Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah olur canım aldığımız hormonlar yüzünden bende aynı oluyorum. Bu ay hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Inşallah olur canım aldığımız hormonlar yüzünden bende aynı oluyorum. Bu ay hepimiz güzel haberler alırız inşallah
amin ins. benim iki kizim var nasip olursa erkek istiyorum. erkek icin yapilan dua varmis hamile kalmadan hergun hacet namazi kilmak ve 7defa yusuf suresini okumak rabbi hebli minledunke zurriyyeten dayyibeten inneke semi uddua ayetini okumak ve erkek olursa adini muhammet koyacagim diye dua etmek ben uyguluyorum bakalim nasipte varmi gorecegiz
yok canım 14-15 gün bekleym adet gelmezse yapım diyorum :) bence sende yapma çok erken daha
yok bende yapmayi dusunmuyorum gereksiz stres yapiyor gercekten hakkimizda hayirlisi

aynen canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah musmutluuu haberler verelim :)

mrb cnm hamilesin heralde ne zaman öğrendin ve nasıl öğrendin

Ya Ben de ayni 13unde igne vuruldum bugun Gaza geldim test yaptim idrarda cikmadi erken mi yaptim acaba olsa cikar miydi
erken yapmissin canim en erken 13.gun belli olabilir bende gecen ay aceleci davrandim 6. ve 12.gunlerde silik cizgi gordum sonra yok oldu 14.gun adet oldum oyuzden 14.gunu bekleyip adet olmazsam ins. 15.gun nasip olursa test yapacagim

erken yapmissin canim en erken 13.gun belli olabilir bende gecen ay aceleci davrandim 6. ve 12.gunlerde silik cizgi gordum sonra yok oldu 14.gun adet oldum oyuzden 14.gunu bekleyip adet olmazsam ins. 15.gun nasip olursa test yapacagim
Ne zaman senin 15.gunun

Merhaba canım bende dün erken gebelik testi yaptım nehatif çıktı ayın 12 sinde iğneyi vuruldum sizce erken mi

yok canim belli degil 4gun sonra ins. silmeme gerek kalmadan cizelgeye devam ederim

İğnenin yapıldıgı günü 1. Gün olarakmı sayıyorsunuz yoksa o günü katmayıp sonraki günmü 1. Gün oluyor. Ben iğneyi vuruldugum günüde sayarsak 15. Gündeyim ne zaman test yapmam gerek.

İğnenin yapıldıgı günü 1. Gün olarakmı sayıyorsunuz yoksa o günü katmayıp sonraki günmü 1. Gün oluyor. Ben iğneyi vuruldugum günüde sayarsak 15. Gündeyim ne zaman test yapmam gerek.
saymayacaksin o gunu canim bugun 14.gunun oluyor test yao cikar canim hayirli haberlerini ver bekliyorum hoc test yapmadinmi

saymayacaksin o gunu canim bugun 14.gunun oluyor test yao cikar canim hayirli haberlerini ver bekliyorum hoc test yapmadinmi

Evet 10.gün yaptım silik cıktı iğnenin etkisiyle bi dahada yapmadım zaten kasıklarım adet olucakmısım gibi cok agrıyor cesaretim yok hiç test yapmaya.

Evet 10.gün yaptım silik cıktı iğnenin etkisiyle bi dahada yapmadım zaten kasıklarım adet olucakmısım gibi cok agrıyor cesaretim yok hiç test yapmaya.
bugun yapabilirsin yada istersen sabah ilk idrarla yap cikar artik canim hakkimizda hayirlisi olsun haber ver

cok iyi dayaniyorsun ben en fazla 14.gun yaparim tutamam kendimi

1 senedir deniyoruz o kadar cok test yaptımki adetime 1 hafta kala başlıyordum hep. bu ay ilk defa tedaviye başladım sanırım emeklerim boşa gitmiş gibi hissetmemek için yapamıyorum korkudan. Yoksa hiç sabırlı değilimdir bende :)

bende 7aydir tedavi goruyorum daha sabir leveline gelemedim ama yine iyiyim gecen aylara nazaran yarin 13.gunum ve ben daha test yapmadim
ama senin epey olmus dr 15.gun test yapmami soyledi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…