Ovitrelle kullananlar 8. Günüm

merhaba bende 2. defadır femara kullanıyorum ilkinde tek doz aldığım için yumurtalarım büyümedi yeterince doktorum bu ay olmadı malesef dedi. bu ikinci denememizde inşallah olacak nekadar erken başlarsanız detaviye okadar iyi çünkü her olmadığında bir sonraki aya sarkıyor ve beklemek çok zor ☹ve her geçen gün umudumuzu yitiriyorsunuz ben geçen sene ekim ayından beri uğraşıyorum rahim filmi çektirdim bir sürü şey yaşadım inşallah olacak bu sefer
Ay umarım herşey kalbinize göre olur benim herşey ilk daha hiç film çektirmedim ama

bugün 12. gün degilmi regli olmadığınız sürece umut vardır idrar testimi yaptınız yoksa kan testimi

regli olmadığınız sürece umut vardır diyorlar ama pcoslular için geçerli değil iki aydır adet olmadım yumurtlama olmuyor büyümüyor çatlamıyor

regli olmadığınız sürece umut vardır diyorlar ama pcoslular için geçerli değil iki aydır adet olmadım yumurtlama olmuyor büyümüyor çatlamıyor
Aynı şekilde benimde 1 ay gecikmem oluyordu bazı zamanlar ama bu sefer çatlatma iğnesi oldum ya erken olurum diye düşünmüştüm regl olmadım bilmiyorum bir ümit var mı regl olmadım daha

X