Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Ovitrelle den kaç gün sonra adet oldunuz
- Konu Sahibi Aslblr
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben normal regl günümde olmuştum.Merhaba hanımlar benim bugün igne vuralı 11 günüm. Ovitrelle iğneden ne kadar sure sonra adet oldunuz ya da leke gördünüz
Normalde iğneden 14 ya da 15 gün adet olunur diyorlar amaBen normal regl günümde olmuştum.
14 gün sonraya tekabül ediyor benim zatenNormalde iğneden 14 ya da 15 gün adet olunur diyorlar ama
Sİzin regliniz kaç günde bir oluyor, kaçıncı günü iğne oldunuz?Normalde iğneden 14 ya da 15 gün adet olunur diyorlar ama
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Q
Benim bugün 14 gün oldu idrar testi yapsam mı acaba1.iğnemde 16 ve 17incigünler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum.
2.ignemde de 19 gün oldum.
14 gün sonra olunuyo hasta
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Bi iki gün bekle derim canımQ
Benim bugün 14 gün oldu idrar testi yapsam mı acaba
Canım sonuç neKizlar benim de bugün 16.gün adet olamadim belim falan agriyor 12.gün kan testi negatifti umut var midir ??
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- 7 Şubat 2020
- 4
- 1
- 1
- 28
Merhaba bebis oldumuMeraba ben de ovitrelle vuruldum 14 gün oldu 12. Gün kan testi negatif çıktı kasık batmalarım oluyor ve göğüslerim çok hassaslaştı 2-3 gündür akıntı da yok adetim de henüz gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı veya sonradan testte pozitif gören var mı
- 7 Şubat 2020
- 4
- 1
- 1
- 28
Meraba maalesef olmadıMerhaba bebis oldumu