Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay umarım herşey kalbinize göre olur benim herşey ilk daha hiç film çektirmedim amamerhaba bende 2. defadır femara kullanıyorum ilkinde tek doz aldığım için yumurtalarım büyümedi yeterince doktorum bu ay olmadı malesef dedi. bu ikinci denememizde inşallah olacak nekadar erken başlarsanız detaviye okadar iyi çünkü her olmadığında bir sonraki aya sarkıyor ve beklemek çok zor ☹ve her geçen gün umudumuzu yitiriyorsunuz ben geçen sene ekim ayından beri uğraşıyorum rahim filmi çektirdim bir sürü şey yaşadım inşallah olacak bu sefer
umarım sizinde kalbinize göre olur ilk denemede tutarAy umarım herşey kalbinize göre olur benim herşey ilk daha hiç film çektirmedim ama
İnşallah benden doktorum film istemedi polistik var dedi ilk defa iğne kullandım belirti yaşıyorum ama ümitlenmemek için pek umursamıyorum ama yarın yapıcam testumarım sizinde kalbinize göre olur ilk denemede tutar
Ay çok teşekkür ederim yarın yapıcam test sabah inşallah olur bende aynı şekilde sizin için Allahım inşallah hepimize nasip edersenin için dua edicem inşallah gelsin bebiş
merhaba test yaptınız miAy çok teşekkür ederim yarın yapıcam test sabah inşallah olur bende aynı şekilde sizin için Allahım inşallah hepimize nasip eder
Evet yaptım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum açıkçasımerhaba test yaptınız mi
İdrar testi yaptım bugün iğnenin 13. Günü ama regl olmadım tabi daha birde kaset test yaptım erken mi yaptım diye düşünüyorumbugün 12. gün degilmi regli olmadığınız sürece umut vardır idrar testimi yaptınız yoksa kan testimi
Aynı şekilde benimde 1 ay gecikmem oluyordu bazı zamanlar ama bu sefer çatlatma iğnesi oldum ya erken olurum diye düşünmüştüm regl olmadım bilmiyorum bir ümit var mı regl olmadım daharegli olmadığınız sürece umut vardır diyorlar ama pcoslular için geçerli değil iki aydır adet olmadım yumurtlama olmuyor büyümüyor çatlamıyor
Ama işte benim reglim gecikti şuan ve burda 16. Gün bile yükselen oluyormuşyok negatifse negatiftir bende 12. gün yaptım dört beş gün sonra adet oldum
3 gun daha bekle regli olmazsan git kan testi ver en iyisi kesin sonuç almakİdrar testi yaptım bugün iğnenin 13. Günü ama regl olmadım tabi daha birde kaset test yaptım erken mi yaptım diye düşünüyorum
benim iki ay geçti hala adet olmadım negatifAma işte benim reglim gecikti şuan ve burda 16. Gün bile yükselen oluyormuş
Aynen o şekilde yapmayı düşünüyorum belirtilerimde var açıkçası sabahları mide bulantım var ne bileyim inşallah olur ya hepimizinn3 gun daha bekle regli olmazsan git kan testi ver en iyisi kesin sonuç almak
Benim o kadar gecikmem olmuyor ama regldebenim iki ay geçti hala adet olmadım negatif
o zaman test verin en iyi sonucu ordan alırsınBenim o kadar gecikmem olmuyor ama reglde
Sizin olmadı mı pekio zaman test verin en iyi sonucu ordan alırsın