• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle anlatayım bu iğne klomen gibi ama çok çok daha iyisi tanesi 80 mi 90 mi biliyorum ama tek kullanimligi çok pahalı normalde 10 yada 12 gün vurulmak gerekiyor adetin 3. Günü başlayıp iğne yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor. Sgk karşılıyor çocuğu olmayanlara fakat raporla yani birsuru evrak bilmemne . Benimde yumurtam gayet güzel büyüyor pazartesi doktora gidicem eğer kabul ederlerse sadece klomen ve ovitrelle kullanarak aşılama yaptırmak istediğimi soyliyecrm. Bu arada iğne yi sgk karşılayınca bile 250 lira falan gidiyor . O iğne dışında asilamada birşey yapmiyorlarki sadece temizlenmiş sipermi tüplere bırakıyorlar

Sen n’aptın canım adet oldun mu

Aynen burda bu hastane çok iyi ve pahalı sadece bir aşılama için 700 çok fazlaydı tabiki her gitmem de 100 tl muyene ücreti veriyorum bide
Ben sana nie okadar para verdin falan demiyorum a sakın yanlış anlama canim sen doktoruna guvendikten sonra gerisi önemli degil bizim burda ozeldekiler ben hiç beğenmiyorum mesela ama benim doktorum harika ilgili araştırmada:)

Ben sana nie okadar para verdin falan demiyorum a sakın yanlış anlama canim sen doktoruna guvendikten sonra gerisi önemli degil bizim burda ozeldekiler ben hiç beğenmiyorum mesela ama benim doktorum harika ilgili araştırmada:)

Doğru canım :) yok yanlış anlamam ben canım benim doktorum çok mükemmel verdiğim paraya değiyor diyebiliriz çok ilgili ve motive ediyor Hatta her gitmem de şakalaşıyor benimle ümitsiz davranınca kızıyor

Sen n’aptın canım adet oldun mu
Dün kahverengi akıntı geldi iftardan sonra ama böyle minicik nasıl anlatayım hanı normal akıntıda bazen peçeteye puturtu akıntı gelirya onun gibi ama kahverengi geldi 2 kere . Ve benim adet sancim var 3 gündür. Adet oldum dedim ped koydum e baktım gelmedi sahurda . 20 dk vardı ezana . Dedim bari oruç boşa gitmesin sonuçta gelmedi . Sabah kalktım yine adet sancim var ama hiç bisey yok peçeteye bile bisey gelmedi . Kist olmus olabilirmi klomenden dolayi

Canım capa ınfertılıte de mı o doktor
Yok canım benim ben istanbulda yaşamıyorum duzcedeyim burda düzce tip fak.araştırma hastanesi nin infertilite ile ilgilenen yrd. Doç . Ali yavuzcan var . Çok ilgili sağolsun. Burda ozeldeki doktorlar hiç iyi değil. Sadece 1 tane var iyi olan oda kendi muayenehanesi var . Çok pahali . Her muayene 150 lira veremem okadar :)

Yok canım benim ben istanbulda yaşamıyorum duzcedeyim burda düzce tip fak.araştırma hastanesi nin infertilite ile ilgilenen yrd. Doç . Ali yavuzcan var . Çok ilgili sağolsun. Burda ozeldeki doktorlar hiç iyi değil. Sadece 1 tane var iyi olan oda kendi muayenehanesi var . Çok pahali . Her muayene 150 lira veremem okadar :)
Anladım tatlım ben sandım kı ıstanbulda ordakı doktorlar ıcın cok ıyı dıyolar o yuzden sordum

Canım ya ınsallah onumuzdekı ay kendılıgınden olur allah hayırlısını nasıp etsın.. tatlım benım bu gun ıgneden sonra 15 gun bıttı yarın bı ıdrar testı yapsam mı
Bence yap yarın adet tarihin nezaman . Çıkma ihtimali var hamileysen canim ya :) ayrıca eşimle karar verdik bu ay değil önümüzdeki ay aşılama yaptiricaz 1 ay dinlenelim dedik :)

Bence yap yarın adet tarihin nezaman . Çıkma ihtimali var hamileysen canim ya :) ayrıca eşimle karar verdik bu ay değil önümüzdeki ay aşılama yaptiricaz 1 ay dinlenelim dedik :)
Adetım 13 hazıran canım bayram temızlıgı yapıcaz dedım eger bısey varsa barı agır kaldırmam hem merakımı gıdermıs olurum zaten varsa cıkar dımı..en ıyısı canım ya bıraz dınlenırsın belkı de hemen bu ay ılacsız olur ınsallah

Adetım 13 hazıran canım bayram temızlıgı yapıcaz dedım eger bısey varsa barı agır kaldırmam hem merakımı gıdermıs olurum zaten varsa cıkar dımı..en ıyısı canım ya bıraz dınlenırsın belkı de hemen bu ay ılacsız olur ınsallah
Erken gebelik testi alabilirsen daha iyi olur aslında ama oda 30 lira heralde kan tahlili yaptır daha iyi

En iyisini düşünmüşsünüz canım. Insan yoruluyor hakikaten.
Rabbimin izni ile hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

En iyisini düşünmüşsünüz canım. Insan yoruluyor hakikaten.
Rabbimin izni ile hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
Amin inşallah canim ben yoruldum acikcasi valla

Kadir geceniz mübarek olsun bu arada kızlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin canim seninde kadir geçen mübarek olsun :)

Canım hala test almadım akısına braktım bı adet gecsın de ondan sonra bakıcam
Beklemek zor ama en iyisi boşver hiç düşünme gün gelecek bizde evlat kokusunu tadacagiz canim

Amınnnnn ınsallah.. hepınızın kadır gecenız mubarek olsun
Amin canim

Amin inşallah canim ben yoruldum acikcasi valla

Amin canim seninde kadir geçen mübarek olsun :)

Beklemek zor ama en iyisi boşver hiç düşünme gün gelecek bizde evlat kokusunu tadacagiz canim

Amin canim
Insallah canım allah bıze de nasıp etsın bu guzel gecede allah dualarımızı kabul etsın ınsallah bol bol dua edelım

Back