Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın benim 14.gün oluyor test yapsam çıkarmı acaba merak ediyorum

Kızlar
Bebeğimi kaybettim. Pazartesi günü 18 haftalıkken erken doğum yaptım kordon sarkması sebebi ile. Rabbim kimseye yaşatmasın
ALLAH sabır versin çok zor bir durum benimde 13haftalik ikizlerimin kalbi durdu kaybettim hayırlısı olsun hepimiz için herseyde bir hayır vardır diyorum

Arkadaşlar catlatma iğnesinin yapıldığı günden itibarenmi sayıyorsunuz test yaparken yoksa 36 saat sonra ilişki diyorlar ya ilişkiden sonramı sayiyorsunuz
Canim ilişkiden sonrasını sayıyoruz yani 36 saat sonra

Catlatma ignesinden sonra 10gun bitti yarin 11.gun 12.gunde test yapmayi dusunuyorum acaba yarrinmi yapsam beklemek nekadar zor

Catlatma ignesinden sonra 10gun bitti yarin 11.gun 12.gunde test yapmayi dusunuyorum acaba yarrinmi yapsam beklemek nekadar zor

Evet canım beklemek çok zor ama bekle derim, daha önce 12. günde test yaptım 1 saat sonra çizgi çıktı baya ümitlendim ama sonuç hüsran bende 14. güne kadar beklemelisin.

yumurtladigim tarafta agirlik hissediyorum acaba neyin belirtisi

Canım hiç ilgim yok ama yumurtan çatladımı, çatlatma iğnesinden sonra kontrole gittinmi benim bir keresinde çatlamamıştı ve o ay agrım hiç geçmedi. oluşan kisti adetle atabilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…