Ovitrelle etkisi mi gebelik mi?

daha önce iki kez oldum, kasık ağrılarını gebeliğe yormamızın hiç anlamı olmuyor, her seferinde hafi kasık yumurtalık ağrısı oldu. mecbur sabredip bekleyeceğiz :)

Selam kızlar çatlatma iğnesinin 10.günündeyim sağ kasığımda bugün ağrı hissettim baskı gibi. Sizce iğne etkisi mi yoksa gebelik mi?
Aleyküm selam canım agrılar oluyor evet ama erkenden hamilelik mi diye ümit etmemek gerekiyor sonra olmayınca çok üzülüyor insan belirti aramak acaba bu ay oldum demenin ne demek oldugun çok iyi anlıyorum sabret 16 günü evde test yap onda çıktıgında kanda baktır bilirsin onda çıkıncada yine sebredip beklemek gerekiyor 2 günde bir iki katı artış oluyormu diye biz öyle günü geçip belirti görüp aa hamileyim diyen şanslı annelerden deyiliz rabim daha fazla aratmasın hayırlı ile saglıklı evlatlar nasip etsin bende 4 kez çatlatma iğnesi tedavi oldum 3 de kimyasal oldu yani geçen ay bu ay 4cü denemem çok şükür 5 haftalık hamileyim bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışı duyunca rabim rabim bekleyen herkese nasip etsin banada saglıkla evladımı kucagıma almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim cevabın için. Evet aslında yazdığın her şeyin ben de farkındayım ama yapısal olarak çok sabırsızım belirsizlikleri hiç sevmiyorum bir an önce belli olsun istiyorum ama o da mümkün değil zaman geçmiyor beklerken. O bekleme süresinde de insanın aklına bir sürü şey geliyor olsa da olmasa da Allahtan. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin Allah razı olsun canım bu ay inşallah sanada tatırsın canım ben sana yazdım sabret falan hiç kolay olmadıgını biliyorum insan bir yola giriyor çok istiyoruz öncesinde olmadı ama şimdi tedavi oluyoruz oldumu diye gerçekten çok sabırsız olabiliyoruz burdan çok kişide daha gününe varken igne etkisi geçmeden test yapanlar erken çıkıp sevinenler sonra igne etkisi oldugunu anlayıp üzülenler çok okudum bende ilk denemede çok mutluydum evet olacak polikist Oliver var yumurtlam gendi gelişip çatlamıyordu artık gelişti çatladı olacak eşimdede sıkıntı yok olur kendi vucutdumu dinlemeler falan çok oldu olmadı değil ama sonuda çok üzüldüm ilk denemem türkiyeyede oldu eşimi işi dolayısıyla biz özbekistandayız türkiyeyedeki olmadı sonra burdaki doktorumu önerdiler dünya tatlısı rabim ona saglıklı ömür versin benim gibi bir çok kişini hayatına dokunsunikinci denemede burdaki doktorla yaptık olmayınca ben artık olmuyor gidip türkiyeye tüp bebek yapalım dedim doktor neden böyle hemen vaz geçiyorsun ilk denemeden falan beni ikna etti 3 denemeye ama rengli nasıl kıvamda olduguna kadar anlatırdı tedavi öncesi tedavi sırasında da benden kan pıhtılaşması şüphelendi trombo ASS 75 diye bir hap verdi oldu ama turunamadı ben çok üzüldüm ama ümidim artı şimdiye kadar hiç olmamıştı deneki