde olur inşallahhhhİlaçlardan benimde aynı belirtiler vardı 15. günde adet oldum.insallah sende vardır gebelik.
Evet....Sizin bu 3. Tedaviniz mi acaba
Umarım bu son olur kucağınıza alırsınız bebeğiniziEvet....
Merhaba bende ilk defa bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olacağım açıkcası heyecanlıyım tedavi başladığım için inşallah olumlu olur . Sizde işe yaradı mıMerhaba bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle vuruldum ve bugün 8. Günüm sanki regl olacak gibi kasık ağrım var geceleri ve şişkinlik var gaz var afedersiniz midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce belirti midir acaba yada erken mi
merhaba test yaptınızmı sonuç nedirGören yok mu başka acaba 8. Günüm ve ağrılarım kasılmalarım arttı mide bulantımda aynı şekilde
Yok hayıe yapmadım yarın yapıcam bugün regl günümdü ama olmadımmerhaba test yaptınızmı sonuç nedir
Açıkcası bilmiyorum ağrılarım var 12 gün oldu bugün ve regl günüm ama olmadım doktor geçince yap demişti birde ama yine de olumsuz olabilirde umarım sizin hemen ilk yapışınızds tutarMerhaba bende ilk defa bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olacağım açıkcası heyecanlıyım tedavi başladığım için inşallah olumlu olur . Sizde işe yaradı mı
merhaba bende 2. defadır femara kullanıyorum ilkinde tek doz aldığım için yumurtalarım büyümedi yeterince doktorum bu ay olmadı malesef dedi. bu ikinci denememizde inşallah olacak nekadar erken başlarsanız detaviye okadar iyi çünkü her olmadığında bir sonraki aya sarkıyor ve beklemek çok zor ☹ve her geçen gün umudumuzu yitiriyorsunuz ben geçen sene ekim ayından beri uğraşıyorum rahim filmi çektirdim bir sürü şey yaşadım inşallah olacak bu seferMerhaba bende ilk defa bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olacağım açıkcası heyecanlıyım tedavi başladığım için inşallah olumlu olur . Sizde işe yaradı mı
inşallah güzel sonuç alırsınızYok hayıe yapmadım yarın yapıcam bugün regl günümdü ama olmadım