bende 7aydir tedavi goruyorum daha sabir leveline gelemedim ama yine iyiyim gecen aylara nazaran yarin 13.gunum ve ben daha test yapmadim
ama senin epey olmus dr 15.gun test yapmami soyledi bana
koz yap bir test kirtul maasallah ne dabir var sende bende bugun 13.gunumdeyim test aldim simdimi sabahamibyapsam diye dusunuyorum sen ne rahatsinBu kadar agrım olmasa yapıcam ama her an adet olucam hissi var o yüzden geldi gelicek diye bekliyorum bana doktorum ne zaman test yapmam gerektiğini söylemedi sadece adet olursan 3. Günü gel dedi :)
koz yap bir test kirtul maasallah ne dabir var sende bende bugun 13.gunumdeyim test aldim simdimi sabahamibyapsam diye dusunuyorum sen ne rahatsin
yaptim ben 13.gun koskoca negatif gordumVallahi içim içimi yiyor ama inanki okadar cok agrım varki her an gelicel gibi yarın sabah yapıcam eğer olmazsam
yaptim ben 13.gun koskoca negatif gordum
hadi ya umutlanmistim bendeOlsun üzülme canım benimde reglim başladı bugun tamda tahmin ettiğim gibi. En azından senin hala umudun var adet olana kadar
hadi ya umutlanmistim bende
yok yarin yada cumartesi olurum bende..
dr bu ay sonrasinda sperm testi istemisti esim 2cocugumuz var ne testi vermem diyip duruyor bende bu ay kendim klomen kullanacagim sonrada ara verecegim sonucta tek olmuyor cocuk
rabbim hayirlisiyla tez vakitte aratmadan nasip etsin canim.Olsun en azından 2 tane evladın varmıs bak bizde bi tane bile yok ve benim eşimde test vermeye hiç sıcak bakmıyor napıcam bilmiyorum ikna edemedim bi türlü. Doktor illa eşimden test istiyor ona göre rahim filmi isticek benden
rabbim hayirlisiyla tez vakitte aratmadan nasip etsin canim.
bende ilk kizimdan once 3.5yil ugrastim yumurtlama ilaclari 1asilama 2tup bebek dondurulmus sonrasi onca ugras sonunda dr buldum ilk klomende hamile kalmistim o dr da 2.de yine gittim ilk ay oldu ama 3.ye sehir degisikliginden baska dr gittim 7aydir yine ugrasiyorum nasipte ins. vardir 3.tatmak
bugun esimle konustuk test istemiyor bende dr degistirecegim oype karar kildik hayirlisi olsun
Merhaba bebeğiniz oldu muMerhaba :) 3 senedir evliyiz ve bizde hiç korunmadık. Ve yazdığın şeylerin aynısı bizdede var seni o kadar iyi anlıyorum ki. Evde hep bişey eksik evliliğimizde hep bişey eksik gibi geliyor. Bende ayın 29 unda saat 17,00 de ovitrelle vuruldum. Bu akşamdan itibaren her akşam ilişki olsun dedi bana çünkü zaten çatlama boyutuna gelmişti garanti olsun diye bu ay çatlatma iğnesi denemek istedi. Benimde hafif ama sürekli ağrılarım var kasıklarda bacaklarda.
Canim merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki çatlatma iğnesi beta hcg hormonu taşıyan bir ignedir. Bu yüzden kasik ağrısı halsizlik yaşaman normal 14. Gün de test yaptirmalisin. Hayal kırıklığı yasamanı istememMerhabalar kızlar. Ben de bu ay Klomen ve Ovitrelle iğne kullandım. Iğne gününü saymaz isek bugün 10.gun. Merak edip 8.gunde kan testi yaptırdım 7 cıktı beta. Iki gün sonra tekrar test yaptırdım 2.5 cıktı. Biliyorum erken baktirdim ancak mide bulantısı, göğüs hassasiyeti , uyku hali çok fazla. Bazı yemeklerden sonra daha çok oluyor bulantı.. Şuan olmayacağını bilsem de içimde 14.gün sonunda cift cizgiyi gorecegim umidi var. Içinizde bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı?
Canm baya olm.us ama bende femara kullandim bugün ignenin14.gunu yarın kan vericem ama sen kaçıncı günü öğrendin hamileliğini hayirli llsunBenim eşimde problem yoktu. Rahim filmim güzeldi. Yumurtalarım ilaçlara yanıt veriyordu çatlıyordu ama gebelik oluşmuyordu. 3 buçuk senedir bu şekilde. Rabbim hiç beklemediğim bir anda yüzümü güldürdü. Tam tüp bebeğe geçecekken oldu. Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Benm malesef tutmadı bu ay canm senin kaçıncı ayda tuttu iğne vuryldnmuAdetin 32.günü öğrendim
Canımm hayırlısı olsun. Dualarım sen ve isteyen herkesle. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Kızlar şuan çatlatma iğnesi vuruldum. Bana dua edin lutfen
Amin canim cok tesekkur ederim bugun 5. Gun bakalim eger bu ayda tutmazsa doktor birde aşılamadan önce femara yi deniyelim dedi. Sen naptin nasıl gidiyor hamilelikCanımm hayırlısı olsun. Dualarım sen ve isteyen herkesle. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Zorrr cok zor. Ama bunada şükür.Amin canim cok tesekkur ederim bugun 5. Gun bakalim eger bu ayda tutmazsa doktor birde aşılamadan önce femara yi deniyelim dedi. Sen naptin nasıl gidiyor hamilelik
Ah canim benim inşallah. Bunlar tatlı zorluklar geçer ve bebisini sağlıkla kucağına alırsın . Guzel günler yakinZorrr cok zor. Ama bunada şükür.
Baş ağrısı dönmesi bulantı herseyden tiksiniyorum. Öyle böyle 12+2 olduk çok şükür. Yarin ikili tarama var bakalim hayırlısı. Insallah senden ve herkesten böyle güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?