olabiliyormuş bir takım test yaptı kan pıhtılaşması için sonra kleksan vericem bu ay dedi yumurtam çatladıktan 2 sonra birer gün arayla göbekten vurdum 7 tane kleksan 16 günde test yaptım pozitif tabi sevindim ama tam değil bir öncesinden temkinliyim 4 gün sonra tekrar yap dedi ilki 16 ocakta 209.0 çıkmıştı ikinci 20 ocakta yaptım 1630.0 çıktı doktorum evet çok güzel artış olmuş 25 ocakta kontrole gelebilirsin dedi kendisi umrededi dün gelir gelmez hastalarına bakmaya geldi dünde çok tedirgin gittim senin dedigin gibi olmayan aylarımı biliyorum vuruldumu çok iyi biliyorum bir tepki var ama yinede yaa yine olmadıysa yaa keseyi göremesem diye çok korktum çok dua ettim rabime çok şükür nasip etti zamanı varmış derler ya gerçekten öyle ben burdaki doktorumla tanışmasaydım bana türkiyede bu tedavi yapmayacakları zaten ilk ay denedigimde de yapmışlardı burdaki tedavi olunca anladım ben türkiyede özel hastane gittim baya deneyimli yaşlı bir doktor dendi bana sadece gelişim takip etti gonal f 300 verdi ardından ovitrelle verdi çatlatı ilişki ne bir vitamin ne sen polikist over var bakalım insülin direncin varmı onada göre ilaç verelim beslenme önerelim falan hiçbirşey yapmadı folik asit dahi kulanıyor musun demdi benim burdaki doktorum bana birçok vitamin veridi eşimdede sıkıntı yoktu ama yine sperm kalitesini artıran vitamin verdi beslenme mesela ekmek fesbut tarzı beslenme olmayacak insülin direnci var bol bol yürüyüş günlük 10 bin adım ama ben 7, 8 binanca yürüyebiliyorum 2 litre su saglıklı beslen hepsini yaptım şimdi çok şükür kavuştum mutluluga Allahım daim etsin isteyen bekleyen herkese nasip etsin ben dua hiç bir zaman kesmiyicem bu şekilde bekleyenleren çok iyi biliyorum beklemenin ne demek olduğunu çok uzun yazdım hakını helal ben böyle yazılar çok aradım çok okudum bana dokuna hayatlar olunca yalnız deyilim sadece beklemem gerekiyor rabim verdigi bir zamanın var o ne zaman nasip ederse o zaman olur ki o zaman bizim saglıgımız iyi ligimiz için oluyor ben bunu bilerek hep Allahtan şu şekilde dua ettim rabim evlat senin sen ol dedigin de olacak eyer benim nasibinde varsa bana bu süreçte sabır ver sana karşı günah işlemeden isyana sürüklenmeden bana sukunet ver sonra bana senin en dogru en hayırlı zamanda nasip ettin zamanda nasip et biz bilmiyoruz sadece istiyoruz olmayınca niye olmadı diyelere çok kapılıyoruz bilmiyoruz rabim nasip edecek bir hayat bir can dünyaya gelmesi kolay birşeymiş biz isteyecez tedavi gerekiyorsa tedavi dönüpte elimizi Allah açıp istemekten de vaz geçmeyecez o en hayırlı zamanda nasip edecek. Öyle canım ben gerçekten çok çok yazdım okumayıp sıkla bilirsin benim hikayem böyle rabim hepimize imtihan bir hayat yazmış o imtihandan geçmeyi nasip etsin herkesede hayırlı saglıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah

