- 25 Ağustos 2024
- 606
- 166
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.561
Kararsızım aslında iki kez klomen kullanmıştım olmadı diğerin de doktorumu değiştim letu yazdı letuyu 3 4 ay kullancaksın dedi kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor yumurtalarım bilmiyorum belki bir ay ara verip geri başlarımTekrar doktora gidecek misin ben bu ay ara vermeyi düşünüyorum
Doktoruma yazdım bakalım ne diyecekBüyümeden çatlatma iğnesi yaptırmış size doktor büyük ihtimal olgunlaşmamış çatlamamış demekki çatlasaydı yumurtanız regl olurdunuz. Bence gidin doktora baktırın kist olduysa 1 ay ilaç kullanmanız lazım.
Pkos mu varKararsızım aslında iki kez klomen kullanmıştım olmadı diğerin de doktorumu değiştim letu yazdı letuyu 3 4 ay kullancaksın dedi kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor yumurtalarım bilmiyorum belki bir ay ara verip geri başlarım
Evet pkos ve çikolata kisti varPkos mu var
Hafiften görünüyor gibi başka test varsa tekrar yap aksamaKızlar bugün 14.cü günüm varmı sizce ?
Eki Görüntüle 3493244
Başka yokda alırım inşallah vardır süreç yoruyor çünkü Artık siz n’aptınız ? Nasıl gidiyorHafiften görünüyor gibi başka test varsa tekrar yap aksama
Ben umutsuz vakaBaşka yokda alırım inşallah vardır süreç yoruyor çünkü Artık siz n’aptınız ? Nasıl gidiyor
Pcos felan varmı ümidinizi kaybetmeyin lütfen inşallah rabbim bekletmeden nasip eder inşallah tutmuştur haber ederim regl olmazsam iki gün varBen umutsuz vakalekelenme şeklinde devam ediyor benim halen 13 günde bir regli oldum bu ay ..önümüzdeki aya raandevu buldum bakalım ne diyecek ..estrodil e2 95.00 çıkmış iyimi kötümü bilmiyorum 2 ay önce 30.oo di ..HAdii inşallah sende hamilesindir ..artık bu son yorulman olur ..tekrarla bakalım testi haber ver bizede
Benim de estrodil 50 bence normal sizin de her ay değişebiliyor hormonlarBen umutsuz vakalekelenme şeklinde devam ediyor benim halen 13 günde bir regli oldum bu ay ..önümüzdeki aya raandevu buldum bakalım ne diyecek ..estrodil e2 95.00 çıkmış iyimi kötümü bilmiyorum 2 ay önce 30.oo di ..HAdii inşallah sende hamilesindir ..artık bu son yorulman olur ..tekrarla bakalım testi haber ver bizede
Hafiften gözüküyor gibi yarın tekrar yap istersenKızlar bugün 14.cü günüm varmı sizce ?
Eki Görüntüle 3493244
regl olmazsam inşallah vardır ya siz de durumlar nasıl regl oldunuz mu ?Hafiften gözüküyor gibi yarın tekrar yap istersen
İnşallah olmazsın rabbim en kolayindaan isteyen herkese nasip etsinPcos felan varmı ümidinizi kaybetmeyin lütfen inşallah rabbim bekletmeden nasip eder inşallah tutmuştur haber ederim regl olmazsam iki gün var
Amin inşallahİnşallah olmazsın rabbim en kolayindaan isteyen herkese nasip etsinbende amh düşük ve yaş faktörü esiminde herşey normal
Tekrarladinmi testi yada kan verdinmi merak ettimAmin inşallaholsun ümidinizi kaybetmeyin rabbim istedikten sonra verir inşallah bir gün buraya hamileyim diye yazacağınız günleri nasip etsin rabbim
Ne yaptın bakalim Dr gittinmiYa burda da zor bulması devlette. Üniversiteyi denedin mi. Kanlar iyi olmuş bence de elinde olsun özel muayenehane olan biri vardır oraları arastir Bi de
Yarın regl günüm eğer olmazsam kan vereyim diyorum negatif görmekten korkuyorum geçen ay da böyle silik çizgi görmüştüm bir hevesle kan verdim 0 çıktı çok üzüldüm inşallah yarın regl olmamda güzel haberlerle gelirimTekrarladinmi testi yada kan verdinmi merak ettim
Anladimmm insallh olmazsin diyelim o zaman.. hakkında hayırlısıYarın regl günüm eğer olmazsam kan vereyim diyorum negatif görmekten korkuyorum geçen ay da böyle silik çizgi görmüştüm bir hevesle kan verdim 0 çıktı çok üzüldüm inşallah yarın regl olmamda güzel haberlerle gelirim