Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım isteyen herkesin hemencik olsun

Bizimde kaderimizde böyle kötü bir tecrübe yaşamak varmış. Verende ALLAH alanda. Eminim bir bildiği vardır rabbim çok büyük. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun, hepimizin olsun inşallah bizde tam tüp bebek yapmaya karar verdiğimiz an kendiliğimden hamile kaldım ama aralık da 9. haftada kayebttim, tabi senin ki daha zor daha büyük hissettin alıştın Allahım yardımcın olsun en kısa zmaanda inşallah hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba arkadaşlar ben de ayın 13'ünde iğne oldum. Adetime 5 gün var ve adet belirtilerini hissediyorum yavaş yavaş. Kasıklarımda ağrı var. Erken diye test yapmıyorum ama merak içerisindeyim. 7 aydır deniyoruz sanki bu ay da olmayacak

Merhaba canım hamile kaldın mı merak ettim inşallah bebeğin olmustur

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Benim 10.günüm bugün evde test yapıcam. Ama benim doktorum bana progestan diye bir ilaçda verdi. Dünyamı döndürdü bu ilaç ama heyecanda dorukta. İnşallah pozitif çıkar.

Benim 10.günüm bugün evde test yapıcam. Ama benim doktorum bana progestan diye bir ilaçda verdi. Dünyamı döndürdü bu ilaç ama heyecanda dorukta. İnşallah pozitif çıkar.
Ne oldu sonucu benim de bugün dokuzuncu günü dün poİtit çıktı iğnenin etkisiyle mi bilmem bugün çok midem bulanıyor kan testi 6.8 çıktı

Mesela benim 17 gün ne kadar pozitif t18 günü geldiğinde negatife dönmüştü yani iğnenin etkisi

Benim de iğnenin 11. Günü bugün cuma test yapayım diyorum meraktan ama beklemek en iyisi tabi dayanabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…