- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
- Konu Sahibi Piraye2612
-
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağıniza alirsinizHayırlı
Hayırlı olsun bebiş sağlıkla kucağınıza alın inşallahsiz iğneyi 8.gün negatif gördükten sonra tekrar test yaptınız mı 14.güne kadar peki. Ben üzülüyordum açıkçası. İğnenin etkisi bu kadar çabuk geçer mş diye. Yabi okuduğum kadarıyla iğne etkisini geçirneliki gebeliğin değeri olsun artık soğru mu
MerhabaHerkese merhaba ben de yeni üye oldum.Bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 14. Gündeyim 1 gün sonra adet olmam gerekiyor takvime göre merakla beklemekteyim.
Merhaba maalesef regl oldumMerhabatest yaptınız mı veya regl oldunuzmu
Merhaba çatlatma iğnesi 12. Gundeyim dün leke kırmızı adetbolacakmis gibi ağrım varMerhabatest yaptınız mı veya regl oldunuzmu
Hayırlısı olsun çok üzüldüm bşr dahaki ay inşallah. Tam iğneden sonraki 14. Gün mü oldunuz? Yani iğnr vurulduğunuz günüde saydınızmı yoksa ertesi günden mi saydınızMerhaba maalesef regl oldum
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun çok üzüldüm bşr dahaki ay inşallah. Tam iğneden sonraki 14. Gün mü oldunuz? Yani iğnr vurulduğunuz günüde saydınızmı yoksa ertesi günden mi saydınız
Kan verdinmi canımSlm kızlar ben 1 kasımda iğne yapıp 24 kasımda testi negatif çıkıp hala adet olmayı bekleyen biriyim bu arada son adet tarihim 22 ekim benimle aynı durumu tecrübe eden kimse varsa paylaşır mı bu işin sonu neyle bitiyor
24 kasımda verdim negatif ama ne gelen var ne gidenKan verdinmi canım
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum24 kasımda verdim negatif ama ne gelen var ne gidenhiç bişey anlamadım
Ben 13 kasımda iğne vurdum. 26 kasımda kan verdim negatifin dibii. Muallakta kalmaktansa verin benceKızlar merhaba 14 kasımda iğne vuruldum bgn 14. Gün idrar testi negatif idrara daha beta geçmemiş olabilir mi kanda baktırmaya korkuyorum adette olmadım
Karnım ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil garipBen 13 kasımda iğne vurdum. 26 kasımda kan verdim negatifin dibii. Muallakta kalmaktansa verin bence
Bence kan verin. Bende hevesle verdim hüsran aöa olsun aklımda kalmıyor en azındanKarnım ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil garip
Karnım ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil garbe
BEN 24 KASIMDA İĞNE OLDUM 4. GÜNÜM EN AZ 10 GÜN BEKLEMEN LAZIM YANİ BANA DOKTORUMU DEDİĞİ O AMA BENDE ŞUAN KASIK AĞRISI ALT KARIN AĞRISI VE GÖGÜSLERİNDE AĞRI VAR DAHA İĞNE OLALI 4 GÜN OLDU AMA BEKLEMELİYİZ BENCEMerhaba. Ovitrelle iğneden sonra 6.günde negatif görmek ne kadar normal? İlk defa 2 gün teat yaptım bugun nerede yse negatif. Üzülmelimiyim yoksa iğne etkisini kaybedip gerçek gebeliğe mi hazırlanır. Daha 6 gün... Bugun kü yani 6gün erken gebelik testi silik pozitif kaset test hayali pozitif. Bu negatifi görmek umut vaad eder mi yoksa bu ay kapattık mı
Sizin için pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Ama ben 13.gün veya iğne olduğu günü saymazsam 12.gün kan verdim negatifin dibii çıktı. Sizin için iyi olur umarım..BEN 24 KASIMDA İĞNE OLDUM 4. GÜNÜM EN AZ 10 GÜN BEKLEMEN LAZIM YANİ BANA DOKTORUMU DEDİĞİ O AMA BENDE ŞUAN KASIK AĞRISI ALT KARIN AĞRISI VE GÖGÜSLERİNDE AĞRI VAR DAHA İĞNE OLALI 4 GÜN OLDU AMA BEKLEMELİYİZ BENCE
hepimiz için en iyisi olur inşallahSizin için pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Ama ben 13.gün veya iğne olduğu günü saymazsam 12.gün kan verdim negatifin dibii çıktı. Sizin için iyi olur umarım..
ben 24 kasım sabah 11de vuruldum belirtilerim var ama bılmıyorumÖğlen 12 de yaptım. Bende akıntı hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?