Ayyy canım benim ne güzel yazmışsın çok mutlu oldum dediğin gibi bu bir sınav ve dua edip sükunet istemek lazım diğer türlü belirsizlikler içinde zaman geçmiyor ben de polikistik overliyim, eşimde de bir problem yok ama burada ne bir vitamin ne de insülin direncine bakılıyor. Keşke bütünsel bir şekilde yaklaşsalar ama olmuyor direkt iğne ya da tüp bebek diyorlar. Ben kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama iğne yüzünden de kilo aldığımı hissediyorum belki de strestendir… umutlanmamak ve gününü beklemek en güzeli inşallah o olgunluğa da erişirim canım her şey gönlünce olsun inşallah sağlıkla büyüsün

Canım ben 1 buçuk yılık evliyim evlendikten sonra ögrendim polikist Oliver oldugumu öncesinde jinekolog kontrol yapmıştım kan falan herhangi bir problem varmı yokmu diye ama testlerde de muayenede de bir sıkıntı yok denmişti ki zaten benim reglim düzenli herhagi bir belirti yoktu taki evlene kadar evldik hemen çocuk istiyorduk ama benim düzenim deyişti bir hafta geriye bir hafta ileriye ben yurt dışı evlilik yormuştum ama 4 ay geçti halen aynı hamile de kalabiyorum doktor gittim türkiyeye polikist Oliver dendi hsg filmi çekelim çektik bir sıkıntı yok kanal tıkalı değil duphaston hap verdi 6 ay kulan bu süreçte kilo ver kendiliginden olur dendi ben o zaman 58 kiloydum bana 50 kiloya düş dedi bende döndüm eşimin yanına duphaston kulandım 4 aybu sırda günlük yürüyorum diyet zarzor 3 kilo verdim türkiyeye iznimiz vardı tekrar doktora kontrole geldim oda bir yıla yaklaşmış beklemeyelim hemen yumurta gelişim için femara verdi adetin gününde 5 gün 7 günde gittim gelişmemiş dedi bu ay bırakalım siz gidin gelin sonra gonal f 300 ile deneyelim sonra biz eşim gitse ben yumurta gelişimi tedavi görsem çatlatma iğnesi vurdugunuzda ben gitsen olurmu ilişki saat falan önerdi öyle yaptık igne ile gelişti ovitrelle ile çatlatı 36 sonra ilişki 17 gün sonra test dendi ama olmadı sonki ay dinledim burda bir doktor bulduk ona gittim o biraz enfeksiyon var onu için eşler ikinizde ilaç kulanıcaksınız hanginizde kaynaklanıyor bilemeyiz sonra tedavi başlıyacaz bu sırada kan deyerler im insülin direnci falan baktı regli ilk Hangi yaşta falan kadar soru sonrasında bana vitaminler başladı benim kan deyerler im çok iyidi buarada insülin direnci yüksekti omega 3 1000 mg, vitamin E, folate 400, folik asit, inositol, magnezyum, selenyum gibi ve benimde saglıklı beslenmemi ekmek pilav kızartma vesaire hiç birşey kulanma saglıklı belen günlük yürü 2 litre su yumurta gelişimi için önemlimiş su ver yürüyüş igne ilaç tedavi yarısı ise saglıklı beslen yürüyüş suda yarısı dedi ikisi birbirini tamamlayacak öyle yaptım eşimdede selenyum, e vitamini, omega 3, birde burda andromen diye bir vitamin karışımı türkiyede farklı isimlerde varmış sende kulanıcaksın dedi dedigi gibi yaptım gerçekte ne kilo aldım nede birşey kendimi daha iyi hissediyordum türkiyedeki tedavide 3 kilo aldım igne ilaçlar şişiriyor birde bizim polikist Oliver olunca normal insanlar gibi deyiliz kolay alıyoz zor veriyoruz dedigim o iyi bir doktora denk gelicen ben o konuda ikinci doktorumdan çok memnunum halen yine saglıklı beslenmeye devam ediyorum ekmek alışkalıgım gitti çikolata şeker vesaire hamilelikte vucutdumda bebegim için hazır hale geldi sende kendin saglıklı beslen vitamin al gelcek misafirin için hazır olsun vuruldun kendinide yıpratma rabim en dogru zamanda sanada nasip edecek. POLİKİST OLİVER OLMAZ DİYE BİRŞEY YOK AKSİNE ŞANSLIYIZ YUMURTAMIZ ÇOK SADECE KENDİ BÜYÜÜP ÇATLAYAMIYOR O KADAR DUAMDA OLACAKSIN ZOR SÜREÇ RABİM TEZ ZAMANDA GEÇİRMEYİ SAGLIKLA EVLATLARIMIZ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Çok emek vermişsin ama karşılığını da almışsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de diyetle 53e inmiştim ama şimdi 57leri görüyorum… yürüyüş ve su önemli dediğin gibi özen göstereyim ben de ben de sana çok dua edeceğim sağlıkla huzurla gelsin bebişin inşallah

Reactions: Lim
Allah razı olsun canım güzel haberlerini verirsin inşallah sen benim kadar beklemesin inşallah

Merhaba canım ne yapıyorsun test falan yaptın mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…