• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhabaa bende sizinle durunlarimi paylasmak istiyorum.. kimseyle konusamadiklarimizi deneyimlerimizi burdan destek vererek paylasmaktan yanayim bizimde 8 ay oldu ama.malesef olmuyor bizim karsilikli hem esimin taraf kotu hem benim.yumurtamn gelismesi ve catlamasi ama.allahtan umit kesilmez tabi..klomen kullandim (ovitrelle) 31 ekimde igne oldum.. beklemedeyiz hafif boylre agri gibi oldu kist olmasinda..akintimda geliyot adetime 10 gun var dua edelim.birbirmize yaa saglikla hayirlissiyla gelsin evlatlarimiz..

Kizlar merhabaa bende sizinle durunlarimi paylasmak istiyorum.. kimseyle konusamadiklarimizi deneyimlerimizi burdan destek vererek paylasmaktan yanayim bizimde 8 ay oldu ama.malesef olmuyor bizim karsilikli hem esimin taraf kotu hem benim.yumurtamn gelismesi ve catlamasi ama.allahtan umit kesilmez tabi..klomen kullandim (ovitrelle) 31 ekimde igne oldum.. beklemedeyiz hafif boylre agri gibi oldu kist olmasinda..akintimda geliyot adetime 10 gun var dua edelim.birbirmize yaa saglikla hayirlissiyla gelsin evlatlarimiz..
Canim herşeyin hayırlısı benimde eşimde sorun vardı ameliyat oldu . Bendede vardı duzelttim . Bizim 5 yıldır olmuyor . Bende 26 sında iğne oldum şimdi 11 inci günüm bakalım herşeyin hayırlısı bir zamanı var demekki

Bugün test yaptım idrar negatif cikti beklemelimiyim sizce kızlar yine moralim sıfır

Kafamiza taktikca takiyoruz dusunmeden olmuyor insanlar takmayin kafaniza olur diyorda hic olmayacak hissine ister istemez kapiliyorsun cok zor bir surec.. insallah bu sabriminmzin meyvasini yeriz.. benim moralim.cok.bozuldugu icin adet gecmeden test yapmiyorum ki 12.gun cok erken 14 de kan testinde anca cikiyor canim sakin uzulme.moral bozma sartlama kendini de ama bence adetin gecmesino bekle

Kafamiza taktikca takiyoruz dusunmeden olmuyor insanlar takmayin kafaniza olur diyorda hic olmayacak hissine ister istemez kapiliyorsun cok zor bir surec.. insallah bu sabriminmzin meyvasini yeriz.. benim moralim.cok.bozuldugu icin adet gecmeden test yapmiyorum ki 12.gun cok erken 14 de kan testinde anca cikiyor canim sakin uzulme.moral bozma sartlama kendini de ama bence adetin gecmesino bekle
Kesinlikle katılıyorum. Inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allah. Şimdi 14. Günüme girdim pazartesiyi beklemek istiyorum . Sonra doktora gidicem zaten. Belirtilerim var oyuzden deliriyorum

Merhaba. Benim de ovitrelle sonrası 6. günüm. Bat'a 8 gün var. Yumurta takipli ilk ayımız olmasına rağmen şimdiden test gününü beklemekten sıkılmaya başladım. :/

Merhaba. Benim de ovitrelle sonrası 6. günüm. Bat'a 8 gün var. Yumurta takipli ilk ayımız olmasına rağmen şimdiden test gününü beklemekten sıkılmaya başladım. :/
Hayirli olsun simdiden insallah bu ay hepimiz guzel haberler alirizz..beklemek.gercekten cok zor.. bizede gulecek bu hayat inanmak istiyorum :)

Kesinlikle katılıyorum. Inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allah. Şimdi 14. Günüme girdim pazartesiyi beklemek istiyorum . Sonra doktora gidicem zaten. Belirtilerim var oyuzden deliriyorum
Aminn.. ne yaptin merak ettim canim guzel haberler verr insallah...

Benim 28.gun gelmisti adetim progestan kullanmistim cunku sonraki ay 29.gunde, sonra 30.gunde o yuzden bu ay cuma 31.gun olcak o zamana kadar bekleyecegim :((( kizlar dua edelim birbirmize olur mu.. cok zorr cokk.. bir yandan gelcekse gelsin diyorum diger aya baslayalim bir yandan gelmesin adetim artik surpriz olsun mucizem diyorum mutluluktan aglama ve sevdiklerime surpriz yapma.dusuncesiyle yandim artikk

Bu testte bir şey gören var mı arkadaşlar?
DSC_20181116001920160.JPG
DSC_1275.JPG
Bu akşam yaptığım testte 5 dkda tertemiz negatifi gördükten sonra testi banyoda bıraktım. Sonra eşim 15 dk sonra burda silik çizgi var dedi. Ben de testin süresi geçti artık salla dedim. Açıklamada 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçersiz diyo daha 20 dakka olmadı ki dedi. İğne etkisidir, hormon etkisidir, test tuhaftır, biz yanılıyoruzdur diye düşünüyorum ama var mı burda bi şey sizce? İlk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Test Miratech erken gebelik testi. Bat'a 5 var.

Bu testte bir şey gören var mı arkadaşlar? Eki Görüntüle 2206310 Eki Görüntüle 2206311 Bu akşam yaptığım testte 5 dkda tertemiz negatifi gördükten sonra testi banyoda bıraktım. Sonra eşim 15 dk sonra burda silik çizgi var dedi. Ben de testin süresi geçti artık salla dedim. Açıklamada 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçersiz diyo daha 20 dakka olmadı ki dedi. İğne etkisidir, hormon etkisidir, test tuhaftır, biz yanılıyoruzdur diye düşünüyorum ama var mı burda bi şey sizce? İlk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Test Miratech erken gebelik testi. Bat'a 5 var.
Canim valla test pozitif gibi ıgneden sonra kaçıncı günün inşallah hamilesin :)

Canim valla test pozitif gibi ıgneden sonra kaçıncı günün inşallah hamilesin :)

İğneden sonraki 9. Günün akşamında durduk yere yaptım ki normalde sabah ilk idrarla yapardım. Çatlatma iğnesinin etkisi için kimi doktor 10 günde etkisi geçer demiş, kimi doktor 15 gün demiş. Yarın bi de ilk idrarla ve predictor ile deneyeyim diyorum. Off durduk yere heyecan oldu şimdi sabaha kadar.. :))

İğneden sonraki 9. Günün akşamında durduk yere yaptım ki normalde sabah ilk idrarla yapardım. Çatlatma iğnesinin etkisi için kimi doktor 10 günde etkisi geçer demiş, kimi doktor 15 gün demiş. Yarın bi de ilk idrarla ve predictor ile deneyeyim diyorum. Off durduk yere heyecan oldu şimdi sabaha kadar.. :))
Canim inşallah hamilesindir ama çok çok erken yapmissin iğnenin etkisi değildir inşallah:)

merhaba arkadaşlar. ben de yarın çatlatma iğnesi olacağım. iğnenin olduğu gün ilişki olmasında bir sakınca var mı? ne kadar bol sperm o kadar arttırır şansı diye düşünüyorum ama ne dersiniz? :KK22:

Back