• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ignesinin 2. Günü gelin beraber bekleyelim

Nasil yani canim ne yumurtasi sende mi bebek icin tedavi goruyorsun

canım ben cocuk istiyorum der hemen hamile kalırdım büyük konustum sanırım ben kolay gebe kalıyorum istedimmi tek ilişkiyle tamam o iş falan
iki tane düşük oldu ellerinden öper bir kızım var
artık gebe kalamıyorum Allah büyük

canım ben cocuk istiyorum der hemen hamile kalırdım büyük konustum sanırım ben kolay gebe kalıyorum istedimmi tek ilişkiyle tamam o iş falan
iki tane düşük oldu ellerinden öper bir kızım var
artık gebe kalamıyorum Allah büyük

Masallah Allah bagislasin anlıyorum canim ne guzel enazindan birtane var insallah bizimde olur yaaa

Amin canim Rabbim hayirlisiyla sanada versin

Duphaston diye bir hap kullandim dun bitti canim o hapi kullananlar adet gormuyormus bilmiyorum artk o hapin etkisinden dolayi mi adet olmadim yoksa gebelik mi bilmiyorum doktorum 21 temmuz yani yarin kan vermemi istedi ama ben pazartesi vercm pazartesi gününe kadar beklicem insallah adet olmam

inşallah canım
şuan hormonlarım beni rahat bırakmıyor
içgüdüsel olarak deli gibi anne olmak istiyorum yeniden
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

17 ve 18 temmuzda kahverengi pıhtı seklinde iltihap gibi leke geldi bugunda cok az var canim peceteyle silince geliyor cok az neden geliyor bilmiyorum doktorum klomenden sonra insülin diye ince bir igne vermişti7 gun boyunca gobekten vurundum ondan sonra vitrelle vermisti sol yumos 20mm sag 17 mmdi canim bu sekildeydi tedavim insallah işe yarar igne vurunali 16.gunum bugun ve idrarda cikmiyor kanida pazartesi vercm

17 ve 18 temmuzda kahverengi pıhtı seklinde iltihap gibi leke geldi bugunda cok az var canim peceteyle silince geliyor cok az neden geliyor bilmiyorum doktorum klomenden sonra insülin diye ince bir igne vermişti7 gun boyunca gobekten vurundum ondan sonra vitrelle vermisti sol yumos 20mm sag 17 mmdi canim bu sekildeydi tedavim insallah işe yarar igne vurunali 16.gunum bugun ve idrarda cikmiyor kanida pazartesi vercm

kandan kesin sonuç alırsın kuzum inşallah tutmuştur

Canim bugun peceteyle sildim kahverengi tam kirmizida degil leke geldi acaba adet mi olcam yaa kan testi pazartesi günü vercegm oooffff yaaaa ped takmistim pedde leke yok peceteyle silince hafif geliyor anlamadim gitti yerlesme kanamasi mi acaba

Canim bugun peceteyle sildim kahverengi tam kirmizida degil leke geldi acaba adet mi olcam yaa kan testi pazartesi günü vercegm oooffff yaaaa ped takmistim pedde leke yok peceteyle silince hafif geliyor anlamadim gitti yerlesme kanamasi mi acaba

canım kanaman başlamazsa yerleşmedir
adet öncesi leke bir ya da en fazla iki gün önce gelir ve sonrasında mutlaka kanama başlar
inşallah devamı gelmez kuzum

canım kanaman başlamazsa yerleşmedir
adet öncesi leke bir ya da en fazla iki gün önce gelir ve sonrasında mutlaka kanama başlar
inşallah devamı gelmez kuzum

Himm Insallah canim benim bezle sildikce geliyor ya ama yani adet olmus olsam damla damla gelmesi lazim bu oyle degil valla hicbirsey anlamadim canim

adet olman için kanama olması gerek kuzum anlattıgın adet değil peki kaç gündür böyle
2 gundur vardi ama bugun daha fazla canim yani bezle silince geliyor oncekilerde kucuk iltihap gibi pıhtı seklindeydi bugun birazcik fazla ama rengi tuhaf tam adet kani degil canim

Back