Anlıyorum gerçekten bende 9 aydır istiyordum ve sonunda oldu Allahıma şükürler olsun ama ben inanıyorum seninde olcak en kısa zamanda stres yapma stresten uzak dur Allah sanada nasip etsin inşallah ne zamandır bebek düşünüyorsuncanım belirtim yok ben o yüzden de tutmamıştır diye düşünüp duruyorum. sadece hem dün hem bugün biraz başım döndü işteyken o kadar. ha bir de göğsümün ucuna dokunup çok hafif sıktığımda sızlıyor. test yapmaya da korkuyorum artık negatif çıksa üzüleceğim pozitif çıksa kimyasal olma ihtimalinden dolayı netleşene kadar stres olacağım. çok yıpratıcı bir dönem gerçekten
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kullananlar 14. Günüm test yaptım pozitif çıktı adetimede 4 gün var sizce doğrumudur ovitrelle bütün hamilelik belirtileride var
- Konu Sahibi Buenky00
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovitrella
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok teşekkür ederim canım altı aydır deniyoruz. iş stresi de etkiliyor gibi şeyler duymuştum o da canımı sıktı ama dikkat ediyorum artık her şeye bozmuyorum moralimi kendimi yormuyorum. bebeği de illa olacak diye şartlandırmıyorum olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. hislerine güveniyorum fazla yıpranmadan pozitifi görürüm umarımAnlıyorum gerçekten bende 9 aydır istiyordum ve sonunda oldu Allahıma şükürler olsun ama ben inanıyorum seninde olcak en kısa zamanda stres yapma stresten uzak dur Allah sanada nasip etsin inşallah ne zamandır bebek düşünüyorsun
Yani kendini rahat bırak 6 ay daha yeni olur elbetki çok farklı bi duygu isteyen herkese nasip etsin olunca bana haber ver mutlakaçok teşekkür ederim canım altı aydır deniyoruz. iş stresi de etkiliyor gibi şeyler duymuştum o da canımı sıktı ama dikkat ediyorum artık her şeye bozmuyorum moralimi kendimi yormuyorum. bebeği de illa olacak diye şartlandırmıyorum olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. hislerine güveniyorum fazla yıpranmadan pozitifi görürüm umarım
Teşekkür ederim sanada nasip etsin inşallahtabii veririmmm sana da hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
sorabilirsin canımMerhaba konu sahibi ve diğer yorumlaşan arkadaşlar ..çatlama iğnesi kullananlar bana bi dönebilir mi ? Bi kaç soru sormak istiyorum malesef cevremde kullananlar yok özelden bi kac soru sorabilirmiyim
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Canım mesaj attım :)sorabilirsin canım
- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
Canım benimde 9 gün negatife döndü 11 de silik aldım 13 gün pozitifi aldım testi yap doğru sonuç verirdört ya da beşinci gün yaptım pozitifti, dokuzuncu gün negatifti, bu gece on dördüncü güne gireceğim
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Benimde ikinci ignem canım bugün 9.gunum belirtim yok ya senin oldumu hiçCanım benimde 9 gün negatife döndü 11 de silik aldım 13 gün pozitifi aldım testi yap doğru sonuç verir
- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
Valla canım benim hiç belirtim olmadı hafif kasıklarım ağrıdı o kadar oda çok hafifBenimde ikinci ignem canım bugün 9.gunum belirtim yok ya senin oldumu hiç
Ben kullandım şuan hamileyim canım ilk denememde sorabilirsinMerhaba konu sahibi ve diğer yorumlaşan arkadaşlar ..çatlama iğnesi kullananlar bana bi dönebilir mi ? Bi kaç soru sormak istiyorum malesef cevremde kullananlar yok özelden bi kac soru sorabilirmiyim
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.368
- 173
Canım tşk ederim özelden yazdımBen kullandım şuan hamileyim canım ilk denememde sorabilirsin
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım kasık ağrın ne zaman başladı iğnenin kaçıncı günuValla canım benim hiç belirtim olmadı hafif kasıklarım ağrıdı o kadar oda çok hafif
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz bahseder misin kaç yumurtan vardı ilişkiler ne zaman oldu testleri ne zamanlar yaptinBen kullandım şuan hamileyim canım ilk denememde sorabilirsin
Teşekkür ederim ilk denememde oldu 1 yumurtam gelişti sol tarafta 18 mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldum tabi femara ilacı kullanmıştım 5 gün sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sabah 11 de vuruldum gecede 11 de ilşki olsun dedi sonra gün aşırı olsun dedi oldu çok şükür o şekildeCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz bahseder misin kaç yumurtan vardı ilişkiler ne zaman oldu testleri ne zamanlar yaptin
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Teşekkür ederim ilk denememde oldu 1 yumurtam gelişti sol tarafta 18 mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldum tabi femara ilacı kullanmıştım 5 gün sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sabah 11 de vuruldum gecede 11 de ilşki olsun dedi sonra gün aşırı olsun dedi oldu çok şükür o şekilde
Maşallah canim çok şükür sağlıkla kucağına al inşallah darısı da başımıza
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebeğin hangi ilacı kullandınızEvet hamileymişim cumartesi günü kontrolum var siz ne durumdasınız
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Bende klomen kullandım yarın iğne olcam ertesi gün önemli demişti ilişki sonrası yattınız mu uzun süre kusura bakmayın sordum bende sol tarafımda yumurta varmış hazır çatlatmak için inşallah şifa olur iğneTeşekkür ederim ilk denememde oldu 1 yumurtam gelişti sol tarafta 18 mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruldum tabi femara ilacı kullanmıştım 5 gün sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sabah 11 de vuruldum gecede 11 de ilşki olsun dedi sonra gün aşırı olsun dedi oldu çok şükür o şekilde