n canım rabbim boşa çıkarmasın çabalarımızı, bi engel yok gibi gözüküyor çok detaylı baktırmadık ama hormondu sperm testiydi onlara baktırdık bişey yok, eşimin hareketliliği düşük çıktı onu da hallettik bir iki ayda şimdi herşey yolunda ama yine olmazsa film falan çektiririm bakalım zaman ne göstercek, her ay
Bizimde kaderimizde böyle kötü bir tecrübe yaşamak varmış. Verende ALLAH alanda. Eminim bir bildiği vardır rabbim çok büyük. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun, hepimizin olsun inşallah bizde tam tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz an kendiliğimden hamile kaldım ama aralık da 9. haftada kayebttim, tabi senin ki daha zor daha büyük hissettin alıştın Allahım yardımcın olsun en kısa zmaanda inşallah hayırlısıyla nasip etsin
Merhaba arkadaşlar ben de ayın 13'ünde iğne oldum. Adetime 5 gün var ve adet belirtilerini hissediyorum yavaş yavaş. Kasıklarımda ağrı var. Erken diye test yapmıyorum ama merak içerisindeyim. 7 aydır deniyoruz sanki bu ay da olmayacak
Evet hele hastaneye gidiyorum beklerken görüyorum gelenler hep hamile hamile hamile. Allahım diyorum bende bigün buraya hamile olarak gelebilecek miyim acaba.
Rabbim tez vakitte bekleyen herkese nasip etsin. İmtihanımız zor ama rabbimiz yanımızda biliyorum bir zamanı var bizlerinde yüzünü güldürecek.
Benim 10.günüm bugün evde test yapıcam. Ama benim doktorum bana progestan diye bir ilaçda verdi. Dünyamı döndürdü bu ilaç ama heyecanda dorukta. İnşallah pozitif çıkar.
Benim 10.günüm bugün evde test yapıcam. Ama benim doktorum bana progestan diye bir ilaçda verdi. Dünyamı döndürdü bu ilaç ama heyecanda dorukta. İnşallah pozitif çıkar.
Merhaba bende 3 yıllık evliyim durum aynı iki kez klomen + ovitrelle oldum kişiden kişiye değişir tabi ki ama ben 14.güne kadar pozitif sonuç aldım meğersem yalancı pozitifmiş hamile gibi gösteriyor henüz test için erken gibi hatta doktorumu aradığımda dahi hamilesin demişti ama değilmişim eğer sabredebilirseniz adet olmayı bekleyin tedavi süreci çok yorucu hak veriyorum ama pes etmemek gerek aşılama denediniz mi ? problem nedir