<5 çıktı dün gece testim hiç umudum yok ama ağrım aynı olduğu gibi devam ediyorCanim sagda ve solda 8 9 adet ayri ayri yumurtan mi olusmustu emin misin sayılarından ve boyutlarindan ? Eger hatali yazmadiysan cok fazla yumurtan olmus ve sende epey agri yapmis olmalı. Ilk defa bu kadar fazla yumurta ile catlatma ignesi verildigini duyuyorum açıkçası. Genelde erteleniyor 3 4 yumurta max kabul ediliyor diye biliyordum.
Ayrica 5 çok arada bir deger negatif diyemeyiz. Sen bence yarin yeniden kan ver. Pozitif olma ihtimali çok yüksek geldi bana. Hatta bugun evde testte yapabilirsin varsa erken gebelik testin. Yarin bence yeniden mutlaka ver
Tabiki bu yüzden agrin olur. Şöyle düşün normalde tüp bebek tedavisinde bu kadar yumurtasi olusmayanlar var. Baya fazla yumurtan olmus. Ohss diye bir sendrom var iyiki onu olmamışsın. Catlatma ignesi vurarak da risk almis dr.un çoğul gebelik ihtimalin de var. Normalde bu kadar cok yumurta olunca tedaviyi durdururlar aslinda. Vardır bir hayir ama hadi bakalim insallah gönlünce olsun.söylediğine göre doktorun böyle ama ağrım çok şiddetliydi bu yüzden olma ihtimali var mı
Eki Görüntüle 3526481
Net degerin 5 mi 5 den küçük mü ? 5 cok arada deger pozitife donme ihtimali cok yüksek. 5 üzeri hamile kabul edilir çünkü.<5 çıktı dün gece testim hiç umudum yok ama ağrım aynı olduğu gibi devam ediyor
yani direk <5 böyle yazıyordu değerde acile gittim çok ağrım olduğu içinTabiki bu yüzden agrin olur. Şöyle düşün normalde tüp bebek tedavisinde bu kadar yumurtasi olusmayanlar var. Baya fazla yumurtan olmus. Ohss diye bir sendrom var iyiki onu olmamışsın. Catlatma ignesi vurarak da risk almis dr.un çoğul gebelik ihtimalin de var. Normalde bu kadar cok yumurta olunca tedaviyi durdururlar aslinda. Vardır bir hayir ama hadi bakalim insallah gönlünce olsun.
Net degerin 5 mi 5 den küçük mü ? 5 cok arada deger pozitife donme ihtimali cok yüksek. 5 üzeri hamile kabul edilir çünkü.
dün kan testi verince evde yedek test yoktu yapmadım ama 20. güne kadar da yapmayı düşünmüyorumTekrar test yaptin mi peki
Sen yeniden kan verip sonuca göre hareket etmelisin bence. Eger negatif olursa da mutlaka dr.a görün çünkü epey yumurtan gelismis kist vs olusmasin tedbirli olmakta fayda var.yani direk <5 böyle yazıyordu değerde acile gittim çok ağrım olduğu için
Üzülme canim olumsuz ihtimalleri atlatmissin Allah'tan. Sadece regl olursan dedigim gibi kontrole gitmelisin. Birde hala pozitif olma ihtimali var ve belki cogul gebelik ihtimali de var.doktorum direk al kullan gibi konuşup bu konu ile ilgili bilgi vermemişti çok üzüldüm şuan 20. gün gel dedi gdicem o zaman ne diyecek bilmiyorum
doktorum direk al kullan gibi konuşup bu konu ile ilgili bilgi vermemişti çok üzüldüm şuan 20. gün gel dedi gdicem o zaman ne diyecek bilmiyorumTabiki bu yüzden agrin olur. Şöyle düşün normalde tüp bebek tedavisinde bu kadar yumurtasi olusmayanlar var. Baya fazla yumurtan olmus. Ohss diye bir sendrom var iyiki onu olmamışsın. Catlatma ignesi vurarak da risk almis dr.un çoğul gebelik ihtimalin de var. Normalde bu kadar cok yumurta olunca tedaviyi durdururlar aslinda. Vardır bir hayir ama hadi bakalim insallah gönlünce olsun.
Net degerin 5 mi 5 den küçük mü ? 5 cok arada deger pozitife donme ihtimali cok yüksek. 5 üzeri hamile kabul edilir çünkü.
çok fazla yumurta hala çatlamaya devam mı ediyor peki benim ağrılarım ne zaman geçecekSen yeniden kan verip sonuca göre hareket etmelisin bence. Eger negatif olursa da mutlaka dr.a görün çünkü epey yumurtan gelismis kist vs olusmasin tedbirli olmakta fayda var.
Üzülme canim olumsuz ihtimalleri atlatmissin Allah'tan. Sadece regl olursan dedigim gibi kontrole gitmelisin. Birde hala pozitif olma ihtimali var ve belki cogul gebelik ihtimali de var.
şuan 15. gün eğer o dediğiniz hastalık nedir olmamışımdır inşallahSen yeniden kan verip sonuca göre hareket etmelisin bence. Eger negatif olursa da mutlaka dr.a görün çünkü epey yumurtan gelismis kist vs olusmasin tedbirli olmakta fayda var.
