- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
evet var kasik ağrılarım azalsa da mevcut bir ağrı var göğüs hassasiyeti çok var be dizlerim çok ağrıyorAslında belli olabilir bende çok merak ettim bir belirtiniz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet var kasik ağrılarım azalsa da mevcut bir ağrı var göğüs hassasiyeti çok var be dizlerim çok ağrıyorAslında belli olabilir bende çok merak ettim bir belirtiniz varmı
Elimde test yok az sonra alsam mı bitane sabah ilk idrarla mi yapmak gerekir acabaEvet test yapsan aslında
Valla ben genel olarak sabah öğlen yaptığım için:) bence yapabilirsin en azından çizgi varsa da ne netlikte o belli olur ama sana tavsiyem kaset test al ben öyle yapmıştım sabah ve akşam yapıp etkinin ne kadar sürede gittiğini kontrol etmiştim çünkü h bi bilgim yoktu ilk olduğu için tecrübesizdim bence alıp yapabilirsin 3 tane al yarın ve öbür günde yaparak kontrol edebilirsinumarım çizgin koyu çok silik değil koyu çıkarElimde test yok az sonra alsam mı bitane sabah ilk idrarla mi yapmak gerekir acaba
Valla ben genel olarak sabah öğlen yaptığım için:) bence yapabilirsin en azından çizgi varsa da ne netlikte o belli olur ama sana tavsiyem kaset test al ben öyle yapmıştım sabah ve akşam yapıp etkinin ne kadar sürede gittiğini kontrol etmiştim çünkü h bi bilgim yoktu ilk olduğu için tecrübesizdim bence alıp yapabilirsin 3 tane al yarın ve öbür günde yaparak kontrol edebilirsinumarım çizgin koyu çok silik değil koyu çıkar
Bence yap kanı şimdi verme kanı 13. Veya 14. Gününde ver kan için erken net 13. 14 ten sonra belli olur senin şimdi yapacağın test rengin koyuluğu ne derece silik onu kontrol etmek için mesela ben yaptığımda 9. Gün silik 10. Ve 11. Günde hiç yoktu şimdi var mı yok mu bakarsın 13. Veya 14. Günün de ise kan tahlili verirsin bence şimdi boşuna damar yoluna iğne sokturma ben mahvoldum kan vere vereİnsllah canım ama zaten yarın baksa bir sebepten hastaneye gidicektim, sırf merakım gitsin diye yapicam eder yaparsam. Kaset testin erken gebelik olani var mı
Canım senin nasıl gidiyor çıktımi sen yaptın mı testBence yap kanı şimdi verme kanı 13. Veya 14. Gününde ver kan için erken net 13. 14 ten sonra belli olur senin şimdi yapacağın test rengin koyuluğu ne derece silik onu kontrol etmek için mesela ben yaptığımda 9. Gün silik 10. Ve 11. Günde hiç yoktu şimdi var mı yok mu bakarsın 13. Veya 14. Günün de ise kan tahlili verirsin bence şimdi boşuna damar yoluna iğne sokturma ben mahvoldum kan vere vere
Elimde test yok az sonra alsam mı bitane sabah ilk idrarla mi yapmak gerekir acaba
Canım benim de göğüs ucum dokununca acıyor biraz kasigim hafif ağrıyor çok değil 6. Günüm belki iğne etkisidir umutlenemiyorumevet var kasik ağrılarım azalsa da mevcut bir ağrı var göğüs hassasiyeti çok var be dizlerim çok ağrıyor
6. Günde iğne etkisi olabilir canım hatta ben bile halen iğne etkisi mi diye düşünüyorum kendiminkiniCanım benim de göğüs ucum dokununca acıyor biraz kasigim hafif ağrıyor çok değil 6. Günüm belki iğne etkisidir umutlenemiyorum
Daha almadım canım testCanım senin nasıl gidiyor çıktımi sen yaptın mı test
Ama şöyle birşey de var benim adetime zaten 2 gün var 13. 14. Günü bekleme gibi birşey olamaz bendeBence yap kanı şimdi verme kanı 13. Veya 14. Gününde ver kan için erken net 13. 14 ten sonra belli olur senin şimdi yapacağın test rengin koyuluğu ne derece silik onu kontrol etmek için mesela ben yaptığımda 9. Gün silik 10. Ve 11. Günde hiç yoktu şimdi var mı yok mu bakarsın 13. Veya 14. Günün de ise kan tahlili verirsin bence şimdi boşuna damar yoluna iğne sokturma ben mahvoldum kan vere vere
Şuan kaçıncı gün benim erken vuruldu iğne bat günüm 5 i ama çatlatma iğnesi 16 si test yapmadan nasıl durdunuz ben şuan bile yapasim geliyorAma şöyle birşey de var benim adetime zaten 2 gün var 13. 14. Günü bekleme gibi birşey olamaz bende
Şuan 10. Gün canım çok yapmak istiyorum ama sonradan hayal kırıklığına uğramamak için sabrediyorum, bugün de yapmiycam ya test bekleme kararı aldımŞuan kaçıncı gün benim erken vuruldu iğne bat günüm 5 i ama çatlatma iğnesi 16 si test yapmadan nasıl durdunuz ben şuan bile yapasim geliyor
Canım ben dün doktora gittim sol da bir yumurtam vardı 18mm doktorum perşembe birdaha çağırdı geçen ay iğne olmuştum kendi kendine çatlayabilir dedi eğer çatlamazsa perşembe iğne yaparız dedi bugün için ilişki önerdi her ihtimal için bekliyorum yarınıCanım senin nasıl gidiyor çıktımi sen yaptın mı test
İşte canım iğne olup ilişkiye oluyo ya ilişkiden sonra bebeğin oluşumu döllenmesi 13 14 gün sürüyo rahime yerleşme süresi o bakımdanAma şöyle birşey de var benim adetime zaten 2 gün var 13. 14. Günü bekleme gibi birşey olamaz bende
Umarim hepimize bir an önce nasip olurCanım ben dün doktora gittim sol da bir yumurtam vardı 18mm doktorum perşembe birdaha çağırdı geçen ay iğne olmuştum kendi kendine çatlayabilir dedi eğer çatlamazsa perşembe iğne yaparız dedi bugün için ilişki önerdi her ihtimal için bekliyorum yarını
Anladım canım biraz daha bekliycem ya zaten varsa bebek elbet çıkacaktırİşte canım iğne olup ilişkiye oluyo ya ilişkiden sonra bebeğin oluşumu döllenmesi 13 14 gün sürüyo rahime yerleşme süresi o bakımdan
Amin canım inşallahUmarim hepimize bir an önce nasip olur
Senin süreç nasıl ilerliyorUmarim hepimize bir an önce nasip olur
Benim canım bir hastalık gözükmüyor hani birsey çıkmıyor 1 yıldır uğraşıyoruz ilk iğne tedavim 6. Gün bugün birde hap verdi tutunsun diyeSenin süreç nasıl ilerliyor