- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
İğneden sonra sayılıyor diye biliyorumArkadaşlar catlatma iğnesinin yapıldığı günden itibarenmi sayıyorsunuz test yaparken yoksa 36 saat sonra ilişki diyorlar ya ilişkiden sonramı sayiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneden sonra sayılıyor diye biliyorumArkadaşlar catlatma iğnesinin yapıldığı günden itibarenmi sayıyorsunuz test yaparken yoksa 36 saat sonra ilişki diyorlar ya ilişkiden sonramı sayiyorsunuz
ALLAH sabır versin çok zor bir durum benimde 13haftalik ikizlerimin kalbi durdu kaybettim hayırlısı olsun hepimiz için herseyde bir hayır vardır diyorumKızlar
Bebeğimi kaybettim. Pazartesi günü 18 haftalıkken erken doğum yaptım kordon sarkması sebebi ile. Rabbim kimseye yaşatmasın
Çıkar büyük ihtimalle ama istersen bir iki gün daha bekle .Yarın benim 14.gün oluyor test yapsam çıkarmı acaba merak ediyorum
Rabbim bir daha yaşatmasın . Daha sağlıklı gebelikler yaşatsın .ALLAH sabır versin çok zor bir durum benimde 13haftalik ikizlerimin kalbi durdu kaybettim hayırlısı olsun hepimiz için herseyde bir hayır vardır diyorum
amin sagolunRabbim bir daha yaşatmasın . Daha sağlıklı gebelikler yaşatsın .![]()
Canim ilişkiden sonrasını sayıyoruz yani 36 saat sonraArkadaşlar catlatma iğnesinin yapıldığı günden itibarenmi sayıyorsunuz test yaparken yoksa 36 saat sonra ilişki diyorlar ya ilişkiden sonramı sayiyorsunuz
Catlatma ignesinden sonra 10gun bitti yarin 11.gun 12.gunde test yapmayi dusunuyorum acaba yarrinmi yapsam beklemek nekadar zor
yumurtladigim tarafta agirlik hissediyorum acaba neyin belirtisiEvet canım beklemek çok zor ama bekle derim, daha önce 12. günde test yaptım 1 saat sonra çizgi çıktı baya ümitlendim ama sonuç hüsran bende 14. güne kadar beklemelisin.
yumurtladigim tarafta agirlik hissediyorum acaba neyin belirtisi
gittim ama yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi kafam karistiCanım hiç ilgim yok ama yumurtan çatladımı, çatlatma iğnesinden sonra kontrole gittinmi benim bir keresinde çatlamamıştı ve o ay agrım hiç geçmedi. oluşan kisti adetle atabilmiştim.
gittim ama yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi kafam karisti
ins. canim dedigin gibi olurİnşallah bebeğin gelmiştir canım ondandır bu ağrılarda güzel düşün sen her zaman :)
İyiyim canım pek girmiyorum buralara sen nasılsın iyisin inşallahCericeri nasılsın canım nerelerdesin neler yapıyorsun ?
Bu arada 10 dj önce yazmışsın hissettim heralde :)Cericeri nasılsın canım nerelerdesin neler yapıyorsun ?
İyi olmaya çalışıyorum canım . Bugünümüze şükürİyiyim canım pek girmiyorum buralara sen nasılsın iyisin inşallah![]()