- 9 Temmuz 2022
- 73
- 20
- 18
- 30
- Konu Sahibi Piraye2612
-
Ne zaman iğne yaptın canım bende salı gunu yaptımMerhaba. Ovitrelle iğneden sonra 6.günde negatif görmek ne kadar normal? İlk defa 2 gün teat yaptım bugun nerede yse negatif. Üzülmelimiyim yoksa iğne etkisini kaybedip gerçek gebeliğe mi hazırlanır. Daha 6 gün... Bugun kü yani 6gün erken gebelik testi silik pozitif kaset test hayali pozitif. Bu negatifi görmek umut vaad eder mi yoksa bu ay kapattık mı
Ben geçen pazar yaptım. 13 kasımda yani insallah olumlu sonuç alırsınızNe zaman iğne yaptın canım bende salı gunu yaptım
İnşallah kuzum sende olumlu sonuç alırsın birtanem senin sorunun neydi kuzumBen geçen pazar yaptım. 13 kasımda yani insallah olumlu sonuç alırsınız
Bir sorun yok görünüyor suan. 14 aydır gebelik elde edemiyoruz. Bir kere kimyasal oldu sadece. O yüzden bu ay yumurtalarda yeterli iken iğne oldum. Ama herkeste 10. Günden sonra hatta 14 güne kadar pozitif iken iğne etkisi bende 6.gündem gidiyor buna üzülmelimiyim sevinmeli mi bilemiyorum. Bu bilinmezlikte strese neden oluyorİnşallah kuzum sende olumlu sonuç alırsın birtanem senin sorunun neydi kuzum
Kötü düşünme kuzum asla Allah'ın izniyle olur inşallah yeterki kötü düşünme sen kuzm birşey soracam doktoru 3 gün değerlendirin dedi iğne için diğer iliski düzeni nasıl olmalı fark edermi iğneden sonraki ilişki sizceBir sorun yok görünüyor suan. 14 aydır gebelik elde edemiyoruz. Bir kere kimyasal oldu sadece. O yüzden bu ay yumurtalarda yeterli iken iğne oldum. Ama herkeste 10. Günden sonra hatta 14 güne kadar pozitif iken iğne etkisi bende 6.gündem gidiyor buna üzülmelimiyim sevinmeli mi bilemiyorum. Bu bilinmezlikte strese neden oluyor
Yok doktorun söylediğinden sonrası fark etmez. İstediğiniz kadar. Ben iğneden sonra canımız ne zaman isterse diyorum. Mecburiyette kötüKötü düşünme kuzum asla Allah'ın izniyle olur inşallah yeterki kötü düşünme sen kuzm birşey soracam doktoru 3 gün değerlendirin dedi iğne için diğer iliski düzeni nasıl olmalı fark edermi iğneden sonraki ilişki sizce
Hakliisn canım cogulda oluyormuş ilk defa duydum bebYok doktorun söylediğinden sonrası fark etmez. İstediğiniz kadar. Ben iğneden sonra canımız ne zaman isterse diyorum. Mecburiyette kötü
Bende 13 ünde yaptım.Ben geçen pazar yaptım. 13 kasımda yani insallah olumlu sonuç alırsınız
Bende ara ara haifif kasık ağrısı bugun biraz akıntı oldu. Fazla aşırı şişkinlik ve gaz sorunu var ama yani 6 günde etkisini kaybetmesi enteresan değil mi sizcede? İğneyi kaçta vurdunuz 13 kasımdaBende 13 ünde yaptım.Bugün test yaptım. İğne etkisini kaybetmiş mıdır diye. Negatif. Demekki iğnenin etkisi artık yok. Ama salidan beri kasık ağrısı oluyo az az. Siz de bişey varmı
Bende ara ara haifif kasık ağrısı bugun biraz akıntı oldu. Fazla aşırı şişkinlik ve gaz sorunu var ama yani 6 günde etkisini kaybetmesi enteresan değil mi sizcede? İğneyi kaçta vurdunuz 13 kasımda
Bende sabah 10da vurdum. Kaldı 1 hafta öğrenmeye. Haber verin lütfenÖğlen 12 de yaptım. Bende akıntı hiç yok.
Birşey sorcam sizeBende sabah 10da vurdum. Kaldı 1 hafta öğrenmeye. Haber verin lütfenmerak ediyorum
Buyrun tabiiBirşey sorcam size
Catkatma iğnesi oldum doktor bize 3 verdi Perşembe sabah saat 10 ilişki dedi oldu ama bu Sabahda olması lazımdı ama olmadı ilişki sorun oluyormuBuyrun tabii
Catkatma iğnesi oldum doktor bize 3 verdi Perşembe sabah saat 10 ilişki dedi oldu ama bu Sabahda olması lazımdı ama olmadı ilişki sorun oluyormu
Doktorun dediği 24 veya 36 saat önemli olan. Geri kalanı sorun değil. Zaten bir gğn var bir gün yok dşyorlar sonrasındada. İnşallah o kritik anı yjakalamışsınızdır,Catkatma iğnesi oldum doktor bize 3 verdi Perşembe sabah saat 10 ilişki dedi oldu ama bu Sabahda olması lazımdı ama olmadı ilişki sorun oluyormu
İnşallah iğneden sonra 36 sonraki ilişki oldu 2.gunu bugundu olmadı ise gidiyor onsaateDoktorun dediği 24 veya 36 saat önemli olan. Geri kalanı sorun değil. Zaten bir gğn var bir gün yok dşyorlar sonrasındada. İnşallah o kritik anı yjakalamışsınızdır,
Hayırlı olsun bebiş sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar hiç moralinizi bozmayın bende iğneden sonra sadece üç kez ilişki dedi doktor Allah tarafından oda tuttu içinizi rahat tuttun testi de sürekli yapmayın 14 15.gun erken gebelik testi yapın varsa çıkar zaten benimde iğnenin etkisi 8. gün gitmişti ama Allah'tan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?