• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovitrelle den kaç gün sonra adet oldunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aslblr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
58
49
3
26
Merhaba hanımlar benim bugün igne vuralı 11 günüm. Ovitrelle iğneden ne kadar sure sonra adet oldunuz ya da leke gördünüz

30 günde bir oluyorum adetin 5 günü başladım 5 gün 1 tane aldım 14.gunu igne vurdum bugün 12 günüm ama bende göğüs ağrısı kasik ağrısı flan hiç bir belirti yok sanırım olmayacak bu ay 😒

Kizlar benim de bugün 16.gün adet olamadim belim falan agriyor 12.gün kan testi negatifti umut var midir ?? :(

1.iğnemde 16 ve 17incigünler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum.
2.ignemde de 19 gün oldum.
14 gün sonra olunuyo hasta

kızlar bilinçlenin diye yazıyorum 17. gün doktora gittim regl de olmuyorum hamile de değilim diye
yumurtam iğneyle bile çatlamamış? çatlamamış hem de 3 cmye varan kist oluşturmuş.
iğneden sonra 14. gün itibariyle doktora gidin hemen

Meraba ben de ovitrelle vuruldum 14 gün oldu 12. Gün kan testi negatif çıktı kasık batmalarım oluyor ve göğüslerim çok hassaslaştı 2-3 gündür akıntı da yok adetim de henüz gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı veya sonradan testte pozitif gören var mı

Meraba ben de ovitrelle vuruldum 14 gün oldu 12. Gün kan testi negatif çıktı kasık batmalarım oluyor ve göğüslerim çok hassaslaştı 2-3 gündür akıntı da yok adetim de henüz gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı veya sonradan testte pozitif gören var mı
Merhaba bebis oldumu

Merhaba böyle Bi sey yaşayan var mı 9 ekimin vuruldum ancak dün akşam adet oldum resmen neden olmuş olabilir

çatlatma iğnesinin 11. günü adet oldum. Acaba neden bilginiz var mı?

Back