Ovitrelle kullananlar 8. Günüm

İlacın yan etkileri canım

Umarım ama pek zannetmiyorum ya olmadı gibi geliyo bana
Silik falan çıksa belki yinede bekle umitlenme derdim ama sanırım öyle olmuş canım bu ilaçlar iğneler insanın psikolojisini çok bozuyor umudunu kaybetme bende denediğimde olmamıştı iğneden sonra üç dört ay sonra kendiliğinden oldu

Aa gerçekten mi peki sizde polistik over varmı benim en büyük sıkıntım regl düzensizliği ümitlenmiyorum çünkü her test yaptığımda her geciktiğinde ümitleniyordum şimdi de onlardan farklı bir an yaşamıyorum

Evet var canım pcos hastasıyım bende her ay negatifi görünce o kadar kötü oluyordum ki ümidimi kaybetmiştim ben anne olamayacağım demiştim tam kafamdan çıkardım dedim olursa olur olmazsa olmaz ne yapım moduna girdim oldu doktorum üç dört ay dinlen sonra aşılama deneyelim demişti ilk ayimda hamile kaldım ben adetten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişkiye girdim ve bunu beklenen adete dokuz gün kala yakalamışiz hatta böyle denedik biz dedim şu programlarda ki yumurtlama falan geçmişti dedim olduysa olmuştur dedim eşimde son bir kez daha deneyelim dedi ve en son günde yakaladik şansa gerçekten belkide o yüzden hiç bir zaman umitsizlenme rabbimin uygun gördüğü bir gün var o zaaman mutlaka olacak şimdi doğuma gün sayıyorum sende böyle olacaksin

Aa Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn regl takibi programlarına bakıyorum onu da takip ettim yaptım ama inşallah hayırlısıyla olur hayırlısıyla nasip eder inşallah

Reglim düzensiz olmasa böyle olmazdı ama doktorumda birşey pek söylemedi ne rahim filmi ne başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…