- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
- Konu Sahibi dilgusah3455
-
Bugun 15 gün oldu adet olmadım bugünde olmazsam artık adet gecikmesi olucak yani. Her ay iğne öne çekiyor yani. Tsk ederimİğne yapılınca adet tarihi iğneye göre değişir çatlamadan sonra 14 gün ekle ondan sonra adet olursun
iğne olduğun gün hariç 12. 13. günden sonra test yaparsan varsa gebelik çıkabilir test yaptınmıBugun 15 gün oldu adet olmadım bugünde olmazsam artık adet gecikmesi olucak yani. Her ay iğne öne çekiyor yani. Tsk ederim
adetı one arkaya cekmek degıl de ıgneden sonra 16 gun ıcın de adet olursun. :) kacında ıgne oldu?Merhaba aşırı kafamı karıştıran bir durum var sizlere sormam istedim.
Normalde beni adetim her ayın 1 di , geçen ay ovitrelle vurundum adetimi 1 hafta öne cekti. Gebelikte olmadı.
Bu ay tekrar ovitrelle vurundum yeniden mi adetimi 1 hafta öne çekecek ?
Ona göre test yapicam da.. yardımcı olur musunuz?
İğneyi 1 subatta oldum. Hayir test yapmadim adet gecikmesi yasarsam yapmak istiyorum çünkü geçen ay erkenden test yaptım negatif çıktı aksama zaten adet olmustum. Bu sefer o yüzden acele etmek istemiyorum. Zaten bu yüzden kafam karıştı acaba ne zaman adet olucam diye yazmak istedimiğne olduğun gün hariç 12. 13. günden sonra test yaparsan varsa gebelik çıkabilir test yaptınmı
2.ignemi oldum 1 subatta . Hala adet olmadım henüz. Sende mi iğne oldun?adetı one arkaya cekmek degıl de ıgneden sonra 16 gun ıcın de adet olursun. :) kacında ıgne oldu?
Test yapabilirsin iğne günü hariç 13 14 gün olmuş henüz gecikme sayılmaz senin istersen bekle bir kaç gün daha2.ignemi oldum 1 subatta . Hala adet olmadım henüz. Sende mi iğne oldun?
Bugünde olmazsa gecikme olmuş oluyor ama. Biraz daha bekleyip öyle test yapıyım. Sizinde mi iğne?Test yapabilirsin iğne günü hariç 13 14 gün olmuş henüz gecikme sayılmaz senin istersen bekle bir kaç gün daha
Yok ben geçen sene 1 kere denedim kimyasal oldu malesef bu sene kendiliğinden oldu iğnesizBugünde olmazsa gecikme olmuş oluyor ama. Biraz daha bekleyip öyle test yapıyım. Sizinde mi iğne?
Evladınizi Allah size bağışlasın. Benimde 7 yasinda oğlum var oda iğneyle olmuştu bakalım ins olurYok ben geçen sene 1 kere denedim kimyasal oldu malesef bu sene kendiliğinden oldu iğnesiz
Benimde geçen ay ilkti olmadı.. Bu ay 2. Bakalım ins olur bu sefer ama bence söylediğin gibi birsey yok çünkü benim ilk oğlumda ilk denemedi hamile kalmıştım.Kızlar ben bişey sormak istiyorum 2. Ci Ovitrelle denemeleri daha mi etkili oluyor yanı 2. Ci Ovitrelle de şans daha mi yüksek oluyor ? Bilen varsa yazabilir mi geçen ay ilk denememdi klomen le birlikte..
Allah bağışlasın canım bilmiyorum bazıları iğne olduğu ay olmamış sonrakı ay iğnesiz olmuş…bazısı 2.ci iğne daha biüyük şans diyor kafam karışık ve sonraki tedaviye umutsuz bakıyorum..Benimde geçen ay ilkti olmadı.. Bu ay 2. Bakalım ins olur bu sefer ama bence söylediğin gibi birsey yok çünkü benim ilk oğlumda ilk denemedi hamile kalmıştım.
Bende 2.denemem bu ay işte 1 subatta iğne oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazimmis olmadım henüz umutlandım ins boşa olmaz beklemedeyim yarin test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum. Sende mi bu ay iğne oldun. Bu arada amin cnm Allah herkesin evladini bağışlasın.Allah bağışlasın canım bilmiyorum bazıları iğne olduğu ay olmamış sonrakı ay iğnesiz olmuş…bazısı 2.ci iğne daha biüyük şans diyor kafam karışık ve sonraki tedaviye umutsuz bakıyorum..
yok tedavı gorurken olmustum :) gecen sene :) ordan bılıyorum2.ignemi oldum 1 subatta . Hala adet olmadım henüz. Sende mi iğne oldun?
Canım ben 28 şubatta evde vurdum iğnemi işte 7 ci 9cu günler testte silik çıkıyordu iğne etkisi ve 12 ci günde negatif bide 15 ci gün yaptım negatif zaten dünde adet oldum bekliyordum zatenBende 2.denemem bu ay işte 1 subatta iğne oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazimmis olmadım henüz umutlandım ins boşa olmaz beklemedeyim yarin test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum. Sende mi bu ay iğne oldun. Bu arada amin cnm Allah herkesin evladini bağışlasın.
Gunaydin cnm bugün idrar testi de yapsam cikar mi acaba?Canım ben 28 şubatta evde vurdum iğnemi işte 7 ci 9cu günler testte silik çıkıyordu iğne etkisi ve 12 ci günde negatif bide 15 ci gün yaptım negatif zaten dünde adet oldum bekliyordum zatenbugün yada yarın test yapsan kan versen çıkar sonucu 15 gün olmuş zaten senin :)
Tabiki canım yaptın mı?Gunaydin cnm bugün idrar testi de yapsam cikar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?