Üzülme canim olumsuz ihtimalleri atlatmissin Allah'tan. Sadece regl olursan dedigim gibi kontrole gitmelisin. Birde hala pozitif olma ihtimali var ve belki cogul gebelik ihtimali de var.
Elinde ovülasyon testi var mi canim ? Yoksa bir an önce temin edebilirsin. Hem evde yapar yumurtlama dönemin bitti mi takip edersin. Yani büyüyen yumurtalar çatlar ve catlama olmadiysa agriyabilir. Iste bu durumda kist oluşumu olabilir o yumurtalar catlatmazsa kiste döner yani. O nedenle kontrole mutlaka git dedim. Cok mu agrin var yani dayanilmaz gibi mi mesela ?çok fazla yumurta hala çatlamaya devam mı ediyor peki benim ağrılarım ne zaman geçecek
Netten baktiysan o hastalik yumurtalar büyüdüğünde olabilen birsey diye biliyorum ben de okudugum kadariyla yani. Yani sen o süreci geçmişsin olsaydi baslarda olurdu diye tahmin ediyorum canim. Sen yeniden kan verip bence kan sonucuna gore dr muayenesi yaptirabilirsin agrim var deyipşuan 15. gün eğer o dediğiniz hastalık nedir olmamışımdır inşallah
ovülasyon testim var yapayım hemen aynı zamanda ağrım geceleri çok artıyor özellikle kıvranıyorum gündüz normal kasık ağrısı oluyor hafif birde ben pcosluyum kendim adet olamıyorum ya ilaçla olacam yada yok olmuyorum bu yüzden 20. günü gel dedi sanırım doktorElinde ovülasyon testi var mi canim ? Yoksa bir an önce temin edebilirsin. Hem evde yapar yumurtlama dönemin bitti mi takip edersin. Yani büyüyen yumurtalar çatlar ve catlama olmadiysa agriyabilir. Iste bu durumda kist oluşumu olabilir o yumurtalar catlatmazsa kiste döner yani. O nedenle kontrole mutlaka git dedim. Cok mu agrin var yani dayanilmaz gibi mi mesela ?
Netten baktiysan o hastalik yumurtalar büyüdüğünde olabilen birsey diye biliyorum ben de okudugum kadariyla yani. Yani sen o süreci geçmişsin olsaydi baslarda olurdu diye tahmin ediyorum canim. Sen yeniden kan verip bence kan sonucuna gore dr muayenesi yaptirabilirsin agrim var deyip
teşekkür ederim yarın tekrar kan testi vereyim sonra salı günü doktora gidicemBide 15.gün artik cikmistir var mi yok mu hamilelik ortaya. Ama bu ay regl gecikmen olur gebelik olmasa bile bence. Ne zmn regl tarihin ? Yarin gidip kan verip yükselme var mi takip et bence. Sonra da kadin doguma randevu alıp muayene ol agrin oldugunu belirtip.
Ilk denemen miydi peki klomeni canim bu ay ? Klomen o kadar fazla yumurta üretecek bir ilac degil yani ben ilk defa duyuyorum bu kadar yumurta yaptığını. Muhtemelen pcosun ileri seviyede olabilir. Regl de olamadigin icin belki yumurta atımı fazla olmus olabilir ilac kullaninca. Evde varsa yap bakalım ovülasyon testi. Gerci pcosta o testler de hep yaniltiyor ama sen yine de bak. Pik görürsen o zaman düşünürüz yumurtlama ya devam ediyor yada gebelik ihtimali diye.ovülasyon testim var yapayım hemen aynı zamanda ağrım geceleri çok artıyor özellikle kıvranıyorum gündüz normal kasık ağrısı oluyor hafif birde ben pcosluyum kendim adet olamıyorum ya ilaçla olacam yada yok olmuyorum bu yüzden 20. günü gel dedi sanırım doktor
Rica ederim ne demek. Ağrılarının fazla olmasi da hem gebelige hem regl olma ihtimaline de yakın aslinda. Eger beklemek istiyorsan cuma kan verebilirsin veya 20.güne gitmek istersen öyle de yapabilirsin. Agrilarin artmaz umarim bol su iç canim gebelik varsa da destekler vucudun en cok suya ihtiyaci oluyor.teşekkür ederim yarın tekrar kan testi vereyim sonra salı günü doktora gidicem
evet ilk klomen kullanımım ve sonrasında ovitrelle kullanımım bnede normalde nasıl olması gerektiğini bilmediğim için sanırım afalladım.Ilk denemen miydi peki klomeni canim bu ay ? Klomen o kadar fazla yumurta üretecek bir ilac degil yani ben ilk defa duyuyorum bu kadar yumurta yaptığını. Muhtemelen pcosun ileri seviyede olabilir. Regl de olamadigin icin belki yumurta atımı fazla olmus olabilir ilac kullaninca. Evde varsa yap bakalım ovülasyon testi. Gerci pcosta o testler de hep yaniltiyor ama sen yine de bak. Pik görürsen o zaman düşünürüz yumurtlama ya devam ediyor yada gebelik ihtimali diye.