- Konu Sahibi benibekleyin
Valla kısmet artk bekleyip gorrcez bana hiç vermesi düşük.için falan ilaçyok ya spermler 3 gün yaşıyor zaten canım bir de iki kere olmuş tabi ki şans var. benim de üç kere oldu iğneden sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kısmet artk bekleyip gorrcez bana hiç vermesi düşük.için falan ilaçyok ya spermler 3 gün yaşıyor zaten canım bir de iki kere olmuş tabi ki şans var. benim de üç kere oldu iğneden sonra.
Kızlar bu arada 10. gün testimi de yaptım gölge çizgi var.
Siz düşük önleyici bir ilaç kullanıyor musunuz? bana doktorum duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş.
[/QUOT
Yanlış hatırlamıyorsam sen geçenlerde test yapıp çizgi gormemistin demi iğne etkisi geçti o zaman demistiik
Vayyy çok heyecanlı ya bir şey kalmadı insalah hamilesindir kuzumevet canım 9. günde çizgi yoktu bugün silik çıktı yine. salıya kadar bekleyeceğim salı izne ayrılıyorum hastaneye gider kan veririm
Onu ilk defa duydum igneden sonrami verdi o ilaciKızlar bu arada 10. gün testimi de yaptım gölge çizgi var.
Siz düşük önleyici bir ilaç kullanıyor musunuz? bana doktorum duphaston verdi tutunmayı sağlıyormuş.
evet canım iğnenin ikinci günü başladımOnu ilk defa duydum igneden sonrami verdi o ilaci
evet canım iğnenin ikinci günü başladım
[/QUOT
Hiç duymamıştı. Ins hayırlısı olur
hemen ekliyorum seni de iğneyi hangi tarihte vurulmuştunSelam kızlar günaydın herkese bende bu ay aynı tedaviyi gördüm bugün iğneden sonra 13.gün yarın regl olmam gerekiyor rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
HMm ıns hayırlısı olurevet canım iğnenin ikinci günü başladım
olmaz tatlım niye olsun?
insanlar reglleri geçmeden öğrenmiyor normalde tedavi olmayanlar ee onlar da giriyor ilişkiye. doktor aksini iddia etmedikçe kanama, lekelenme olmadığı sürece hiçbir zararı yok.
1 haziranda vuruldum canımhemen ekliyorum seni de iğneyi hangi tarihte vurulmuştun
1 haziranda vuruldum canım
Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz o zma1 haziranda vuruldum canım
hemen kuzumBeni de ekler misiniz 7 haziranda igne vurundum
kız biz senle hani aynı gün iğne olmuştuk benim 10. gün olduiğneden sonraki 8. günüm,
karnım ağrıyor sol taraf
ultrasonla bakılırken doktor o aleti ittikçe bir ağrı oluyordu
bazen eşimle birlikteyken aynı acı oluyor acaba benim yumurta çatlamadı mı diye düşünüyorum
Ayyy çok heycanli