Ovitrelle gebelik testi (resimli)

sassaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
4
2
23
48C37FA1-C209-4CE1-96EB-D538673C0EAE.jpeg

Merhabalar. Üstteki çatlatma iğnesinin 10. Günü
Alttaki ise 11. Günü. Sizce koyulaşma var mı gebelik olabilir mi? Yoksa iğne etkisi midir?

Eki Görüntüle 3115249
Merhabalar. Üstteki çatlatma iğnesinin 10. Günü
Alttaki ise 11. Günü. Sizce koyulaşma var mı gebelik olabilir mi? Yoksa iğne etkisi midir?
Ay var gibi bence buna para harcamayın boşuna yakınınızda eczane varsa iki tane alın kaset test iki gun üst üste yapın ama koyulaşma var yaa

Canım bu testle yaptığım için devamını da bu testle getirmek istiyorum daha doğru bir sonuç alabilmek için. Zaten birdaha yarın yapıcam sadece eğer koyulaşma varsa kan vericem I LoVe You I LoVe You

İyi gunler araniza yeni katildim. 2 yillik evliyim. Cocugumuzun olmamasindan kaynakli olarak doktora gittik.esiminde benimde degerlerimiz cok iyidi
Gecen ay femera kullandim adetin 5.gunu basladim sabah aksam ictim gebelik olmadi.bu aydan yine ayni sekilde ictim.doktorum muayeneye gelmeden iliski demisti sabahina gittik 04.08.2022 yumurtam 2.11 mm olmus rahim kalinslasmis dedi ovitrella verdi sabah 10.00 da yaptir bu aksam ve onumudeki 4 aksam saat 22.00da iliski dedi.bu arada sag yumurtam dominantti. Sonrasinda da sık sık iliski dedi. Yumurtlama takvimime gore 11.08.2022 yumurtlama gunu gorunuyordu ama igneden 5 gun sonra siddetli kasik agrim ve akintim oldu 11 inde hicbirsey olmadi Bugun ignenin 16.gunu sadece kasik agrisi akintim var goguste sislik var ama renk degisiimi yok genel olarakda Kendimi cok sis hissediyorum test ne zaman yaptirmaliyim.

İyi gunler araniza yeni katildim. 2 yillik evliyim. Cocugumuzun olmamasindan kaynakli olarak doktora gittik.esiminde benimde degerlerimiz cok iyidi
Gecen ay femera kullandim adetin 5.gunu basladim sabah aksam ictim gebelik olmadi.bu aydan yine ayni sekilde ictim.doktorum muayeneye gelmeden iliski demisti sabahina gittik 04.08.2022 yumurtam 2.11 mm olmus rahim kalinslasmis dedi ovitrella verdi sabah 10.00 da yaptir bu aksam ve onumudeki 4 aksam saat 22.00da iliski dedi.bu arada sag yumurtam dominantti. Sonrasinda da sık sık iliski dedi. Yumurtlama takvimime gore 11.08.2022 yumurtlama gunu gorunuyordu ama igneden 5 gun sonra siddetli kasik agrim ve akintim oldu 11 inde hicbirsey olmadi Bugun ignenin 16.gunu sadece kasik agrisi akintim var goguste sislik var ama renk degisiimi yok genel olarakda Kendimi cok sis hissediyorum test ne zaman yaptirmaliyim.
Regl günün ne zaman canım?
En net sonuç günün geçmesi, ama bekleyemem dersen regl günü test yap.
Şişkinlik benim en büyük belirtimdi, karnım davul gibi şişti.
İnşallah sana da nasip olur

Merhaba kizlar.bu ay yine catlatma ignesi oldum ama yumurtam gec olustugu icin aderime su an 5 gun var. igne olali 6 gun oldu normal bekledigim gunumu baz almaliyim yoksa igneden 14 gun sonra adet gorulur deniyor hangisi bilemedim

X