- 1 Haziran 2023
- 1.366
- 355
olmadı 3 senedir bekliyorumSizin olmadı mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadı 3 senedir bekliyorumSizin olmadı mı peki
Yaaa Allahım inşallah nasip eder hepimizeolmadı 3 senedir bekliyorum
merhaba kan tahlili yaptırdınız mıYaaa Allahım inşallah nasip eder hepimize
Yok yaptırmadım ama bugünde regl olmadım dedim pazartesiye kadar bekleyeyim ama test yapıcam tekrar sanırımmerhaba kan tahlili yaptırdınız mı
inşallah çift çizgiyi görürsünüz bende dün idrar testi yaptim9. gündü tek çizgi çıktıYok yaptırmadım ama bugünde regl olmadım dedim pazartesiye kadar bekleyeyim ama test yapıcam tekrar sanırım
O zaman ilacın etkisi geçmiş umarım bundan sonra inşallah yükselir ben 13. Günde gördüm ama pek ümitli değilim açıkçasıinşallah çift çizgiyi görürsünüz bende dün idrar testi yaptim9. gündü tek çizgi çıktı
İlacın yan etkileri canımMerhaba bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle vuruldum ve bugün 8. Günüm sanki regl olacak gibi kasık ağrım var geceleri ve şişkinlik var gaz var afedersiniz midem bulanıyor karnım ağrıyor sizce belirti midir acaba yada erken mi
Şuan 13. Günündeyim hala aynı belirtiler var regl olmadım 3 gün geçti üstündenİlacın yan etkileri canım
15 güne kadar bekleyin ama baktınız dayanamiyorsunuz çünkü ben dayanamazdim bir test yapın yarın sabahŞuan 13. Günündeyim hala aynı belirtiler var regl olmadım 3 gün geçti üstünden
Normalde dün yaptım ama negatif çıktı kaset testti ama yine olmadı sancılarım oluyo ama bişe yok birde bende dayanamıyorum ama15 güne kadar bekleyin ama baktınız dayanamiyorsunuz çünkü ben dayanamazdim bir test yapın yarın sabah
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım çift çizgiyi görürsünüzNormalde dün yaptım ama negatif çıktı kaset testti ama yine olmadı sancılarım oluyo ama bişe yok birde bende dayanamıyorum ama
Umarım ama pek zannetmiyorum ya olmadı gibi geliyo banaHakkınızda hayırlısı olsun umarım çift çizgiyi görürsünüz
Silik falan çıksa belki yinede bekle umitlenme derdim ama sanırım öyle olmuş canım bu ilaçlar iğneler insanın psikolojisini çok bozuyor umudunu kaybetme bende denediğimde olmamıştı iğneden sonra üç dört ay sonra kendiliğinden olduUmarım ama pek zannetmiyorum ya olmadı gibi geliyo bana
Aa gerçekten mi peki sizde polistik over varmı benim en büyük sıkıntım regl düzensizliği ümitlenmiyorum çünkü her test yaptığımda her geciktiğinde ümitleniyordum şimdi de onlardan farklı bir an yaşamıyorumSilik falan çıksa belki yinede bekle umitlenme derdim ama sanırım öyle olmuş canım bu ilaçlar iğneler insanın psikolojisini çok bozuyor umudunu kaybetme bende denediğimde olmamıştı iğneden sonra üç dört ay sonra kendiliğinden oldu
Evet var canım pcos hastasıyım bende her ay negatifi görünce o kadar kötü oluyordum ki ümidimi kaybetmiştim ben anne olamayacağım demiştim tam kafamdan çıkardım dedim olursa olur olmazsa olmaz ne yapım moduna girdim oldu doktorum üç dört ay dinlen sonra aşılama deneyelim demişti ilk ayimda hamile kaldım ben adetten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişkiye girdim ve bunu beklenen adete dokuz gün kala yakalamışiz hatta böyle denedik biz dedim şu programlarda ki yumurtlama falan geçmişti dedim olduysa olmuştur dedim eşimde son bir kez daha deneyelim dedi ve en son günde yakaladik şansa gerçekten belkide o yüzden hiç bir zaman umitsizlenme rabbimin uygun gördüğü bir gün var o zaaman mutlaka olacak şimdi doğuma gün sayıyorum sende böyle olacaksinAa gerçekten mi peki sizde polistik over varmı benim en büyük sıkıntım regl düzensizliği ümitlenmiyorum çünkü her test yaptığımda her geciktiğinde ümitleniyordum şimdi de onlardan farklı bir an yaşamıyorum
Aa Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn regl takibi programlarına bakıyorum onu da takip ettim yaptım ama inşallah hayırlısıyla olur hayırlısıyla nasip eder inşallahEvet var canım pcos hastasıyım bende her ay negatifi görünce o kadar kötü oluyordum ki ümidimi kaybetmiştim ben anne olamayacağım demiştim tam kafamdan çıkardım dedim olursa olur olmazsa olmaz ne yapım moduna girdim oldu doktorum üç dört ay dinlen sonra aşılama deneyelim demişti ilk ayimda hamile kaldım ben adetten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişkiye girdim ve bunu beklenen adete dokuz gün kala yakalamışiz hatta böyle denedik biz dedim şu programlarda ki yumurtlama falan geçmişti dedim olduysa olmuştur dedim eşimde son bir kez daha deneyelim dedi ve en son günde yakaladik şansa gerçekten belkide o yüzden hiç bir zaman umitsizlenme rabbimin uygun gördüğü bir gün var o zaaman mutlaka olacak şimdi doğuma gün sayıyorum sende böyle olacaksin
Reglim düzensiz olmasa böyle olmazdı ama doktorumda birşey pek söylemedi ne rahim filmi ne başka bişeyEvet var canım pcos hastasıyım bende her ay negatifi görünce o kadar kötü oluyordum ki ümidimi kaybetmiştim ben anne olamayacağım demiştim tam kafamdan çıkardım dedim olursa olur olmazsa olmaz ne yapım moduna girdim oldu doktorum üç dört ay dinlen sonra aşılama deneyelim demişti ilk ayimda hamile kaldım ben adetten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişkiye girdim ve bunu beklenen adete dokuz gün kala yakalamışiz hatta böyle denedik biz dedim şu programlarda ki yumurtlama falan geçmişti dedim olduysa olmuştur dedim eşimde son bir kez daha deneyelim dedi ve en son günde yakaladik şansa gerçekten belkide o yüzden hiç bir zaman umitsizlenme rabbimin uygun gördüğü bir gün var o zaaman mutlaka olacak şimdi doğuma gün sayıyorum sende böyle olacaksin
En kısa zamanda sağlıkla sana nasip etsin canımAa Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn regl takibi programlarına bakıyorum onu da takip ettim yaptım ama inşallah hayırlısıyla olur hayırlısıyla nasip eder inşallah
Olmadı yaptırmak istiyorsan sen kendin de sor doktorunaReglim düzensiz olmasa böyle olmazdı ama doktorumda birşey pek söylemedi ne rahim filmi ne başka bişey
Ben ilk defa olduğu için bilmiyordum burda okudum çoğu şeyi açıkçası tedaviler hakkında pek bilgim yoktu olur diye bekliyordum hepOlmadı yaptırmak istiyorsan sen kendin de sor doktoruna